icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

desencanto
14. únor 2015

Máte někdo podobnou zkušenost jestli jo, jak jste dopadly

martinalinda
14. únor 2015

@milca111 no ms prave moc nevim, mela jsem ji 9.1. .- 1DC, a dle utrougestanu minuly mesic byla ms uz 24DC, posunula se mi sama a mesice pred tim byla nepravidelne, nekdy i 31,33,35 pak jsem mela i anovulacni cyklus, 2x injekce v prubehu pul roku, takze prave ani ms moc nevim..Ale asi byla ovulace pozdeji, protoze i 29.1. + 31.1. byl sex a klidne by to sedelo na ty ovu dny, kdy prasklo vajicko....takze mam stale asi jeste cas, ale pristi tyden uz musi byt jasno.

martinalinda
14. únor 2015

@nonacek diky, no ja myslim ze ovu byla pozdeji, dr mi rekla ze vajicko bylo 11dc 12mm velke a ze roste 1-2mm/den..coz kdyz tak vezmu mohlo byt klidne 25.1. nebo taky 30.1. - a pred i po jsme meli sex, takze klidne mohla byt posunuta a proto nic nevidim, priznaky jsou porad a teplota je porad nahore a stoupala ted posledni dny. Pockam pristi tyden to uz by se tam i pro ovu 30.1. melo neco ukazat. A kdyz ne jdu na vyvolani.

nonacek
14. únor 2015

@desencanto tak zkus ovu test !

nonacek
14. únor 2015

@martinalinda hm, zatím to vypadá nadějně .. tak ti držím moc palce ať to vyjde😉😉😉

ronyx
15. únor 2015

@nonacek Ahojík 🙂 U mě pořád stejně,ráno blbě a pořád bych je spala a spala 🙂 Venku je nádherně,svítí sluníčko,asi se odpoledne půjdu někam projít s malým abych neusla 😀 Co ty?

mische
15. únor 2015

holky co myslíte?

ronyx
15. únor 2015

@mische na prvním nevidím nic,na druhém něco malililinečkého ale je to mamatest a ty dělaj falešné duchy,takže nevím 🙂 Zkus si koupit jiný test,třeba Dr.Max a testuj znova 😉

martinalinda
15. únor 2015

@nonacek dekuji moc za podporu, snad se uz neco konecne ukaze a kdyz na vyvolani pudu, jeste to neni ztraceno, bud to mimi pomuze a nebo to spusti ms, takze nezbyva jen cekat...

nonacek
15. únor 2015

@martinalinda držím ti moc palec✌✌✌

nonacek
15. únor 2015

@mische vidím,krásného ducha✌✌✌

nonacek
15. únor 2015

@ronyx Ahoj já gruntovala.... a teď čučím na bednu .
Štve mě , že teď trpím na opary furt sem samÍ opar😲

iv06
16. únor 2015

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, spíše uklidnit. S přítelem jsem měla přerušovaný nechráněný sex 3 dny (neplodné období) před menstruací, která byla 26. ledna. Od té doby jsme používali ochranu, ale pořád jsem na vážkách, jestli by z toho mohlo něco být. Je mi sedmnáct let a další menstruaci mám dostat 22. února. Počkám si na ni, ale chtěla bych být klidnější, abych si ji stresem ještě neoddálila. Na internetu jsem četla o nějakých příznacích, jediné, co sedí jsou citlivé bradavky a měla jsem i křeče v podbřišku. Možná ještě časté sny, špatné spaní a chuť k jídlu, ale tu mívám čas od času velkou 🙂

veveruska8
18. únor 2015

@nonacek
@shynne
@ronyx ahojky kocky jsem zas tu. Konecne mam uz internet...doufam,ze jsem nic neprosvihla 😉 jdu si procist predesle clanky at jsem v obraze :-P

ronyx
18. únor 2015

@veveruska8 Ahojík kočko 😉 Neboj nic si neprošvihla 😉 Ani jedna z nás tu teď moc nebyla 😀 Není čas no. Jinak jak se máš?Jak ti je? 🙂

veveruska8
18. únor 2015

@ronyx jeee tak to jsem rada. Obcas jsem sem nakoukla ale jen na chvilku...hned mi to sezralo data. Člověče dnes prvni den jsem si dala prvni jidlo! Zazrak....jinak nevolnosti neustali ale je to o 40% lepsii. Uz jsem zhubla kilo a pul... to uz nejde dal byt jen na rohlikach. A vecer jak jsem nafoukla! Zitra jdu na kontrolu a konecne se dozvim jaky tyden jsem pac mi to od Ms nesedi asi o tyden a pul. A jak je tobe? Nevolnosti? A co malicky?

ronyx
18. únor 2015

@veveruska8 No tak to je super,že nevolnost pomalu ustupuje 🙂 no u mě to není tak strašné,žaludek na vodě mívám jen ráno a přejde hned,když se najím 🙂 Posledních pár dní mě akorát začala bolet jizva po císaři,tak se začínám trošku bát.25.2 mě čeká screening,tak se musím doktora zeptat jestli je to normální a ať mi ji pro jistotu zkontroluje. Jééé zítra uvidíš bobečka,to je supééér 🙂 to už se moc těším na fotečku toho broučínka,to už bude krásná fotka mimíska 🙂 Na kolik jdeš?Hned ráno? Pak dej vědět který teda týden jsi 🙂

veveruska8
19. únor 2015

@ronyx ahojky tak vse vporadku mame 2cm a jsem 8+3. Takze to bude jeste huste. Jestli to bude zari nebo rijen 😉 termin vychazi cca 28.9 a ma sestra je ma 29.9 a ja jsem taky 29. Dneska jdu volat na screening,radeji do predu. A jak se mas ty dnes?

ronyx
19. únor 2015

@veveruska8 Ahojík,tak to je super,že už víš v kolikátém jsi 🙂 a co brouček?Viděla si ho?Fotku máš? 😀 Já jsem hrozná,vím,ale jsem zvědavá.Já dnes ráno vstávala brzy,jelikož jsem musela ještě pouklízet barák.V 8 ráno nám přišel odhadce,nacenit nám barák.No tak jsme vstala a bylo mi teda děsně blbě.Musela jsem se hned najíst.Nevím čím to,že čím dřív vstávám,tím víc je mi zle.Teď si říkám,že vstávání do práce bych fakt nedávala a jsem ráda,že jsem doma 😀

veveruska8
19. únor 2015

Jeziss chudaku... jen hezky odpocivej. Tak to ja rano neznam rano mi je dobre. Prodavate baracek? To musi byt asi tezke vid. Muj sen je mit baracek ale vim co to vse obnasi takze radeji zustanu tam kde sem. Na praci mas casu jeste dost. 😉 to je stejne vid podle ms jsme o 2 tydny mladsi...husty 😀 dam sem fotecku ju?

veveruska8
19. únor 2015
ronyx
19. únor 2015

@veveruska8 Ne ne,neprodáváme 😀 Je dva roky starý,stavěli jsme,právě proto,že to byl můj sen a nevzdám se ho 😀 No ale jelikož je teď nejlepší rok na refinancovaní hypotéky a úvěrů,jelikož šly procentuální sazby dolů,tak jsme si nechali domeček nacenit abychom právě mohli snížit hypotéku atd 🙂 Hrozně moc vyřizování,ale už to snad bude vše vyřešeno a bude klid 🙂

marsi85
19. únor 2015

@veveruska8 pokud jste po revizi 7 týdnu, stále to může být zbytek hcg, já to tak měla .... každopádně vám přeju aby to bylo jinak 😉 🙂

marsi85
19. únor 2015

@veveruska8 jéé ted na to koukám, omlouvám se koukala jsem z mobilu :/ tak to máte super 🙂

shynne
19. únor 2015

@veveruska8 ahooooj kočko, jeeeee to je krásná fotečka mimiska 😵 😵 jak pak je?četla jsem,že už lépe,tak to je dobře..mě je jakš takš, hnusí se mi všechno jídlo,takže nevim naprosoto co vařit,ale musím aspon pro malýho a hladovět taky nejde,to mi je pak blbě z hladu 😀

shynne
19. únor 2015

@ronyx ahoooojky 🙂 jak se máme? já nějak nestihám, malej mi zabere dost času,tak jsem ráda,když si přečtu co je nového a už mi bere pc 😀 já tuhle taky cítila jakoby jizvu,ale bůh ví,zda to bylo ono. docela se toho bojím,protože počítám ž e bříško bude větší.

nonacek
19. únor 2015

@veveruska8
@ronyx
@shynne cauky kočky,jak se mate a co Vaše miminka ? Dlouho jsme ne pokecali.
U mne nic nového miminko má 8 cm. A zatím se má k světu,já už přibrala 4 kg a už to na mne jde vidět bříško mi už roste.
Dokonce už cítím takové ty první příznaky pohybů,(takové jakoby praskání bublinek ) 6.3. Jdu n druhý screening
A teď pište ví co u vás nového ?

nonacek
19. únor 2015

@veveruska8 no to je krásný snímek vypadá to jakoby miminko někam šlo , jako by stalo 😀 😀 😀

nonacek
19. únor 2015

@ronyx No já mam také teď obdoby žravosti a návrat nevolnosti,ale to asi s toho žrani 😀
A co jinak u tebe a miminka nového?

shynne
19. únor 2015

@nonacek ahoooj nony,to je super,že se máte s mimiskem k světu a že krásně roste 🙂 🙂 to je skvělý,že už začínás cítít pohyby mimouška na to se taky moc těším a myslím,že to bude taky dřív u prvního jsem to měla v 17tt 🙂 🙂 já jdu ted v úterý na odběry a prohlídku,tak doufám,že už dostanu průkajdu a 17.3 na screening 🙂

Strana