Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@ronyx ty kocko tak to vubec nevim jelikoz jsem osvc. Zkus jeste jeste pohledat a jukni i na mista kde bbys treba nehledala. Ja taky vzdy neco hledam a manzel mi to vzdy nekam uklidi. To najdes uvidis. A vzdy se da neco delat. Urcite ma kopii atd 🙂
@nonacek ahojky vyspinkano? Chybis tady 🙂 jak se citis? Ja ted douklizela atd....co tvuj syn jeste oznamuje ze bude mit sourozence? :-*
@veveruska8 já vím,ale já s tím bojuju celej život,je to děsný 😨 já bych teda řekla podle fotky,že jsi určo štíhloučká..já měla s malým hezký malý bříško,ale pak jsem i nabrala a ted to zase schazovala a špek mám furt,takže počítám,že budu koulička,ale co,hlavně at je mimi zdravé 🙂 jj já jsem fakt hrozná,ale kdyby jsi ho viděla,to nešlo už 😀 jj je super,bylo to krásný,nemohl ani usnout 😵 na ultrazvuk nejde,protože musí do práce,navíc je ted v nové 3 týden,tak si nemůže dovolit ted někam chodit ,ale na ten větší ve 12 a 20 půjde. Uvidíš,nech to dle situace a ono to vyplyne a bude to určo supeeer 😵
@veveruska8 Já prolezla celý barák už nejmíň 3x 😒 Včera jsem chlapovi jasně při úklidu řekla,tam mám papíry na to mi nesahej a dnes ráno prázdná skříň.Děs,No do 28.1 mám čas,třeba se ještě najde,ale spíš to vidím na to,že ne,prolezla jsem úplně všechno 😒 Obávám se,že mi to při úklidu včera chlap vyhodil do odpadků a ty už jsou fuč.Chjooooooooo,zase budu za neschopného blbečka co neumí ani ohlídat pár dní obálku ☹
@veveruska8 ahojky,tak to máme stejně 😀 prez den vypadám jako dobře napapáná a večer jak před porodem.. Jak je to mozne ? To taky nechápu....
@ronyx ahooojky,jejda jestli ho nenajdeš,zkus zavolat a oni ti řeknou,určitě to nějak půjde..musíš vše prohledat,já taky když cokoliv potřebuju,zrovna nemám a pak hraboším všude 😕 jestli se to dá nahradit jiným to přesně nevim,ale řekla bych že jo,nebudeš první ani poslední komu se to přihodilo..
@veveruska8 ,Já vím ... , moc sem nechodím mam pocit,ze Chybím né jen tady ale i ve svem životě. Jsem jak šípková Růženka ... , ale už mě ta spavost opuští😉
Jak se mas ty a ještě tajiš před manželem těhotenství?
@nonacek Ahojík,dneska chaoticky. Pořád lítám a hledám,Do toho má dneska dojít ženská,která nám bude ohodnocovat barák,tak jsem nervozní,aby bylo vše tip ťop a vyšlo to. Dva dny v kuse lítám a pulíruju celý barák,takže mě trochu bolí záda a břicho.Nic hrozného.Snad prckovi takhle rozcvička nějak neublíží.Z duhé strany při tom stresu jsem si ani nevzpomněla na nějakou závrať 🙂 Takže k něčemu to bylo dobré. Co ty? Jak je?
@ronyx je tak to mas tedy pěkný ,,no hlavně buď opatrná ! ! ! Ale je dobře že jsi tim pohybem zapomněla na ty nevolnosti a chmury........
ja se mam líp a mohla bych se mít ještě líp kdyby muj synator nedonesl z pololetní prace z matematiky 3 ....
takže se s nim musím učit....
a to mi na klidu nepřidá... 😲😲😲
Holky moje... manzel uz to vi....romantika nebude....zrovna mi umrel deda...tak jsem mu to musela rict...holky ukazu se zatim. Mam vas rada
@veveruska8 Beru, to mi je strašně líto, upřímnou soustrast ☹ Drž se ju,kvůli fazolce ♥♥♥♥♥♥♥♥♥💋💋
@veveruska8 jaj odpověď měla být pro tebe né pro @shynne omlouvám se holky 🙂
@ronyx tak ted bude víkend,tak budeš moooc odpočívat 🙂 jj to by se mi taky líbilo probudit se a mít tam samé dobrůtky,já sladký miluju 😀 u mě dobrý, citím se normálně,kéž by to takhle zůstalo 🙂 měj se krásně a kdyby jsme se nepotkaly. tak přeji hezký víkendík 😵 a at tě fazolka nezlobí 😵 😉
@shynne Já si teda nedopřeju odpočinku ani moc přes víkend,chlap dělá na směny,takže i přes víkend jsem s malým sama,takže musím být pořád ve střehu 🙂 Navíc náš Kristianek je typ dítěte které si skoro nehraje samo,nebaví ho to,pořád mi stojí za zadkem a vyžaduje pozornost 😀 Když se vydrží zabavit sám alespoň půl hodiny tak slavím,sedím jak pěna a snažím se ho nevyrušit 😀 Chtěla jsem děti trošku s menším věkovým rozdílem aby se zabavily a já měla chvíli pro sebe,bohužel porod akutním císařem mi plány překazil a minimálně dva roky jsem nesměla otěhotnět. Tak uvidíme,snad druhé dítko bude alespoň o trošku víc samostatnější než je první synáček 😀 Jinak tobě taky krásný víkend 😉
@ronyx ahaaa,tak to musíš být v jednom kole, u nás teda tatka doma bude,tak si s ním bude aspon hrát místo mě, Pepíno si ted taky chce dost hrát se mnou,takže přes týden toho mám dost 😀 někdy mě to baví a někdy teda vůbec. Vydrží mi ale třeba hodinku čučet na pohádku,tak to je vždycky najednou taková pohodička 😀 a proč pak byl akutní,co se dělo? já měla taky císaře - neplánovaného,takže jsem taky čekala ty dva roky,kvůli jizvě..já tajně doufám,že si pak vyhrají spolu 😀
@shynne O půlnoci mi odtekla plodovka.Odjezd do nemocnice.Tam 22 hodin kontrakcí,skoro jsem lezla po zdech 😀 ale neotvírala jsem se ani o centimetr.Nakonec malý začal mít hodně vysoký tlak a musel rychle ven. Takže teď už se toho druhého porodu dost bojím 😒 Tak nějak tuším,že se zase neotevřu. Proč jsi měla císaře ty? 🙂
@ronyx jeeej to muselo být naročné těch 22h v bolestech, to tě obdivuju. a epidural sis nechala? a měla si ho ve spinalu nebo v celkový narkoze? já byla v kontrakcích 12h - voda mi praskla doma. epidural mi daly,ale nezabral vůbec a taky jsem se vůbec neotvírala 😖 malej byl strašně nahoře,vůbec nesestupoval, pak přišel doktor,že se mu to nelíbí a udělal mi monitor a že má hlavu úplně na stranu,že by neprošel,tak jsem letěla na sál.. Já mám taky strach,chtěla bych zažít normální porod 🙂
@shynne Ne ne,epidurál jsem nechtěla,byla jsem pod celkovou narkózou,chtěla jsem sice spinální,ale to mi nedovolili.Prý na to nebyl čas.Tak nevím.Stejně jsem čekala i tak ještě dlouho než mě uspali.Hrozný zážitek.Nemoct se pohnout.V leže s kyslíkem na puse a nemoct se ani pořádně vydýchat.Jsem alergická na jód,takže museli jít pro nějakou náhražku abych jim na sále neexla a teda trvalo jim to hrozně dlouho.Teda to sis taky pěkně užila.Co chlap?Měla si ho tam?Já ho tam měla jenom chvíli.Celých 22 hodin jsme byla sama,pak teda,že už půjdu do porodního boxu,takže volali chlapa.Ten tam byl se mnou asi 20 minut a pak stejně prd.Ale alespoň viděl malého bezprostředně po porodu,zatím co já jsem chrněla 😀 Jsem mu to záviděla.Byl první kdo našeho synáčka choval. Takže to za to stálo.Teď bude u porodu znova,tak doufám,že tentokrát už to výjde jak má 🙂
@ronyx já epidurál taky nechtěla,ale někomu to pomůže,že se otevře,když jsem se ptala,jak to,že mám stále kontrakce,tak prý že to na mě asi nepůsobí 😀 já si přála naprosto přirozený porod i jsem se na něj těšila a nakonec mě taky řízli..já měla spinál,díky tomu,že už jsem měla píchnutý ten epidural,tak mi daly konskou dávku a po 3 kontrakcích,jsem už cítila jen co mi dělají - dotyky a malýho mi pěkně rvali ven,opřeli se o břicho a táhli ho,to bylo nepříjemný a dodnes si to vše pamatuju. pak mi ho jen ukázali a první si ho taky choval manžel,já měla spoutané ruce ☹ manžel byl celou dobu se mnou na porodním boxu a na císaře ho nepustili,takže čekal tam..určitě se mnou zase bude 😉 a ty jsi byla na normálním pokoji,než tě dali na box?teeda uplně mám husinu,jak to čtu,to muselo být nepříjemný s tím kyslíkem..hlavně,že jste oba v pořádku.a jizvu máš ok,jak na podbřišku,tak na děloze? kamarádce právě zjistili,že má v děloze jedno místo po císaři na jizvě slabší,ale co mě koukala (teda jen jednou) tak říkala,že dobrý..
holky tak hlásím,že dnes přišla mrcha .-(( tak zas další cyklus snažení v pořadí již 4 od revize.Ach jo, by mě zajímalo,kde je vždy chyba. Do ovu jsme se 100% trefili, ještě to pro jistotu pojistily a nedaří se a nedaří. Neměla jsem do teď problém otěhotnět a jsem teď pořád tak divná. Hned pořád brečím i u pohádek,hned jsem zas naštvaná, no asi mi tou revizí se pěkně rozhodili hormony či co.
@veveruska8 drž se holka a upřímnou soustrast ☹((
@shynne No normální pokoj to nebyl 🙂 Byla to takový ta předmístnost,před boxema,kde byly dvě postele,taková ta připravka.Skučely jsme tam dvě a obě skončily na císaři 😀 Ta druhá s preeklampsií.Jizvu mám naprosto ukázkovou.Ani není vidět.Řezal mě primář,kapacita přes císaře.Pamatuju,že když mi doktorka vytahovala stehy,tak ho hrozně chválila,že je jizvička hrozně malá,že si dal záležet 😀 .Taky jsem se dost divila,že ten steh vytáhla jako tkaničku.Jen potáhla a půlmetrová šňůrka byla venku 😀 .Já měla dojem,že se to stříhá nějak postupně,po jednom stehu. 🙂 Děloha je taky ok.Moc bych si přála,aby to tentokrát šlo přirozenou cestou.Hrozně závidím maminkám ten první pocit,bezprostředně po vytažení miminka.Když ti ho položí na hrudník a ty ho vidíš. Já malého viděla až na druhý den.Po operaci mě probudili,vím jen že u postele stál vysmátý chlap a říkal něco ve smyslu,že je to kluk a je v pořádku.Byla jsem zblbnutá. Celou dobu jsem se jen těšila až mi ho přinesou.Nevěděla jsem ani jak vypadá 🙂
@ronyx to já šla rovnou na box s manželem,tady ty předpokoje nemají 🙂 nebo nevim..tak to jsi tam měla aspoň partačku,vid,že jsi nebyla uplně sama..to je super,to máš tak malou jizvičku? to já mám teda dlouhou,sice hezkou,ale ne kraťoučkou. Možná je to těma proporcemi ,že nejsem hubená,kamarádka měla císařem dvojčata a taky má malou jizvu..to je hlavní,že děloha je v pořádku, kamarádce právě řekli,že má tu jizvu na jednom místě tenčí,tak se ted bojí,že by to byl problém,kdyby se tam uchytilo vajíčko..třeba se nám to vyplní a budeme mít normální porod 😵 😵 taky bych si přála aby mi mimi hned dali a říkala jsem si,že i kdyby byl císar -plánovaný,tak chci aby mi ho dali do náruče,,tohle mě hrozně mrzelo a dlouho ☹
@veveruska8 upřímnou soustrast,
a dávej na sebe pozor.❤

@shynne ale jdu ty. Nezalezi na zevnejsu ale vnitrku. Je pravda ze ja bojuji s vahou uz od 15 let. Jednou dolu podruhe nahoru. Takze rekla? Aaaaaaaaa no je krasny plakal...🙂 to je tak romanticky...achhh uz aby byl ctvrtek. Ja stale tajim ale je to hrozny na vsechno je clovek sam. Stale premyslim jestli vecere a nebo hect rovnou od gyndare na dilnu a tam mu rict tu novinu. Jeste uvidim. A pujde na ultrazvuk s tebou? To je tak krasnyyyy 🙂