Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@nonacek dekuji moc.. kdyz neprijde mrcha o vikendu.. tak budu fakt klidnejsi..ja vim, ze se nema testovat pred MS. MS mam pravidelne docela.. a tohle pondeli najednou prisla mrcha o 6 dni driv.. bylo mi to divny ale neresila jsem to.. byla jsem trochu smutna ze snazeni nevyslo ale fakt jsem to nechala byt.. no jo jenze to nebylo ms ale jenom spineni.. a pak nic.. jak kdyz utne.. a to mi bylo hodne divny. .tak jsem testla a byl tam duch.. hlavne at sili..
@saruska89 Ahoj,já prvně testovala 8 dní před očekávanou ms a tenkrát jsem našla úplně pidi dušíka,ještě slabšího než máš ty a teď jsem už v 7 týdnu 😉 Tvůj duch jde vidět hezky,takže myslím,že ti potichoučku můžu gratulovat.Uvidíš,že za dva dny už bude krásně vidět na první pohled 😉
@nonacek ahojky omluvuju se ale ted jsem prisla z prace 😀 jsem k.o.... a jak se ti dari? Jak psala ronyx jen spinkej...miminko si rekne samo co potrebuje. 🙂 a hodne papej at mate oba silu :-*
@ronyx ty jsi mela segedyn? Hmm ten mam take rada s knedlickem. Ja si porad rikan ze uz musim zacit jist zdrave a ono porad nic...ted jsem se zas narvala bramborakem 😉 co dela mimisek?
@milca111 ahojky tebe jsem tu dlouho nevidela 🙂 ja bych si prala za tebe aby ta mrcha neprisla. To s tim testem..jeste pockej a kup 10. Preji moc stesticka 🙂
@veveruska8 ááááááááá tak bramborák bych si dala 😝 😀 Děláš mi chutě.Já mám teda největší chutě právě večer,což mě krká.Nechci se na noc nacpávat.Ještě,že mám toho synáčka,ten mi pomáhá.Dneska večer jsem si na véču chtěla dát škvarkovou housku a vitamínový salát.No skoro celé mi to snědl.Tak fajn,šla jsem si do lednice pro jogurt,z toho jsem měla opět tak 2 lžičky a nakonec když jsem si teda vzala alespoň banán,tak mi půlku snědl 😀 Tak jsem to vzdala. On je hrozná žiravina,ale díky němu nebudu snad vypadat jako balón 😀
@nonacek u mě zatím nic...jsem teprv 12DC, takže sexujeme o sto šest 😀 minimálně do příští středy ob den 😀 beru kapky Mastodynon-to mi doporučila dr když jsem přestala brát prášky na srovnání cyklu, je to na přírodní bázi. Tak jsem zvědavá co mi to udělá s cyklem...kontroluju si hlen a jím grepy, prý na hlen, takže se testuju co poznám 😀
tak ať je už jen líp a líp 🙂
Dobre ranko, mam za sebou odbery a po obede budou vysledky, mudra se obava mimodelozniho, poboliva me jedna strana... Achjo, nemuzu mit nic normalne
@veveruska8
@ronyx ahooooj holky,jak pak se máte při čtvrtku 🙂 doufám,že dobře 🙂 mě bylo v noci těžko a ráno taky,ale ted už zase ok , jen nemám moc chut k jídlu 😉
@ronyx dobre ranko 🙂 jak pak se dari? To mas dobre zarizene s tim jidlem to bych potrebovala ja 🙂 nebo zachvili prasknu....rano jsem krasne vyfoukla a vecer jsem jak v 6. 🙂 kdy jsi rikala,ze jdes na dalsi kontrolu.
@shynne dobre ranko 🙂 to ti tak zavidim ze nemas chut k jidlu, ale samozrejme v dobrem 🙂 ja asi prasknu pritom jim jako vzddy ale za to nepravidelne. Ale dneska udelam neco zdraveho 😉 a uz je ti lepe? Uz se tesim na pondeli za tebe! 😀
@veveruska8 já nejsem žádnej hubenour,tak když bych pár kg dala ješě dolů,tak se zlobit nebudu 😀 😀 jj ted mi je fajn..jen hezky papkej,když máš hlad,tělo si samo řekne..já u prvního taky musela dost často i když z nechutí..jeee díky,to jsem ráda,že na mě budeš myslet 😵 😵 já na tebe 29 taky a moc budu držet palečky 🙂 už aby to bylo,tenhle týden se vleče..a manžel už to víí 😀 😀 včera byl hrozně smutný, do toho známý,že čekají miminko v červenci a on se ptal,zda to opravdu není,že mu nepřijdu smutná když mám ms,tak jsem skočila pro test a dala mu ho 😀 byl v sedmém nebi. oči měl plný slz 🙂 byl uplně hotový a nadšený,že tam jsou dvě čárky a furt mě objímal a vyznával mi lásku a říkal,že jsem blbounek,že jsem mu to měla říct hned a ne čekat,když si říkáme vše hned 😵 😵
Dobré ránko holky. Já jsem dneska totálně na nervy 😒 .Od rána lítám a hledám obálku ve které jsem měla potvrzení o ukončení nemocenské,zkrátka takový ten papír s červeným proužkem,který vám dává doktorka,když končí nemocenská. Měla jsem nemocenskou od své obvoďačky,v nemocenské ale pokračuju a dr mě převedla pod mou gyndařku,dala mi do obálky ukončovák,ať ho dám gyndařce,když jsem teď pod ní,ať ho má,až mi bude ukončovat nemocenksou.No a dneska prostě zmizel ☹ Jsem vyřízená,nikdy se mi nic podobného nestalo.Na doklady a důležité papíry si vždy dávám obzvlášť pozor. Na kontrolu jdu 28.1 tak vůbec nevím co mě čeká,až jo oznámím,že ten papír pro ni zkrátka nemám.Mě prostě trefí šlak. Asi nevíte jestli se dá nahradit jiným co? Nebo co se v této situaci dělá?

@saruska89 to je ale velmi hezky duch,je dobře vidět 😉 zkus v pátek a uvidíš zda je silnější 😉 přiznaky mít nemusíš žádný 😉 to je hrozně individuální 😉 držím palce 🙂