icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

nonacek
26. led 2015

@veveruska8 mam se fajn,už přešli i nevolnosti... zítra jdu na kontrolu k gynekologovi na nějaký screening...
Tak podám hlášení😉😉
A jak pak se máš ty? Jak to zvládáš?

ronyx
26. led 2015

@nonacek Tak u 11 tt jsem našla jen toto.Ale je to hodně podobné 😉 Takže bude vypadat asi tak nějak jak na tom mém 😀

shynne
26. led 2015

ahooj holky, jsem zpět, konečně jsem se sem dostala 😀 těhotenství mám potvrzené 5+4 6tt a je tam vidět jen bublinka. Fotečku mi zapomněla udělat i když jsem jí o ní řekla,tak jsem si to vyblejskla aspon na mobil,ale kvalita šílená 😅 😅 další kontrola 6.2.

shynne
26. led 2015

samozřejmě výpočet je dle ms,změřit nic nešlo 🙂

veveruska8
26. led 2015

@shynne krasna bublinka :-* pak uz uvidis i srdicko :-* 🙂

ronyx
26. led 2015

@shynne Ahojík,jéééé,paráda 🙂 Takže srdíčko asi ještě nebylo že? 🙂 No na příští kontrole už bude bít o sto šest 😉

shynne
26. led 2015

@veveruska8 děkuji,opravdu pidi 😀 😀 ale je tam kde má a to je hlavní 🙂 🙂 a co ty?půjdeš dnes?u tebe už bude bublinka větší

shynne
26. led 2015

@ronyx děkujiii,ne ne nebylo, tak se těším na příště a doufám,že to uteče 😵 😵

ronyx
26. led 2015

@shynne a kdy máš další kontrolu? 🙂

veveruska8
26. led 2015

@shynne to je hlavní! At krasne roste bobecek 😉 uz tu cekam.. radeji jsem sla dnes pak nebudu stihat..mam ted plesy. Ale pocitam ze tam bude taky jenom bublinka :-P

shynne
26. led 2015

@ronyx 6.2. jdu 🙂

shynne
26. led 2015

@veveruska8 děkujiiii :-*** jeee tak hned napiš ju, držím palečky 😵 😵

veveruska8
26. led 2015

@ronyx tak uz tu cekam kocko. Snad tam neco uvidi 😉 fazolace hiiiiii. Chtela jsem az ve ctvrtek ale mam plesy tak bych to nestihla. A jak se ti dari? Bobecek te nezlobi? Shynne ma krasnou bublinku 🙂

ronyx
26. led 2015

@veveruska8 No zatím je to extrémně hodné miminko,je mi super,tak doufám,že mu to vydrží 😀 Jůů,to se máš,hned bych šla taky 😀 Tak já si dva dny počkám snad bude vše ok 🙂

ronyx
26. led 2015

@nonacek Jinak tady máš vše o 11 tt. https://www.modrykonik.cz/11-tyden-tehotenstvi/ 😉 i s videem s UTZ jak mimísek vypadá .Najdeš tady všechny týdny

nonacek
26. led 2015

@ronyx jee Děkuji ti ! Jsi mila💖💖💖

shynne
26. led 2015

@ronyx
@veveruska8 holky a našla mi malou cystu na jednom vaječníku,prý to nic není,tak doufám,že jooo

ronyx
26. led 2015

@shynne Cysta by neměla vadit,já ji v prvním těhu měla taky 😉 Jen mi ji na každé kontrole zkontrolovala a nic víc,prý sama klesala dolů a dr říkala,že odejde sama při porodu.

shynne
26. led 2015

@ronyx jee dííky,to jsi mě uklidnila,já jí právě neměla u prvního a až ted mi na ní upozornila 🙂 a jak se máš s mimiskem?je ti podobně jak u prvního nebo jinak? 😵 😵

ronyx
26. led 2015

@shynne Jo jo,je to skoro to samé jako u prvního 🙂 Možná malinkatý rozdíl je v tom,že u prvního mě víc bolely prsa,tak jako by pálely,to mi mi teď nedělá,mám je jako by jen citlivější 🙂 Taky mi teda pěkně porostly 😀 Ale to spíš vnímám jako + . Chlap je nadšený,jsou teď takové tvrdé,no silikon hadra 😀

shynne
26. led 2015

@ronyx 😀 😀 😀 to se musím smát u nás je manžel taky nadšený,že zase budou pořádný 😀 😀 se nemuže dočkat...jsou všichni stejní 😀 😀

ronyx
26. led 2015

@shynne A jak to měl tvůj chlap s mlíkem?Ochutnal domácí výrobek nebo ne? 😀 Do mě šťoural už od těhu,že až budu mít mlíko tak chce vyzkoušet 😀

shynne
26. led 2015

@ronyx teeeda já ti nevim zda ochutnal,ale myslím,že ne 😀 😝 se ho budu muset zeptat,až dojde z práce 😀 a tvůj koštnul??

ronyx
26. led 2015

@shynne Joooo,to víš že koštnul 😀 První chtěl rovnou z prsu,že si to chce zkusit jak velký tlak musí vyvinout aby to teklo 😀 ,ale to jsem ho teda poslala někam,tak to zkusil alespoň z lahvičky 😀

veveruska8
26. led 2015

@ronyx
@shynne
@nonacek tehotenstvi potvrzeno 🙂 jsme o tyden mladsi 🙂 zatim jen bublinka a zloudkovy vacek. Fotecku nemam...ja ji v tom spechu zapomela 🙂 predepsal mi Utrogestan. Pry abychom udelali vse pro miminko 🙂 kontrola 9.2 presne na moji pani mami narozeniny 😉

veveruska8
26. led 2015

@shynne neboj . To by ti rekla 🙂 hlavne na to nemysli ano!

veveruska8
26. led 2015

Holky jaa jsem takovy prase. Sezrala jsem 2 chlebicky a jitrnici na raz 😉 😀

nonacek
26. led 2015

@veveruska8 tak snad to bude dobrý ,, držím vam palce moc ✌✌✌

ronyx
26. led 2015

@veveruska8 Parááádááá, 🙂 Téééda ty zimní miminka jsou nějaké líné,skoro všechny jsou o týden mladší,ve skupce zářiovek jsem snad jen já a ještě pár dalších co máme těhu staré jak má být,zbytek mladší 😀 Jen se pěkně cpi,mimísek to potřebuje,já jdu zrovna smažit palačinky,dostala jsem na ně hroznou chuť 😀

veveruska8
26. led 2015

@nonacek kocko musi 😉 moc dekuju. A co ty? Co tvuj syn a uceni? A stale unavena?

Strana