Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@martinalinda Ahoj,tak me se to stalo ! Ovu test byl pozitivní a tehu test negatyvni a sem tehotna.
Držím ti palce✌ ať je to i Tvůj případ.
@nonacek Aha,no to je zvláštní, u nás se to dělá jinak. Já jdu toho 11 na normální kontrolu a u toho mi vezmou i krev na ten screening a pak 25 bude druhá část a to ultrazvuk.Tudíž výsledky krve už budou mít a hned po ultrazvuku mi doktor řekne výsledky.Na nic se nečeká,nikam se nevolá,rovnou výsledky.Jinak mě odběry špatně nedělají.Od mala se dokážu dívat,jak mi berou krev a v pohodě 🙂 Tobě brali krev kdy?V den toho screeningu??Kdy si na něm byla?To už by dávno ty výsledky měli mít.Neříkali ti,jestli si máš zavolat?
Mně vyšel test pozitivní 14 dní po oplození, prakticky v den, kdy jsem mela menstruovat. Ale hodně záleží na množství hormonu v moči. Hlavně ta čárka se mi objevila po delší době, už jsem test chtěla hodit do koše, že nic a najednou tam slabá čárka byla. Nyní mám krásného kluka 🙂. Tak držím palce.
@nonacek dekujii moc 🙂 jee fakt? tak to je super teda..no uvidime jaky budu pripad ja 🙂 ale kdyby se zadarilo, bylo by to teda presne pul roku od zacatku snazeni, tak bychom si to uz konecne prali. Vim, nesnazime se dlouho, ale uz to tak nejak oba moc chceme a porad na to myslime..A kdy se ti ukazal duch na tehu testu? Jsem dneska 27dc, test budu delat teda v patek 29dc, a pak asi i o vikendu, zda tam neco bude...ale ty priznaky jsou fakt divny, dneska je mi uz lip...ale porad me boli vlevo na vajecniku, tam bylo vajicko, a picha to...pak prestane, po nejake dobe zase...dneska je to pravidelne, vcera to nebylo. Tak snad tam neni cysta ci mimodelozni ...
@martinalinda nám se taky zadařilo po půl roce. Není to dlouha doba,ale zdálo se to jako věčnost. Na ovu testu čárka 6 dni po ovu. a na těhu testu duch 10 den po ovu.
Určíte mi dej vědět jak jsi dopadla
@nonacek Aha,tak to je pech.No já zrovna vařím,ale jsme dneska nějaká chcíplá 😀 Nic se mi nechce a to má chlap dneska odpolední.Malý je akční už od rána.Lítá,blbne,pořád mě tahá za ruku a chce něco dělat,jsem zvědavá jak to odpoledne sama s ním dám 😀 Zmůžu se tak maximálně na stavění kostek nebo jiné činnosti v sedě u které můžu na půl spát 😀
@veveruska8 ahojky to je dobře že ste z mimčem v pořádku a že si se ozvala.
držím ti palce ✌✌✌💜💜💖💖💙💙
@veveruska8 Ahoj bobku,jééé tak to je paráda,že kontrola dopadla tak dobře 🙂 Já si říkala,co s tebou je.Tak pořádně odpočívej a snad čípky brzy zaberou a přestane ti být špatně.Fotečku nemáš?Asi píšeš z mobilu co? 🙂 Tak se zatím drž a určitě napiš.
@nonacek ja prave zkusela ten obu test tak 9-10dni po ovu, a carky tam byly mozna uz driv. Na testu nic, tak zitra testnu rano a uvidime. Nejak se trosku bojim co bude teda. Vcera ovu test opet 2 carky, odstup tak 3 dny od toho prvniho testnuti. Nijak neslabne. A dneska jsem 29dc a boli me od vcera prsa, trosku na zmacknuzi a bradavky. Jako nic velkeho ale citim to. Jestli tam zitra neco najdu, asi neuverim 🙂 urcite napisu, jsem napnuta jak nevim co 🙂 dekuji za podporu a info
@martinalinda no určitě dej vědět.Jsem zvědava.
Budu ti moc držet palce,✌✌✌
@nonacek Ahojík, no mě úplně přešly těhu příznaky,tak se začínám trošičku bát.U nás ve skupině Zářiovek už hodě maminek o prtě přišlo,každý den nějaká,takže šílím.Do 11. už snad nevydržím.Snažím se být v klidu,ale jak to člověk denně čte,tak to nejde.No to jsou teda lemplíci,že to nezvedají.Snad se tam dovoláš.Ty jsi ve skupině Srpnovek?Taky jste to tam takhle měli ty první týdny?Než se to ustálilo?
@nonacek dam dam 🙂 dekujiii 🙂
@martinalinda 🍀🍀🍀🍀🍼
Jeeee,holky jak ja vam zavidim..Pisete jak vas presly tehu příznaky a ja porad trpim..Je den kdy je to lepsi a v duchu si rikam,super a rano se probudim a nastane krize.. ☹ Uzivejte si to!
@veraakubik Teda ty si teda užíváš 😒 A co mimísek,vše ok?Jak vlastně ty a screening?Nějak si to nepamatuju 😀 byla jsi?
Uz mam pocit,ze to nikdy neskonci.. 😒 Na druhou stranu co bych pro to mrne neudelala..Jj,vse v poradku,uz jsem se konecne i dockala průkazky-moje doktorka ji dava az ve 12tydnu-to uz pry klesa riziko potratu,takze jsem stastna jak blecha.Na ko jsem byla 27.1.-dle ult 9+6,dle pm 10+1 a mimi mělo 30,8mm,ale pozvala si me po tydnu-3.2.-delala mi nejake krevni testy a dala mi tu průkazku a to uz jsem byla dle ult. 11+0 a pm 11+1 a miminko mělo 43.9mm..Povidala,ze vypisovala ten den 3prukazku,ale ale moje mimi bylo nejcilejsi.A sreening me ceka 17.2.,mela jsem si vybrat zda ten zadarmo u ni v ordinaci,nebo placenej ve sp. pracovisti,tak jsem si vybrala ten placenej..Tak jsem zvedava,trosku se bojim,ale doufam,ze bude vse v poradku..
@veveruska8
@ronyx
@nonacek Ahooooj těhulky,jak se vám daří 🙂 doufám,že moooc fajn. a že mimisci krásně rostou 😀 já nějak nemám čas se sem dostat napsat,až ted konečně. dneska jsem byla na prohlídce a mimísek už má skoro 1cm a srdíčko tluče,tak mám radost 😵 24.2. mě čekají odběry krve a pak screening. Jinak je mi docela dobře,ale mám žaludek takový jak na vodě,musím často jíst a nemůžu nějak moc maso,vodu... 😀 já uvažuju,že z těch zářijovek odejdu,jen co tam vždycky kouknu,tak furt samý špatný zprávy 😔 😢 to je hrozný,akorát mám pak větší strach...
@shynne Ahojík,no je to tam teď síla,ale buď v klidu,tak to prostě je všude,v každé skupině,když si všimneš,že je nás tam 70 tak je prostě nemožné aby to vyšlo všem,když podle statistik každé třetí těhotenství skončí v prvním trimestru.Vydržme ještě pár týdnů,pak už se bude psát jen jak nám krásně rostou bříška,budou jen samé krásné fotky z ultrazvuků a jen samé dobré zprávy. 😉 To je super,že miminko krásně roste, 1 cm to už je teda obřík 😀

@reva6 také nic nevidim,ale testuj dal. ! Rada se zmýlim a třeba je to jen fotkou a test je slabe pozitivní✌