icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

ronyx
11. únor 2015

@shynne Ahojík 😉 dva týdny utečou jak voda a už taky uvidíš krásné miminko na utz 😉 Je to prostě něco nádherného když vidíš,jak se tam hýbe a že už je to prostě hotové miminko se vším všudy 🙂 Mě čeká 25.2 screening, snad to výjde vše dobře a pak už bude všechno fajn 🙂 Já už se těším,už by mi na tom screeningu měli říct,co to bude,tak jsem zvědavá 😀 u nás doma se uzavíraj sázky 😀

veveruska8
11. únor 2015

@shynne ahojky jeeee jsi tady.....😉 takze jak na houpacce ju? O to ti taky nezavidim ☹ musime to vydrzet. Snad te nikam neposle to by byla pekna K. Tak taky pekne odpocivej a davej na sebe pozor :-* zitra by mel nyt uz internet tak jsem zvedava jelikoz data v mob mi dochazeji. Ted jsem u rodicu tak je to ok. Ale uz pro me muz jede tak zase padim domu 😉 mej se zatim krasne a pozdravuj mimiska 😉

veraakubik
11. únor 2015

@shynne Taky jsem si myslela,ze pani na pracaku privre oci a 18.2. mam jit na pracak zas..A to ji povidam,kdyz se ptala jestli na plny,nebo polovicni uvazek,ze na polovicni,ze se trema detma,dalsim v brsiku a manželem cca 4dny v tydnu v Nemecku je a zkracenej dost narocnej a ona-dobře,prijde si 18.!Uz zvazuju,ze se nahlasim jak osoba pecujici o dite do 7let a bude..Ztracet cas na pracaku když vim,ze to ze nastoupim do práce je nerealne.. 😒

veveruska8
11. únor 2015

@ronyx jo jo jo ja to přehlédla 😉 je to moc krasnej drobecek :-* at krasne roste a siliii :-* a ty taky odpocivej 😉 ja jdu na kontrolu 19 tak uz se konecne dozvim kolik opravdu jsem tydnu...podle ms to nesedi 😉

shynne
11. únor 2015

Holky, tak mě teď objednali na screening až 17.3. a to budu už 14+5,to je pozdě ne? Na stránkách mají, ze se dela 11-13+6

shynne
11. únor 2015

@ronyx jee to mas super, jestli ti prozradi pohlaví, to já si pockam... a na co to tipujete? Chtěla by jsi holčičku nebo druhého chlapečka? 😊😊

shynne
11. únor 2015

@veraakubik tak toho se taky bojím, ze ji to nebude zajímat, vypadala docela nepříjemné a jmenuje se Vostra 😀 😀 ale třeba prekvapi i když v to nedoufam. Ono je asi pak lepší si dat tu osetrovacku a mít klid, já to mam v plánu, pokud by byl problem.

ronyx
11. únor 2015

@shynne No mě to teda pozdě příjde,mám pocit,že pak už se to ani dělat pořádně nedá.Nějaký amatér ne? Já nevím,ze začátku jsem asi víc chtěla zase kluka,teď jsem se koukala po kočárcích a hrozně se mi líbily ty růžové 😀 tak jsem si říkala,jestli podvědomě spíš netíhnu k holčičce. Ale asi je mi to jedno,vždy jsem si přála chlapečka,toho jsem si splnila a teď už je to jedno,hlavně ať je mimísek zdravý 🙂 Mám objednaný ten Angelsounds tak se těším až příjde a budu konečně poslouchat mimíska 😀

veraakubik
11. únor 2015

@shynne Tak s takovym prijmenim bych se mozna bala na pani i podivat.. 😉 Zkusim se asi poptat na to pecevani o dite-sice by to znamenalo si brat obe skolkove deti po obede,ale radeji to,nez litat na pracak-stejne-o podporu jsem si ani nezadala-coz teda na me koukala jak na blazna,takze pro me by pecovani bylo lepsi,ale musim ji poradne zjistit co a jak..Odmitam jezdit 30km na pracak,tvrdnout tam a ztrácet cas..

shynne
11. únor 2015

@ronyx jsem debl, unikl mi týden,takze to vychází v pohodě 😀 😀 on je prave výborný,rika brzy pohlaví a u nikoho se nezmílil 😃😊 já bych si přála holčičku, ale budu šťastná i za klučina 😉 juu musíš pak napsat, jaké to je,az budeš poslouchat 😊 já mam vse schované po pepinovi,takze kočárek mam svetlonce modrý, ale to se hodi i pro holčičku.

ronyx
11. únor 2015

@shynne Já kočár po Krisťulovi prodala,kámoška čekala a prašule se hodily,my chtěli druhé dítko až za rok,až se vrátím do práce a něco si našetřím,ale nakonec jsme to jaksi přehodnotili a kočárek už není no 😀 Ale to je fuk,já se zamilovala do tohoto,je levný a přitom krááásný 😀 a kdyby to byla holčička tak bych klidně vzala tu šíleně růžovou variantu 😀 u kluka nevím,zda tu modrou či černou http://www.babyplace.cz/kocarek-tako-captiva-mu...

shynne
11. únor 2015

@ronyx moc hezky 😵 já mam podobný styl 😀 jestli bude holcicka tak to bude hlavně růžová a fialová 😀

shynne
11. únor 2015

@veraakubik to jo,vypada podivně 😃😃😃 to mas teda daleko, to by se snad ani za těch pár tisíc,ja to mam kousek a minule jsem čekala asi 20min ale to jsem byla na registraci. No vuecse mi tam nechce, ale zkusim to. Ona ta podpora je fakt maličko asi něco málo přes 3000

veraakubik
11. únor 2015

@shynne Jeeee,20minut při registracce?Ja tam cekala hodinu a ctvrt..Bezelo jen jedno okynko,lidi jak kdyby davaly něco zadarmo,tezkej vydejchanej vzduch,bylo tam par.....,ja nevim jak to napsat slusne,nooooo kruci-tech vic opalenych,nevim jestli se da rict,ze byly navoneny,nebo zlity vuni,do toho tam bylo teplo,zimni bundy..No hruza,me bylo zle a vazne hodinu a ctvrt jsem tam cekala nez na me prisla rada-ja tam v triku s kratkym rukavem.A když mi pak urednice rikala,z nemam zadost na podporu abych si ji sla vyplnit a počkala nez na me prijde rada a ja rekla,ze ji ani nechci tak prej-jako fakt ji nechcete..Jeste ze tam byl chlap se mnou.. 😉 Mam tyden na to poresit situaci..

nonacek
11. únor 2015

@veveruska8 Ahoj jj vse je okej.. A co u tebe kdy jdeš na kontrolu?

nonacek
11. únor 2015

@shynne
Ahoj 💖💖💙💙 už mě to přešlo ta zlost,teď mě to mrzí,že ještě nic nevím..
A co ty četla jsem,ze jdeš na ten screening,tak jen doufám,že nebudeš takhle dlouho jako Já čekat na výsledky.

shynne
12. únor 2015

@veraakubik tak mužů říct že jsem byla naprosto překvapena, čekala jsem cca 20minut a paní bez problémů,že mám přijít až v květnu a to je vše 😀 nejdřív se ptala zda si hledám práci,tak říkám,že ne,že jsem těhotná a doma 3letého chlapečka,tak na to ani nic neříkala a bylo to. První dva měsíce vyplácí 3777 a pak se to snižuje

shynne
12. únor 2015

@nonacek to nechápu,že neměli výsledky,já jdu na krev 24 tak předpokládám že 17 to už mít musí 😉 holt je to všude jinak,kdy jdeš na kontrolu? ♡♡♡

veraakubik
12. únor 2015

@shynne Teda tak to mělo hodne hladky prubeh-super..Me ještě napadlo,ze bych tam poslala maila s tim zda by bylo mozne mi presunout termin ,,schůzky,,..Ale uvidim,ale tobe tak trochu zavidim.. 😉

martinalinda
12. únor 2015

@nonacek ahoj kočko, tak jen pisu, ze porad nic, vcera na kontrole nic nevidela, takze prej mam zkusit test za 5 dni, je porad negativni, ale bolesti jsou vetsi a blbe mi je taky vic, teplota 37C se drzi uz dlouho...a neklesa, takze nevim fakt, dneska mi zabylo tak zle, motanice na zachode...tak asi je to jen o tom casu, pockat co bude...jsem z toho takova presla, protoze nevim na cem jsem. A co ty?

martinalinda
12. únor 2015

@nonacek tak teplota dnes je oproti vcera 37C dnes 37,5C. Nemas s tim zkusenosti? Ma stoupat v tehu ci klesat?

shynne
13. únor 2015

@veraakubik to ano,vůbec jsem to nečekala,kor potom co jsi i psala, ale určo to zkus až půjdeš přímo k té ženské,tkerá ti bude přidělená,pokud to tam taky tak u vás funguje, protože by tě nikam posílat automaticky neměla a snad ani ty schůzky každý měsíc by tě neměli hnát, kor když tě nemůžou poslat ucházet se o místo..

milca111
13. únor 2015

ahoj holky,všechny vás tu zdravím.Zase jsem na chvilku nakoukla 🙂
Jsem dnes 5 DPO tak jsem zvědavá a zas napnutá,ale mám pocit,že tento měsíc z toho zas nic nebude. To ostatní měsíce jsem se cítila víc těhotně jako teď a o grafu ani nemluvím,ten si dělá vyloženě co chce 😀
Holky, pár dní mi děsně,ale děsně škrundá ve střevech a celkově v břiše,neměla jste to některá těhulka v začátku tak? Mám vždy pocit,že se po... ale nic 😀DD

@martinalinda podle teploty se nedá nic poznat,pokud ji nesleduješ pravidelně a není déle jak 18 dní zvýšená a neklesá. Někde uvádí 14 dní,ale to už jsem měla 14 dní neklesající teplotu a stejně ms přišla.

nonacek
13. únor 2015

@martinalinda Ahoj o té teplotě moc nevím,jen to,že má se držet nahore v tehu..
A co ovu test ? zkoušela jsi?

nonacek
13. únor 2015

@shynne ahojky💋 no na kontrolu jdu až 10.3. Je to ještě daleko... akorát jse musím takhle dlouho trápit,jak to dopadne..
No jo no ,co nadělám.

martinalinda
13. únor 2015

@milca111 jasne, tak ja ji merim tak tyden, takze pokracuju dal. Tak uvidime 🙂

@nonacek no ovu test jsem delala naposled pred 2 dny a uz slabnul ale jak jsem se divala na ty ovu testy a kdy jsme spolu spali tsk bych se ani nedivila ze byla ovu pozdeji, az tsk kolem 31.1., od 3.2. mi je zle a nastoupily priznaky. Takze jsem zvedava. Test dnes nic ale nevzdavam to, ptz jsem porad asi 13dpo, coz na testu nemusi byt nic videt.

milca111
13. únor 2015

@martinalinda no 13 den už je dost,ale už jsem viděla graf kde to zjistily holky testem az 17dpo,tak nic není ztracené.Ms mela byt kdy

nonacek
14. únor 2015

@martinalinda Ahoj,tak jestli proběhla ovu později tak by tt nemusel byt pozitivní,ale jestli je od ovulace 13dni a na tt ani duch tak se přikláním k jeho negativite,ale ráda se s pletu.Ale myslím,že se nepletu.
Držím ti palce a urcite dej vědět.✌

nonacek
14. únor 2015

@ronyx
@shynne
@veveruska8
Ahoj maminky , jak se vam daří ?Jak se mate?
Napište co je u vás nového ?

desencanto
14. únor 2015

Holky trochu propadám v zoufalství.. 43 DC a tt negativní. Doktorka má volno až 24.2 mě picne

Strana