icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

nonacek
24. led 2015

@ronyx Ahojky, jak se daří,tobě a miminku?

nonacek
24. led 2015

@milca111 my se po potratu snažili pul roku. 😨
Držím palce✌✌✌

ronyx
24. led 2015

@shynne No s tou parťačkou to byl spíš horor než psychická podpora 😀 Byla to typická ještě hloupoučká puberťačka.Byla jsem s ní pak celý týden na pokoji a byl to děs 😒 .Několikrát jsem se dost škaredě dohádaly.Miminko škaredě oslovovala,mluvila na něj děsným tónem.Na rovinu mi řekla,že je zklamaná,že chtěla taky kluka - měla holčičku.Nechávala ji běžně na krajíčku postele a odcházela do sprchy nebo kouřit.Ani po několikátém upozornění sestry,že může miminko spadnout a stát se to nejhorší to s ní nehlo.K sestrám se chovala arogantně.No prostě děs a hrůza.Ten týden byl pro mě utrpení.Modlím se abych měla tentokrát na pokoji fajn parťačku,se kterou se zasměju,poklábosím a poraduju s miminka 🙂

ronyx
24. led 2015

@nonacek Ahojík,já v pohodě 🙂 Nevědět,že čekám mimi tak to ani nevím. 😀 A co ty? Už je ti lépe?

nonacek
24. led 2015

jo už je líp,tak doufám ze to tak už zůstane !
Ted v utery jdu na screening , tak se trochu bojim

ronyx
24. led 2015

@nonacek Jůůůů,ty se máš,já už se na něj hrozně těším 🙂 Budeš si nechávat dělat fotečku? Potom musíš mimíska ukázat 😉 A necháš si říct co to bude?I když koukám,ty jsi 10 tt to asi ještě vidět nebude.Tak ve 13tt už jo.Neboj se,určitě bude mimísek zdravý jako řípa 🙂

nonacek
25. led 2015

@ronyx Ahojky,ráda bych sem foto dala tak snad se mi to podaří nahrát ..
No nevím jestli si dam říct pohlaví .. docela to teď začínáme řešit a přitel chce vědět co to bude a já ne ...
tak se nemůže schodnout 😀
Ty si to Dáš říct ?
Já od zítra jsem 11 týden. Tak uvidíme co tam vse uvidí. Ale spíš se modlí ať je miminko v poradku😇

ronyx
25. led 2015

@nonacek No já si to rozhodně říct nechám,za a jsem hrozně zvědavá ženská 😀 a za b i kvůli praktičnosti.Mám doma milion modrých věciček po prvním bobkovi a kdyby to měla být holčička musela bych se pustit to mega nákupů krásných holčičích věciček 😀 Navíc ani u kočárku se nechci nechat omezovat neutrálními barvami,co když se mi bude zrovna líbit nějaký modrý a já nebudu vědět co to bude?No tak vezmi sebou chlapa a ať to doktor řekne jen jemu,nebo ať ti to napíše na papírek a ty ho dáš manžovi 😀 No to jsem zvědavá,jestli vydržíš.

nonacek
25. led 2015

@ronyx jenže když to bude vědět on tak ja nevydržím.. 😀
A co by jsi chtěla holcicku nebo chlapečka ?
Ale vzhledem k tomu,ze obě doma máme pindíííka tak asi holčičku vid ?
Já si strašne přeji holcicku ,,nejdřív sem plánovala početí před ovu aby to byla holka ..... to se mi nepodařilo
,protože ze styku před ovu jsem ne otěhotněla.
Tak sem zvědava. A ty ?

ronyx
25. led 2015

@nonacek No možná malinko převládá zase chlapeček 🙂 U nás v rodině jsou samé holky a já tak nějak víc asi tíhnu k chlapečkům 🙂 Ale i z holčičky bych byla nadšená,zase je to trošičku jiné 🙂 Já ani nevím kdy mívám ovulku,nikdy jsem to nějak nehlíala.Prostě po ms jsme se začli snažit a hned to vyšlo 😉 stejné to bylo i u prvního.

veveruska8
25. led 2015

@ronyx
@nonacek
@shynne. Ahojky kocky jak pak se mate? Ja uz celkem ok. Zazila jsem nejhorsi dny v mem zivote. K tomu se pridalo jeste dalsi negativni zpravy ale uz snad tfuj tfuj.... jinak mi je dobre. Uz ani nevim ze jsem tehotna az teda na prsa konkrétně bradavky bolej jak svin 😉 krasny vecer kocicky :-*

ronyx
25. led 2015

@veveruska8 No ahojík,tak to je moc dobře,že už ti je líp,jsem na tebe myslela. Tak to je moc fajn,že tě nic netrápí,bude to asi moc hodné miminko 😉 Už se nám to krátí,za pár dní kontrola a bobky uvidíme 🙂

nonacek
26. led 2015

@veveruska8 ahojky,no hlavně že ty a miminko jste v pořádku .
A tak doufejme že musí přijít to špatný aby mohlo přijít to hezky !
Přeji ti už jen to krásný 🍀🍀🍀🍀

shynne
26. led 2015

@veveruska8 ahoooooj 🙂 taky jsem na tebe moooc myslela, jsem ráda,že jsi ok, jsi silná ženská 😉 😉 mimisek te ted bude nabíjet,uvidíš 😵 😵 já jdu za hodinku na kontrolu,tak jsem nervní jak pes 😲 😲

tyga
26. led 2015

Ahoj mám dotaz možná od věci snad jsi nebudete myslet že jsem blbá hcg se začíná tvořit když je už vajíčko uhnízděné?Nebo oplodněné?

nonacek
26. led 2015

@tyga když je zahnizdene.
Přeji hezký den💋💋

tyga
26. led 2015

@nonacek děkuji moc

shynne
26. led 2015

@ronyx 😀 😀 😀 počkej,takže jste pak spolu skončily i na pokoji?? ježiš,tak to muselo být něco, co to bylo za maminu,na tu bych taky neměla nervy, když by se takhle chovala k miminku 🙄 to je hnus!!
já měla docela dobrou maminu první den a pak přišla jedna starší s dvojčaty,ale to už jsem mazala na nadstandart a tam to bylo fajn,manžel tam byl se mnou furt 🙂

ronyx
26. led 2015

@shynne Jo od první chvíle s ní až do konce 😀 Chvílema jsem měla strach,že půjdu sedět za vraždu 😀 Nad nadstandardem taky uvažuju,než natrefit zase na nějakou nánu tak raději sama 🙂 .Kolik se u vás platilo? Koukám,že máš dneska kontrolu,tak pak dej vědět a doufám,že budeš mít i fotečku a hodíš sem 😀

veveruska8
26. led 2015

@shynne ahojky moc dekuju 🙂 dej hned vedet jak jsi dpadla. A kolik jsi dnes tydnu? Mozna pujjdz taky dnes mam ted jeste krz danovy behani. Preji at je vse v naprostem poraddku a at mimisek te nezlobi na prohlidce 😉

shynne
26. led 2015

@ronyx to se ti nedivím,ta musela být na pěst 😀 ani se neptej,drahý strašně 2100,-/noc 😖 ale manžel mohl být nonstop + veškerý navštěvy, polohovací postel - která byla super potom císaři a hlavně ten záchod a sprcha,to bylo super..

shynne
26. led 2015

@veveruska8 jsem 6tt (5+4) 🙂 a ty? tak si skoč,jestli chceš 😵 děkuji a určitě hodím fotečku 🙂

ronyx
26. led 2015

@shynne No wow to je teda pěkná pálka 😀 Musím kouknout na stránky naší nemocnice,mám pocit,že u nás to takhle drahé není 🙂 .Hele a někde jsem slyšela,že jsou snad zrušené ty poplatky za pobyt v nemocnici,tak jak to bylo ta 100 Kč na noc.Ale teda nevím jistě.Nevíš? 😀

veraakubik
26. led 2015

Dobře dopolko vsem,jak se holky mate?Par dni jsme tady nebyla a unikaji mi informace. 😉 U me porad stejny-nevolnosti trvaji-nekdy neme,nekde vice..Obcas me zaboli bricho,ale zadna kruta bolest,ale občas zaboli.Brisko uz je pekne vypoukle,takze cekam ´kdy to kdo prokoukne.Zitra jdu konecne po 3tydnech na kontrolu tak snad bude všechno v poradku..

veveruska8
26. led 2015

@shynne kocicko podle ms jsem 7tt 6+5 🙂 tesim se na fotecku 🙂

veveruska8
26. led 2015

@ronyx ahojky :-* jsi moc hodna holky vy jsre stejne nejlepsi. No ja premyslim,ze pujdu uz dneska. Pripadam si netehotne vcerne prsu 😉 tak jen pro jistotu. Ty uz budes mit bobecka velkeho 😉

veveruska8
26. led 2015

@nonacek dekuji ti zlaticko. A jak se vubec mas? Jsem v praci. Musim si pak precist vasi konverzaci aby mi nic neuteklo 😉

ronyx
26. led 2015

@veveruska8 Jůůů,jen jdi,alepsoň budeš klidná,že je vše jak má být 😉 A pak se k nám můžeš přidat do zářiovek,koukám,že @shynne už tam je 😀 .To je supéééér,že vás tam budu mít u sebe. Jsem malinko vyděšená,teď zrovna tam jedna holčina psala,že jejímu miminku přestalo bít srdíčko,byla v 9 tt,tak se bojím jako prase,do středy snad nevydržím.Snad bude vše ok. 😒 Jo a nech si udělat fotečku 😉 jsem zvědaváááá 😀

ronyx
26. led 2015

Holky tak jsem našla jak právě vypadá můj mimis 😀 Foto 8 tt. Ten je boží 😀

nonacek
26. led 2015

@ronyx jeee to je mile ! Kde jsi to našla ? Já bych také rada viděla jak vypadá moje miminko.💖💖

Strana