icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

ronyx
30. led 2015

@nonacek No já z toho mám taky strach,jelikož beru tu listovku a nejvíc se vyskytuje právě prý v pomerančích a mandarinkách,tak mě napadlo,jestli se nemůžu nějak tou listovkou předopovat,když beru přímo tablety a ještě takové kvanta citrusových plodů a džusy. Denní dávku mám v sobě už když sním ty tablety co pak to navíc z těch pomerančů? Musím se na to zeptat doktorky

terul
30. led 2015

Nechám tomu teď přes víkend trochu času, dám se do klidu a uvidíme 🙂 Děkuji holky 🙂

nonacek
30. led 2015

@ronyx já taky beru listovou v tabletách a do toho ty pomeranče no a vypadám jak struhadlo ...

svlocka
30. led 2015

Ahoj damy 🙂asi to tu nepatri ale zeptam se ovu v patek a od soboty neustale bolest v podbrisku ale strida se to jednou boli pak picha pak pocit tlaceni,mela jsem malo spineni a ted mam ciste bily ale ne ridky a deloz.cipek mam otevreny .,muzu si treba udelat test?nebo jeste pockat?nektera i psali ze se jim ukazal brzo,ted i caste boleni hlavy :(diky za nazory

nonacek
30. led 2015

@svlocka na test je moc brzy ,zkus tak 10 dni po ovu testovat.
Držím ti palce ✌✌✌

nonacek
31. led 2015

@ronyx
@veveruska8
@shynne
Ahojky holky potřebují info..
Poslední dobou strašne piju,kolem 2-3 litry denně,což u mne není normální .Mám furt žízeň a svědí mě strašne opcas kuže.
Nemate to taky některá ? Nevím co to je ?
A dr. půjdu až za dal.

ronyx
31. led 2015

@nonacek Ahojík,tak s pitím to mám stejné jako ty,piju teda o dost víc než před těhu,to je naprosto normální,něco jiného je to svědění kůže 😒 To jako po celém těle? Nemá to třeba něco společného s těmi pomeranči?Páč předávkování vitamínama může vyvolat alergickou reakci - svědění kůže.Ale raději bych si asi zavolala dr. Nikdy nevíš

ronyx
31. led 2015

@nonacek Raději si k doktorce zajdi.Holky píšou,že je to sice normální,že se natahuje kůže,ale jsou i prípady kdy jde o jaterní případy.Takže bych raději neriskovala a zašla si k dr na testy .Tohle píše přímo jedna doktorka Svědění kůže v těhotenství může souviset s tzv. těhotenskou cholestázou. Jde o poruchu funkce jater a žlučníku způsobenou těhotenskými hormony, kdy se do krve vylučují žlučové kyseliny, které způsobují svědění kůže. Pro ženu tento stav nebezpečný není, ale plod by se měl pečlivě sledovat.

Doručovala bych vám tedy návětšvu vašeho gynekologa, který vám udělá jaterní testy. Pokud budou laboratorní testy v pořádku, není se čeho obávat. Nejspíše šlo o alergickou reakci. Budou-li však hodnoty jaterních funkcí zvýšeny, je nutné pečlivé sledování a užívání léků, které by měly zlepšit fungování jater.

nonacek
31. led 2015

@ronyx moc ti děkuji,budu muset tam zajít , také se my to nezdá .
No svědí mne spíše ruce dlaně (ale i obličej a nohy ) a už mě večer ruce otekli ze jsem nemohla sundat ani prstýnky

ronyx
31. led 2015

@nonacek Ajéje,no to si raději fakt zajdi,aby se něco nezanedbalo,snad to opravdu nebude nic závažného.Třeba je to opravdu jen z těch pomerančů.Natahováním kůže to v tomhle případě být asi nemůže,když tě svědí hlavně dlaně,ty se teda nenatahují. Určitě to bude všechno dobré 🙂 Určitě mi potom napiš jak si dopadla.Držím pěstičky 😉

nonacek
31. led 2015

@ronyx jsi moc hodna Děkuji ti,určíte v pondělí zavolám na gindu ... Chjo teď,sem s toho mírně řečeno v Pr.....
Teď jsem četla ten tvuj odkaz a je fakt , že to na to asi sedí
Tak snad to bude dobrý... snad 😇

ronyx
31. led 2015

@nonacek Nebooooj,já tě rozhodně nechtěla nijak děsit,ale na druhou stranu jsem to říct musela,kdyby to náhodou bylo ono,tak se s tím něco musí dělat urychleně,četla jsem ,že převážně právě svědí dlaně a chodidla.I kdyby to ono bylo,tak se neboj,prý jsou na to dost účinné léky,uvidíš bude to ok.Já si stejně myslím,že je to spíš nějaká alergická reakce,ono těhu tělo je hold náchylnější 🙂

nonacek
31. led 2015

@ronyx já ti moc děkuji za starost a za odkaz ,, protože jsem se ptala a chtěla slyšet nějaký info.
Takže v pohodě.. snad to bude dobrý trochu se uklidňují tim ze tam píší o tom,ze ženy tehle diagnozi
mají tmavou moč a tu já nemám.
Tak uvidím ,každopádně ti děkuji 💋💋💋💋💋

veveruska8
1. únor 2015

@nonacek ahojky jak pak se mas 😉 dlouho jsem tu nebyla. S tou svedovosti opravdu muzes mit reakci na pomerance. Neboj nic to nebude. Me pred 3 dny svedilo na brise,ale stopro to mam z mandarinek ted uz je omezuji. A nec ujizdim jsou rohliky je mi po nich dobre 😉 co drobisek v brisku nezlobi te?

veveruska8
1. únor 2015

@ronyx ahojky jak ti? Uz lepe? Snad se ti nevolnosti nevrati. Jinak basti basti vse na co mas chut! Ja ted ujizdim na rohlikach...a nemuzu jako jsou jitrnice,tlacenka,chlebicky bleeeeee....takze pecivo to jisti. Jeste jsem se radeji nevazila 😉

ronyx
1. únor 2015

@veveruska8 Ahojík dneska super,zase mám pár dní klid 🙂 Vážit se taky raději ještě nebudu 😀 Ale už ten pupík na sobě pozoruju.Hlavně když ležím,tak se bříško jako by nepropadne,je tam pořád ta boule 😀 Já teda hlavně přežívám na jogurtech s piškotama a vitamínových salátech.K tomu slunečnicový rohlíček,no mňáám 😀 A jinak už zase odpočítávám dny do další kontroly,jdu až 11.2 to už bude konečně i těhu průkazka,jááááák jáááá se těšííííííím 😀

nonacek
1. únor 2015

@veveruska8 ahojky ,,ráda te tu zase vidím.
No taky si myslím,že je to těma pomeranči,teď jsem je úplně přestala jist a je to okej,ale čert nikdy nespí a radši se s tim ginekologovi svěřím. Jinak vse ok. A co ty a drobek ?

nonacek
2. únor 2015

@ronyx
@veveruska8
Ahojky maminky,tak jak se daří ? Jak se máte?

ronyx
2. únor 2015

@nonacek Ahojík 🙂 U mě střídavě oblačno.Nevolnosti jakš takš,ale asi týden mě pobolívají ledviny a dneska teda už skučím jako zvíře.Když vstávám z postele,nebo z gauče tak trpím. Nevím jestli jsem jen někde přochladla,nebo to může mít něco společného s těhotenstvím.No 11.2 jdu na kontrolu,tak tam snad na to dr příjde,budou mi brát krev a snad i moč.A co ty? Jakpak je? Co mimísek?Vše v pořádku? 🙂

martinalinda
3. únor 2015

Ahoj holky, procitam vasi konverzaci uz delsi dobu..a chtela bych se Vas zkusenych neco zeptat.
Vcera jsem dobrala utrogestan a dnes jsem 26DC. Vcera me porad dost bolelo bricho, levy vajecnik, kde bylo potvrzeno 11dc vajicko. Dneska bolest ustala, jen obcas pichne vlevo..Ale je mi strasne blbe, od zaludku, na zvraceni, boli me hlava, porad me neco svedi. A kupodivu plet mam docela peknou, na to ze to mam za 2 dny dostat, obvykle mivam uz jebaky predtim docela dlouho...
No tak mi to nedalo, udelala jsem test, jak ovu tak tehu...Na tehu nic neni, jsem mozna jeste brzo na testovani, ale ovu mi ukazuje 2 carky...to je prece divne ne? Kdyz to mam dostat, nemuzu mit prece ovulaci?
Muzete mi poradit, nekdo komu se to taky stalo?
Diky moc

svlocka
4. únor 2015

Ahoj holky taky se podelim test delany 9DPO co myslite?falesnak?ted mam 2 dny pred ms

reva6
4. únor 2015

Dva dni pred ms.... pepino.... len pepino robi duchov tak... co myslite ?

reva6
4. únor 2015

@reva6 len fotka je tost zla :/

nonacek
4. únor 2015

@ronyx Ahoj , jo u mne vše okej. 10.2.jsi jdu pro výsledky krve . Tak se trochu bojim .

nonacek
4. únor 2015

@ronyx a co ty? ķoukam ze už jsi 9 tt, toto utíká..

ronyx
4. únor 2015

@reva6 Nic nevidím 😒

ronyx
4. únor 2015

@nonacek Ahoj,zítra začínám 10 tt 🙂 Jo,utíká to. 11 kontrola a 25 pak ten screening,bojím se.Tobě držím palečky ať ti to všechno dobře výjde 🙂 Výsledky krve ohledně toho svědění?Co ten screening?Dopadlo to všechno dobře? Maličké je zdravé?

reva6
4. únor 2015

@ronyx uz mi je to smiesne... :D uz vam sem nepridam nic :D

nonacek
4. únor 2015

@ronyx tak na témat s vedení sem volala gynekologovi a objednal mě na 10.2. Tak uvidím....
Nevím jak tobě , ale me ten odběr krve dela slabost ..... no hrůza.
A výsledky s toho screeningu ještě nevím ,, nikdo nevolal tak nevím,co dělat jestli si pro výsledky mam zavolat..?
Chápu,že se bojíš ,také se bojím tak doufejme,že bude vse v pořádku.

Strana