icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

veveruska8
21. led 2015

@shynne doufam ze mas taky krasnou carku !

shynne
21. led 2015
ronyx
21. led 2015

@shynne Jo jo?První těhu jsem byla absolutně bez jakýhkoliv pochyb.Ani by mě nenapadlo,že by se mohlo něco stát a že tolik těhotenství končí už na jeho začátku.Vůbec mě nenapadlo,že bych se o prtě měla bát.Až teda v 7 týdnu na kontrole se doktorce zdál plůdek moc malý a bez srdeční akce,takže mě poslala domů,že to vypadá na zamlklé těhu a že za 14 dní se rozhodně,jestli revize nebo se něco změnilo.Naštěstí si to malý vybojoval a na další kontrole už měl i srdíčko. 🙂 Pak už jsem byla zase naprosto v klidu a bez pochyb,že by se mohlo něco stát 🙂 . Teď je to jiné,když člověk ví,kolik těch případů zamlklých těhu je,tak je to hrozné ☹ My čekali s moji švagrovou miminka skoro stejně,ona asi o 3 týdny napřed,bohužel právě o mimi přišla,to se člověk pak už neubrání strachu,že ho to může taky potkat. Ale tak určitě to všechny budeme mít suprové,utz na jedničku a miminka učebnicové 😉

shynne
21. led 2015

@veveruska8 ty máš už uplný dálnice, supeeer 😵 😵 😵

ronyx
21. led 2015

@veveruska8
@shynne Holky krásnéééééééééééé dálnice 😀

veveruska8
21. led 2015

@shynne no ty takyyyyyy krasnyyyyy 🙂

veveruska8
21. led 2015

@ronyx moc dekujemeeee ronyx :-* :-*

shynne
21. led 2015

@ronyx přesně taky jsem to tak měla,ted jsem pokakaná strachy a je to přesně proto,že člověk to všude kolem sebe vidí 😢 ale určitě budeme mít všechny mimísky v plné síle a zdravoučké 😵 😵

shynne
21. led 2015

@ronyx
@veveruska8 taky děkujiiii,mám radost,že nám vyšly takhle silné 😀

veveruska8
21. led 2015

@shynne ka taky jsem rada ze nsm to spolu jde tak krasne 🙂

shynne
21. led 2015

@veveruska8 budeš ještě testovat,nebo už ne?já si chci nechat jeden pro manžela do krabičky a mám ještě 2

veveruska8
21. led 2015

@shynne uz nebudu a pak koupim ten digi a dam manzelovi. Tenhle posledni si necham...treba na pristi 😉 ja uz se tesim az to povim muzovi 🙂

veveruska8
21. led 2015

@ronyx
@shynne holky co mate dobreho k obidku? Ja jsem ted dodelala bramboraky,zeli a uzeny. Kde se nam toula nonacek?

shynne
21. led 2015

@veveruska8 a vydržís do toho 9? Nebo příští týden po kontrole? Já plánuji,že půjdeme na večeři se známýma,ale ti tam samozřejmě nebudou,ale aby mu to nebylo divné a tam mu dam zabalené,chtěla bych jen fotku a test a třeba ponožtičky do toho dam. Já do toho 8 nevydržím. Včera byl smutný,že to zase nevyšlo,jsem musela lhát že to mám..

shynne
21. led 2015

@veveruska8 my máme dnes brambory a zapečenou brokolici 🙂 mnam nech si moc chutnát,bramborak mám taky moc rada 😀

veveruska8
21. led 2015

Ty kocko vubec take nevim....nejhorsi je ze vecer porad brecim prijde mi vsechno litostive. A vcera byl taky smutny ze nevi co mi je. Asi to reknu driv jenze mame to blbe v tom ze 31.1 jdeme na vecu s nasima....takze jedine az zas ten dalsi vikend. Jeeee to bude krasny. Uz to uplne vidim. Tvuj muz bude dojaty a stadtny 🙂 musis mi pak presne rict jak vse probihalo a jak se tvaril :-*

veveruska8
21. led 2015

@shynne tak to ja bych si sala i tu brokolici jenze muj muz ji nema rad 🙂 mnam ....uz jsem to zbodla 🙂 a zachvilku do prace 🙂

ronyx
21. led 2015

@veveruska8 My máme dneska segedýn 🙂 joooo,to jsem si dala 😀

shynne
21. led 2015

@veveruska8 tak uvidíš,jak se to vyvrbí,ale pro mě je to těžký mu to neříct,když vidím,že je smutný,že zase doufal a já musím dělat vážnou,jsem se musela otočit,ale říkal mi,proč se tak usmívám no,ale naštěstí to nepoznal.. 😀 to se nedivím,že je smutný,když si lítostivá,ten kdyby tušil,vid? to bude koukat až mu to řekneš,uričtě si to popíšeme co na to ti naši chlapi... 😵

shynne
21. led 2015

@veveruska8
@ronyx já už jsem taky po o,malej je v postýlce,tak mažu poklidit 😀 manžel jí do práce dostal,tak doufám,že mu bude chutnat 😝 segedýn taky můžu,ten sem neměla ani nepamatuji..

ronyx
21. led 2015

@shynne Tobě prcek spí po obědě? To je šikula,u nás když se mi podaří aby usnul po obědě tak 3x do měsíce tak je to zázrak 😀 Mě to ale zas tak moc nevadí.Alespoň mi večer krásně rychle usne a mám klid.I když teď co jsem těhu bych si odpo tady ráda dáchla,hold není mi přáno 😀

milca111
21. led 2015

holky já se z vás pokakám 😀DDD ,myslím,jak testíkujete 🙂)) .Vy jste horší jak já 😀
jinak krásné dálnice, o tom,že jste těhotné už není pochyb 😀DD

Jinak já dnes jsem 32 DC to mám dostat ms a zatím nic,ale to se během dne může ještě změnit a nebo zítra to ještě dostanu až. No moc bych si přála abych nedostala,ale už myslím,že moc velká šance není,že mrcha nepřijde. Test dnes ráno opět negativní,ale bohužel jsem nechtěně koupila 20 citlivost tak naději ještě neztrácím tak úplně a jsem na čekané co bude 😅

shynne
21. led 2015

@ronyx spal přesně do konce tohoto roku a klidně i 2h a najednou šmitec, záleží v kolik ráno vstává,když po 8h,tak neusne,ale když třeba v 7 tak si tu hodinku dáchne..jinak ho dávám,že odpočívá a pustím mu nějakou pohádku,aby měl aspon nějaký klid po o. 🙂 je pravda,že aspon,tím že nespí,tak večer hned taky spí a máme klid 🙂 jinak když mi spal tak chodil ve 21:30 ,protože by dřív neusnul 😉

nonacek
21. led 2015

@veveruska8 Waaau 😨😨😨
OBROSKA gratulace 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋✌✌✌✌💚💚💛💛💜💜💙💙💗💗💖💖

nonacek
21. led 2015

@ronyx
@veveruska8
Ahojky holky,,, moc sem teď nechodím,protože nevolnosti ustali a zase furt spim 😀
Jak se máte vy ? povídejte ,,, přehánějte,,,, ! 💖💖💖💋💋💋

ronyx
21. led 2015

@nonacek U mě je to naopak,mě zase ta únava naštěstí ustává 🙂 Jen odpočívej,spinkej,ponocování a nedostatku spánku si ještě užiješ až až 😀

saruska89
21. led 2015

ahoj holky.. chci se jen zeptat - na testu mam ducha viditelnyho celkem dobre.. sili ale je to porad jen duch.. mrchu mam dostat ted o vikendu ale ja jsem fakt v nervu.. bojim se ze to dostanu jelikoz mam docela bolesti podobny tem co mivam pred MS. Mely jste taky podobny bolesti jako pri MS? Je mozny ze duch zmizi a mrcha dorazi? k doktorovi jdu ale az v unoru..

shynne
21. led 2015

@saruska89 ahoj, čárka by ti měla sílit ob den,pokud začne slábnout dostaví se ms. Měla jsem to tak jeden cyklus,že byl duch a místo aby byl silnější slabnul. Moc ti přeji,aby ms o víkendu nepřišla a čárka sílila. Klidně sem hod fotku,jak duch vypadá 😉 bolesti jsou srovnatelné jako před ms 😉

shynne
21. led 2015

@milca111 děkuji 😉 já bych testovala furt,ale jak je čárka pořádná,tak jsem víc v klidu 😉 ale to víš,že si udělám i ty poslední co tu mám 😀
Určitě podej info jestli ms dorazila nebo ne 😉 dokud nedorazi naděje je stále ♡♡♡

saruska89
21. led 2015

@shynne Ono ve skutecnosti je to trochu vic videt...jsem tak 11DPO tak si rikam ze proto je to zatim slabe...ale bojim:( priznaky zadny.. Jen zeru a zubni pasta mi dela v puse zle, jinak nic. Akorat teda sem tam bolesti bricha jako pred ms..

Strana