icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

ronyx
20. led 2015

@veveruska8 Zlato zkus tohle,já tady nakoupila malému hafo prďáckých hadříků 😀 Když byl miminko vyhrál první cenu jako nejhezčí dítko právě těhhle stránek 😀

shynne
20. led 2015

ty bodynka jsou super,škoda jen,že tak drahá,ale jak dáreček pro tatínka bude pěkné + mimisek pak bude fešák/fešanda 😀 😎 😵

shynne
20. led 2015

@veveruska8 strašně záleží na koho se natrefí a pak jestli přijde nějaký větší problém 🙂 všude jsou umělci,to si nevybereš. Niceméně já v té porodnici rodila a chci tam opět 🙂 já už bych testla zítra,ale vydržím s tebou 😵 ta pachut v puse je taky příznak,někdo to popisuje,jako železnou chut 😝 hlavně.že ti je dobře,vem si žvejku 😵 jinak bodynka mají ještě tady http://www.of.cz/shop/mothersucker?gclid=CPWKiM... cenově jak cool od ronyx 🙂 http://www.kojeneckeobleceni.cz/kojeneckeoblece... tady jsem našla levnější 🙂
chceš pro manžela?

nonacek
20. led 2015

@ronyx tak ty stránky jsou faaaakt super 😉

veveruska8
20. led 2015

@ronyx
@shynne holky moc dekuju za ty typy na bodycka. 🙂 holky predchvilkou se me udelalo tak spatne ze jsem hned myslela na to nejhorsi. Strasne krece a boleni briska ale uz je dobre.

veveruska8
20. led 2015

@nonacek nony jak je? 🙂

nonacek
20. led 2015

@veveruska8 ahojky,mam se líp ale musím doučovat kluka má problém s matematikou a trochu to nedávám tak mu sháním doučování.......
Jak se máš ty co nového co mimi?

veveruska8
20. led 2015

@nonacek aha....no dneska v te skole se snad uci neco jineho nez za me 🙂 ja a matematika nejsme kamaradky 🙂 urcite nekoho sezenes 🙂

milca111
20. led 2015

Ahojky holky, no ctu si vas každý den,ale nějak nemám co napsat 😁 U me porad nic,test negativni,bazální teplota klesla a zas stoupla a tehu test negativní,tak si už o tom raději nic nemyslim ani a čekám co bude dal 😁

shynne
21. led 2015

@veveruska8 Hezké ránko 😵 jak pak ses vyspala? a jak pak ti je? já už tady lítám kolem prcka a s pejskem a ke slepicím 😀

shynne
21. led 2015

@milca111 tak ještě počkej,kolik si dpo? držím pěsti co můžu 😵 😵

shynne
21. led 2015

@ronyx
@nonacek vám také hezké ránko holky 🙂 😀

ronyx
21. led 2015

@shynne
@nonacek
@veveruska8 Dobré ránko holky 😉 Tak co?Jak je?Já pomalu snídám,je mi nějak divně.

@veveruska8 Ty bláho,tak nožky nahoru a odpočívat odpočívat odpočívat. Žádné lítání a makání 😉 Jen tak pro jistotu 😉 Určitě to nic nebylo. Mě ze začátku těhu tady dělalo,že mě několikrát po sobě tak hrozně bolestivě bodlo v podbřišku,až jsem si musela lehnout.Taky jsem myslela na nejhorší a pak na kontrole mimísek i se srdíčkem 🙂 Jo hold nás ti mrňouskové občas pěkně potrápí,jak fyzicky tak i psychicky 😀

Nony co ty? Kdy tě čeká ten screening? 🙂 Jééé já ti tak závidím,už bych taky chtěla.Budeš chcít vědět co to bude? 🙂 a co vlastně průkaz?Už máš asi dávno co? 🙂 Já už se na ten řidičák na pupík hrozně těším 😀

veveruska8
21. led 2015

@shynne ahojky taky preji dobre rano. Ja musela do mesta mamka ma narozky. Ke slepickam jeeee kanibalky 🙂 slepicky vzdycky sli po me. Hiii hele koupila jsem test jdem testnout? Jsem taky nedockava....hiii

veveruska8
21. led 2015

@ronyx ahojky. Dekuji za potesujici zpravicku. Copak jsi snidala dobreho? Ja vim mrnouskove nas pekne zkousi 🙂 je ti divne?

shynne
21. led 2015

@veveruska8 jj můžeme klidně jestli chceš 😀

shynne
21. led 2015

@veveruska8 naše slepičky chtějí i hladit,ale to mají smůlu 😀 a co bříško,už nebolí?já ho včera citila dost i když jsem zvedala prcka,ale dobrý,dneska je zase v klidu 🙂

shynne
21. led 2015

@ronyx děkuji, mě je dobře 🙂 jen mi je dneska dost zima a tak furt topím 😀 kdy se vlastně dostává těhu průkaz,až později,že 🙂

veveruska8
21. led 2015

@shynne jdeme na to?

shynne
21. led 2015

@veveruska8 ju jdeme 😀 máš dr.maxe?

veveruska8
21. led 2015

@shynne chteji i hladit no tak to je dost dobry 🙂 dekuji za optani ju ju uz dobre. Nastesti....bolest trvala zhruba 20 minut tak se to dalo vydrzet. Az pujdu na gyndu zeptam se ho na nejake vitaminy...treba mi neco chybi 😉

veveruska8
21. led 2015

@shynne jj dr Maxe...tak ja jdu 🙂

ronyx
21. led 2015

@shynne V prvním těhu jsmem těhu průkaz tuším dostala tak v 9 tt 🙂 Tak uvidíme,kontrolu mám 28.1 tak mi ho třeba už dá,nebo až tu další za 14 dní 🙂

ronyx
21. led 2015

@veveruska8 No trošku žaludek na vodě. 🙂 Měla jsem rohlík se sýrem a papriku. Tak jdete testovat jo? Tak doufám,že sem hodíte testíky 😉

shynne
21. led 2015

@veveruska8 to je dobře,že to povolilo,tak já běžím na ten testík 😀

shynne
21. led 2015

@ronyx taky si vzpomínám,že jsem ho na první kontrole nedostala..tak to už určo dostaneš ten příší týden 😉 už aby byla neděle,nemůžu se dočkat,ale furt mám i strach,víc jak v prním těhu. taky to tak máš?

veveruska8
21. led 2015

@shynne ufff jsem si oddychla. Dame fotky ?

shynne
21. led 2015

@veveruska8 juuu honem,jsem zvědavá

veveruska8
21. led 2015
Strana