icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

nonacek
19. únor 2015

@shynne no já první pohyby u kluka cítila také 17 tt. A teď nějak drive 😀
Takže už půjdeš také na screening,tak hlavně ať to dobře dopadne držím palce!
Já půjdu teď na druhý,ale výsledky zatím neví ani z toho prvního.
Tak už sem nervni.
A co bříško už se rýsuje ?

ronyx
19. únor 2015

@shynne Ahojík 🙂 tak to máš na druhou stranu super,malý tě zabaví 😀 Já taky teď moc nestíhám,většinou nakouknu a zase jdu.U mě zatím nic nového,čekám na screening a taky až mi konečně dojde ten Angelsounds,na sledování zásilek pořád píšou,že je na cestě do ČR 😀 Teda oni ti ještě nedali průkazku? To jsou ale,tak teď ji určitě dostaneš,už se těším na dobré zprávičky a fotečku mimuška 😉

ronyx
19. únor 2015

@nonacek Ahojík,téééda,to už máš obříka 😀 Já už mám taky docela pupek 😀 když mám mikinu tak se mi rýsuje taková boule 😀 Pohyby ve 14 týdnu? 😕 Fakt myslíš,že to jsou pohyby?Mě to příjde hrozně brzy.Všude se píše kolem toho 19 tt u druhého je to trošku dřív,tak 17, 16 týden,ale ve 14?To slyším prvně 😀 Já taky občas cítívám takové tiky v podbřišku,cukání ale je mi jasné,že to pohyby ještě být nemůžou,ač jsou tomu hrozně moc podobné.Spíš je to nějaké to roztahování dělohy 🙂

nonacek
19. únor 2015

@ronyx no nevím,ale řekla sem to gynekologovi a ten mi řekl , že to mozne je... tak nevím. 😨
A co nevolnosti ? Mě se to zase vrátilo po Dlouhé době.

shynne
19. únor 2015

@nonacek jee děkuji,ale ty budeš podávat info dřív a určitě už ti vše řeknou, se divím,že ještě nevíš ty výsledky z prvního,to je hrozná doba 😒 nezkoušela si tam volat?no já mám fakt špek,takže zatím nic nepozoruji,myslím,že to na mě hned díky tomu nebude vidět,jako na hubených 😀 😀

nonacek
19. únor 2015

@shynne ne nevolala jsem tam,ale byla sem tam osobne,ale řekli mi jen,ze výsledky mi řeknou až bude po 2 screeningu 😨

ronyx
19. únor 2015

@nonacek Já nevolnosti jen ráno,jinak přez den pohoda a cpu se a cpu se a cpu se 😀 Ve středu mě čeká screening,už se nemůžu dočkat,už chci vědět co nosím v bříšku 😀

ronyx
19. únor 2015

@nonacek nony prosím tě po jakém druhém screeningu????? 😕 Vždyť už žádný nemá být,nechápu ty tvoje doktory.Co ti jako mají u druhého dělat???? To mi hlava nebere 😒

nonacek
20. únor 2015

@ronyx já to sama nechápu. Já pocházím s prahy a tam mi dělala jeden odběr krve a výsledky sem věděla do týdne.
Ted bydlím v Chrudimi a je to cele jinak
Tady mi doktor řekl , že jsou celkem 3 odběry krve (screening)
No a jeden odběr mam za sebou , výsledky nevím a to už je měsíc od odběru teď 6.3. jdu na druhý odběr
A výsledky mi řeknou +, - , za deset dni po druhém odběru.
Už jsem s toho na nervy!
A taky to nechápu.

nonacek
20. únor 2015

@ronyx třeba ti řeknou i pohlaví ,tady s tim dělají tajnosti. Přesto,že mi doktor řekl,že tuší pohlaví,ale ze mi ho neřekne,protože to není jiste 😕

ronyx
20. únor 2015

@nonacek A kolik ti brali ampulí krve při prvním odvěru?Já teda nevím,příjde mi to divné,že by byly 3 odběry jsem nikdy neslyšela,ani u prvního těhu. Jedině,že by ti vzali první málo a teď budou znova.Mě totiž u odběrů na screening brali 5 ampulí krve. A s tím doktorem,normálně bych mu řekla,že když to tuší,tak ať mi to laskavě řekne,že to chci vědět a mám na to právo i kdyby se náhodou seknul,za to mu hlavu nikdo neutrhne.Nějaký trouba fakt 🙂 Já jsem zvědavá na sebe,třeba mi taky neřekne,záleží jak bude prcek otočený.U prvního mi řekl hned no 🙂

nonacek
20. únor 2015

@ronyx no u mě mimi bylo krásne videt No mě brali jednu ampuli,tak to ne hapu. Já už jsem s toho blba,ale ten postup tady preferují kámoška je taky tehu v 12 tt a chodi k jinému doktorovi a postup ten samí.
Už sem s toho blázen.
Bojim se aby něco nepodcenili, Já tomuhle postupu také nevěřim.
Ale s věřila sem se sestřičce ale jsou asi alergický na Pražaci .
No to jsem zvědava jestli ti rekne pohlaví... , Ale ty už toho ginekologa znáš tak už malinko vis co od něj čekat já k němu chodim teprve od doby zjištění tehu.

martinalinda
20. únor 2015

@nonacek ahojky, tak jen pisu, ze jsem to vcera dostala, o dost pozdeji, ale jsem nemocna, mam chripku a nez jsem lehla, teplota klesla na 36,9, takze jsem si rikala ze je to jasne ... ze nic nebude. No a za dva dny jsem to dostala, takze ted jedeme teda dalsi cyklus, ale ty priznaky a vse okolo byly tak pravdive, nikdy jsem je nemela, nevim teda...mozna jsem byla, ale samo to odeslo tou horeckou...

ronyx
20. únor 2015

@martinalinda Ahoj,příznaky u holčin které si hrozně přejí mimi jsou úplně normální.Toužíš po těhotenství tolik,že podvědomě tělo reaguje a přivodíš si sama různé příznaky.Znám holčiny kterým bylo špatně,bolelo je břicho,prsa,dokonce i takovou které ztmavly bradavky a zvětšily se prsa a stejně těhu nebyly.Hold psychika je mocná čarodějka. Mrzí mě,že ti to nevyšlo a držím pěstičky aby si co nejdřív konečně našla // a bylo to opravdové 🙂

martinalinda
23. únor 2015

@ronyx je fakt ze mimi chceme, ale uz od prosince jsme to nejak vzdali, nechali jsme volny prubeh, nic nesledovali, nemerili a kdyz najednou neprisla ms a ty priznaky, koukala jsem protoze jsem je jeste nezazila. Tak proto jsem byla tak mimo, nevim zda jsem si pocity vsugerovala, ale mozne he vse. A ted konci ms, takze zaciname nanovo 🙂 ale teda boli me porad bricho, od 1dc. To nikdy nebolelo, jakoby neodeslo vsechno, divny. Tak snad bude vse ok. Dekuji za prani, vidim ze ty uz tehulkujes, a vse v poradku? Drzim pesticky.

ronyx
23. únor 2015

@martinalinda Děkuju,no zdá se,že vše zatím v pořádku 🙂 Ve středu mě čeká screening na Downův syndrom,tak doufám,že vše dobře dopadne,trošku se bojím 🙂

martinalinda
24. únor 2015

@ronyx to je dobre, neboj vse bude v poradku 🙂 clovek si to nesmi pripoustet, myslet pozizivne 🙂 tak hodne stesti zitra. To ja ficim k zubari zitra :( tak uvidime, no a pak pekne snazenicko cely mesic snad se brzy zadari taky 🙂

ronyx
25. únor 2015

@veveruska8
@shynne Ahojík,tak jsem doma ze creeningu.Dopadli jsme na výbornou.Riziko DS je 1:15930 takže super 🙂 Jinak termín se mi posunul o týden.Na 4.9. Prtě je 6,2 cm veliké,bez nožek,takže obřík 😀 Jen to pohlaví si pan doktor netroufl tipnout.Ještě to moc nebylo poznat.Takže si počkáme 🙂 Dneska mi domů dorazil i Angelsounds takže super,ode dneška si toho prcka můžu hlídat sama.Co vy?Jak kontroly?Co mimísci?

ronyx
25. únor 2015

Holkýýýýýý tak je domááá a našla jsem srdíčko skoro okamžitě 🙂 Asi to bude tím,že jsem kopírovala místo které používal dnes pan doktor při screeningu.No rajská hudba pro mé ouška 🙂 Ještě že mě u toho nikdo neviděl,usmívala jsem se tu jako pitomeček s lubrikačním gelem na pupku a sluchátkama v uších 😀

shynne
25. únor 2015

Ahoj holky 😉
@ronyx @veveruska
Tady máte fotečku bobanka hlavičkou dolů,máme skoro 3cm a srdíčko krásně bije 🙂 krev už mám vzatou,musela jsem se smát,šla jsem jako těhotná přednostně,takže jsem předběhla asi 30 netrpělivých důchodců 😀 a 11.3. Už do poradny a to už bude konečně průkazka 😉
Rony to jsou krásné zprávy,že je miminko v pořádku 🙂 musí to být super poslouchat ♥ mě pohlaví určitě ještě taky neřekne,je to brzy 😉 a jak se cítís?mě je furt divně,nic moc mi nechutná,maso nemůžu stále ani cítit,ale nezvracim,což jsem rada 🙂 ovoce je můj nejlepší kamarád 😀

ronyx
25. únor 2015

@shynne Ahooooj,jůůů to je krásný bobíšek 🙂 Tak to jsem moc ráda,že je vše ok 🙂 Cítím se docela dobře,pokud nemusím vstávat nějak brzy tak je to ok,když vstávám brzy tak je mi teda hrozně špatně. Ale co mě totálně dostává jsou ty noční návštěvy wc 😀 a když si řeknu,že to bude takhle celé těhu tak si říkám,jestli bych si neměla na záchod donést rovnou peřinu a polštář a spávat tam ať se tolik nenachodím 😀

shynne
26. únor 2015

@ronyx 😀 😀 to já na WC vůbec neběhám 🙂 spíš mám problém s pitím,nic mi nechutná,tak do sebe vše tlačím pod tlakem 😀 nemáš už pohyby?já mám pocit,že jsem něco cítila,střeva to nebyly,ale přijde mi to brzy 😵

ronyx
26. únor 2015

@shynne No nějaké jako by tiky v podbřišku mívám,taky už mě několikrát napadlo,že by?Ale podle mě je to šíleně brzo,spíš to nebude ono.Spíš to bude fakt nějaké tiky ve svalech při roztahování dělohy,nebo něco takového 😀

shynne
28. únor 2015

@ronyx já myslím,že ty už by jsi mohla pohyby cítit..já to cítila asi 3x a takový bublinky na jedné straně jen 😀 už se nemůžu dočkat,až mimi ucítím.. a co srdíčko posloucháte s rodinkou? malej mě furt pusinkuje na bříško (špek) a prsa 😀 😀

ronyx
28. únor 2015

@shynne Srdíčko posloucháme denně 😀 První věc co malý udělá,když ráno vstane je,že se na mě podívá a řekne,maminko můžu poslouchat miminko? 😀 Takže ležíme a posloucháme.Většinou to ale dopadne tak,že jedno sluchátko má malý,druhý taťulda a já prd 😀 Já jen ležím s mastným břichem a držím Angelsounds na správném místě. No je pravda,že ty tiky začínám mít čím dál častěji,ale pořád si říkám,že to asi pohyby nebudou i když je to přesně v těch místech kde leží mimi,tak fakt nevím co to může být 🙂 Už se těším na kontrolu.Zeptám se svojí dr. jestli si mi troufne říct,co to je 😀 Jen se trošičku bojím,tak blbě mi to vyšlo na pátek 13. tak snad bude vše ok

shynne
1. bře 2015

@ronyx jee to je supeer 😀 já předpokládám,že mi to ještě neřekne i když je to moc dobrý dr na pohlaví, uvidíme🙂 to se vůbec neboj,já na něj nevěřím, u pepína jsem našla // v pátek 13 😀 😀

ronyx
2. bře 2015

@shynne Já na něj taky nevěřila,bohužel loni mi na pátek 13. zemřela babička a od té doby mám z toho data trošku respekt. Bobkovi ale věřím 🙂 Jestli je po mámě,tak to bude pořádný rváč 😀

reva6
4. bře 2015

12 dpo.. 2 dni do ms............ vcera bielo.. na inom teste.... dneska totooo??? no to je isto falosny.....

ronyx
4. bře 2015

@reva6 Vůbec nemusí být falešný 😉 Já měla taky jeden den bílo a druhý už byl duch.Tak držím pěsti aby mrška nepřišla 😉

reva6
4. bře 2015

@ronyx no diky... ... len nemoze to byt aj kanalik? ale taky silny asi nie co? neni to ani uplne ruzove... ale je to dost silne a hrube a kanalik som takyto hruby a silny este nemala tak neviem.....

Strana