Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@ronyx ne všechny ty fotky tech maminek na netu...
Přesně vzdy si myslím na fotce je kluk a pod snímkem píše maminka , že to je holčička😩
No cela rodina mne tipuje na holcicku.... a i ruzne babske pověry mi tak vycházejí .. a i si přejí holcicku,ale kdo ví? Zase na druhou stranu bylo pocato v den ovulace tak to by měl byt kluk😆
@nonacek Mě zas všichni říkají,že to bude druhý kluk 🙂 a já vůbec nevím co bych rači,asi mi je to fakt úplně jedno.ještě nedávno jsem se přikláněla spíš ke klukovi ale dneska jsem si z legrace jen tak projížděla kočárky,do jednoho jsem se totálně zamilovala 😀 takže mám vybráno a nějak se mi začala líbit na nich i růžová barva,takže že bych podvědomě raději holčičku? 😀
Ahojík maminečky, tak mám po kontrole 🙂 Miminko se na utz pořád hýbalo,přetáčelo,mávalo,nevydrželo ani minutku v klidu,až s smála i doktorka 😀 Brouček je naprosto v pořádku a měří 3,9 cm.Dostali jsme konečně řidičák na pupík 😀 a vzali mi 5 ampulí krve,na lačno a po cestě autem jsem to teda trošku rozdýchávala.Další kontrola 13.3 🙂 Dostali jsme i dvě fotečky,ale jelikož doktorce docházela barva v tiskárně,tak jsou trošku slabší 🙂 Na první fotečce si cumlá palec 🙂 na druhé mává tetám koníkovkám 😉
@ronyx ahojky tak uz je dobre zzstala jsem dva dny doma.teplota klesla tak jsem ráda. Teď jsem u rodicu a starají se o me krasne. Jen stale to jídlo do sebe nemuzu dostat. Jim dětské porce a stejne mi je špatně. A co ty a mimisek? Doufam ze vse vporadku?
@nonacek Ahojky kocko jak pak se mas? Jsem chvilku u rodicu tak mam net 😉 uz mi je lepe zitra zas makat 😉 a co ty? Vse vporadku?
@veveruska8 ahojky beru,to jsem rada,že ti je lépe a nemoc jste zvládli 😉 hezky odpocívej a nech se hýčkat 🙂 já to mám jak na houpačce je mi lépe,pak zase divně. Jim,někdy víc někdy méně,na malého nemám tolik energie,ale snažím se,chudák musí to teď se mnou vydržet. Zítra razím na úřad práce,tak jsem zvědavá,doufám,že mě nikam posílat paní nebude,když mám malého doma a do toho jsem těhotná 😀
@veveruska8 Ahojík,jj všechno v pořádku,psala jsem a dávala fotky mimíska,je to hned kousek výš,asi jsi přehlédla 😀 To je moc dobře,že už je ti lépe,hezky se kurýruj ať naberete oba síly 😉

@nonacek Koukni na tuhle diskuzi je tam hezky vidět,jak má vypadat kávové zrno a pod tím je tam někde i chlapeček 🙂 Tak zkus porovnat a kdyby sis nevěděla rady,tak ti pak do soukromé zprávy napíšu můj email a můžeš zkusit poslat 🙂 https://www.modrykonik.cz/forum/2-trimestr/je-to-holcicka-nebo-chlapecek-foto-ultrazvuku/