Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@ronyx nemuzu najit tu skupinu.....
@veveruska8 Jasnačka,přihlas 😉 Napiš do té veřejné,že chceš přidat do té zamčené a jedna holčina tě přidá 😉 Já chci asi spíš zase chlapečka 😀 ale i z holčičky budu mít velkou radost 🙂 Co ty?
@veveruska8 https://www.modrykonik.cz/forum/spolecny-termin-misto/rodime-v-zari-2015-2/ napiš té 78marcela a ona tě přidá 😉
@ronyx no to je super 😉 snad me prida 😉
@ronyx chtela bych taky chlapecka...ale i holcicku....necham to na prirode 😉 uz se tesim 😉
@veveruska8 jee krásný, gratuluji :***** příště budeš mít fotečku,tam už bude mimísek krásně vidět 😀 😉
@veveruska8 ale nejsi,jen si dej když máš chut 😀 já taky prasila - loupák a nutela 😀 😀 ale bylo to výborný a na jitrnici bych taky měla chut teda 😀
@veveruska8 ne už nejsem ani unavená ani nevolnosti nemam,ale zato jsi teď připadám netehotna. I chuťe mne opustili ...
Zítra jdu na ten screening,tak se trošku bojim.
Jo kluk dostal angínu takže mu zůstane na vysvědčení 3 z matematiky a já chtěla ať si to opraví,no už se nestane,samozřejmne ho více mrzí ,že nemůže jít na fotbal.
Byl tam s tebou manžel? Měl radost když jsi mu oznámila tu radostnou zprávu? (Ikdyz s mu ji řekla vesmutný situaci)
@veveruska8
@ronyx
@shynne
Dobré ráno kočky🍵🍳
Tak jak se dneska máte ??
Já sem trochu nervózní.. jdu na gindu na screening a tak trochu nevím co mne čeká...,tak se trochu bojim ať je hlavně vše v pořádku.
Držte nám palce,,jdu se vykoupat a vyrážím.
Po návratu domu, napíšu. 💗💗💗
@nonacek Muzu se zeptat-jak ultrazvuk probihal?Byla jsem dneska objednana na velky ultrazvuk,ale prisel mi uplne normalni-zmerila miminko,vyfotila mi ho,prohlidla dělohu jestli tam preci jen nejsou dve a to bylo všechno-jsem od velkého ultrazvuku cekala vice.. 😒
@veraakubik Ahoj,tak to bych čekala také více ,tohle mi dělají na běžném ultrazvuku,to samé a co pohlaví? řekli ti?
Prave když se rekne velky ultrazvuk-i když sama nevim co jsem cekala,ale na druhou stranu když by se ji něco nezdalo,nebo bylo něco spatne asi by udelala ,,velke,, vysetreni..Minule když jsem si byla nechat tehu potvrdit tak to probihalo stejne-jen bez mereni a fotky-o tu jsem si zapomela rict.Takze dnesni ultrazvuk byl velky v tom,ze miminko zmerila a zkoukla dělohu..Nee,nerekla mi pohlavi..Asi je ještě brzo..A uz mas průkazku?Myslela jsem,ze ji dostanu dneska-jsem 11+1 a ono ne-za tyden mam prijit-na krev na lacno pry kvůli cukru a i mi da průkazku-je fakt,ze moje mudra ji dava az po 12tt-pry klesa riziko potratu tak pak ji da,ale dřív ji nedava..
@veraakubik Ahoj 🙂 Tak hlavně,že je miminko v pořádku 😉 a co focečka nepochlubíš se ? 😀
Tak se tedy chlubim.. 😉 Mame 3cm,pry tak akorát,je tam jen jedno-z hrozicich dvou a co se nevolnosti tyce tak pry doktorka je mela do 16tt,takze pry nemusim plasit,ze uz to trva moc dlouho..Jsem zvedava jak dam pristi tyden tu ko na lacno...Odvezu deti a pojedu rovnou tak snad to ustojim a nebudu muset stavet.. 😝
no dit nato klikám přidej fotky a napíše mi to : tip při výběru fotek podrz klavesu ctrl..... ale galerie se tam nezobrazí abych vybrala fotku.
Jezis ja jsem pako,mam tu fotku obracene.. ☹
@nonacek Klikni na pridej fotky a když se ti rozbali nabídka-jak pises ctrl tak opet klikni na to pridej fotky-pak se ti ukážou fotky..
@veraakubik Kráááásné 🙂 Takže je miminko teda jedno ju? 🙂 To je krááásné,já se tak těším na zítra,až ho taky uvidím,snad bude vše ok
@ronyx jj,jedno..Docela mi spadl kamen ze srdce.. 😉 Urcite bude všechno v poradku a zítra se nam pochlubis ty!Drzim palecky!

@ronyx jeee palacinky hmm mnam mnam. Tak ja se tam prihlasim ju?! At tam jsme vsichni. Takze to budiu holky nebo kluci kdyz jsou takhle líní 😉 co by jsi chtela?