Ukáže ovulační test zpoždění těhotenství?
Děvčata mám na vás otázku. Myslím že je to asi nemožné, ale třeba se to někomu stalo.
Bohužel teď jsme spadli do karantény , takže nemohu do lékárny... A doma mám jen ovulační test. Mám 8 dní zpoždění. Tak jestli má někdo zkušenost že by mohl těhotenství ukázat i ovulační test?
@valinka0002 Já jsem si dříve nedělala ovulační testy, testovala jsem jen těhotenskýma. Tady ten ovulační, co jsem přidávala, jsem zkoušela až na popud této diskuze. Takže netuším :/
@valinka0002 A kdyby byla tedy ovulace 20DC, tak dnes jsi už 13DPO a to by těhotenský test již aspon slabou druhou čárku mohl ukázat.. ani duch se ti tam dnes neobjevil?
@valinka0002 jakou značku testu si použila? A jsi si 100% jistá, že ovulace už předtím proběhla?
@hasara33 Jsem si na 99% jistá…Tenhle TT ani nevím, nějaký zeleno bílý obal. Netuším..Každopádně OT stále pozitivní. Nikdy mi takhle silně pozitivní po sobě nevyšel. Nevím no, zda zkusit ještě nějaký jiný TT nebo to nechat být.
@valinka0002 pokud si už obal nevyhodila, tak vyfoť 😉 taky si měla kouknout na citlivost, protože jestli máš s citlivostí 25 tak je možné, že to ještě neukáže 🤷♀️ protože je málo citlivý každopádně ideální by bylo kdyby sis sehnala gs mamatest 😉
@hasara33 tenhle, na citlivost jsem koukala…asi to nebudu hrotit a počkám až přijde MS 🙂
@valinka0002 Ukaž ty tt vyfocene 🙂 treba tam vykoukame dusika 😄
@valinka0002 ten vůbec neznám každopádně souhlas s pajav 😉
@hasara33 holky ty testy jsou úplně bílé😃 Tam duch fakt neniiiii 🙂
@valinka0002 no nezbývá tedy než vydržet 🙈😅 ale zkusila bych ještě jinou značku TT 😉 ideálně mamatest 😉 každopádně ten pozitivní ovulační test je opravdu záhada 🤔
@hasara33 ten poslední je teď z večera, no fakt to jako vypadá ze proběhla ovulace. Manžel není doma, vrací se zítra tak mi to je prd platny😀😀
@valinka0002 ženské tělo je opravdu neuvěřitelné 😅 každopádně ovulace proběhne do 24-48 hodin po pozitivním testu, takže to s manželem v pohodě stihnete 😁🍀🍀
@siima12 a TT sis dělala? 🙂 dej vědět
@hasara33 tak 3 dny do ms, no něco tam je podle mě…
@hasara33 tady trosku lepší fotka..
@valinka0002 To je bohužel negativní test… 😕
@valinka0002 ty jo no já úplně nedokážu říct 🤔 zda se mi, že něco fakt hodně slabého tam je, ale možná to jen chci vidět 🙈😅 každopádně zkus ještě otestovat v den MS z ranní moči a uvidíš 😉
@valinka0002 ahoj, tak jak to s tebou nakonec dopadlo? 🙂
Zdravím všechny , chtěla bych se zeptat protože jsem z toho celkem zmatená , s přítelem jsme se začali snažit o druhé miminko a tak jsem si koupila ovulační testy abych zjistila kdy mám vůbec ovulaci a jestli ovuluji.Mám dlouhý cyklus 40dní začala jsem testovat pár dní po menstruaci protože mě bolel podbříšek a měla jsem i hlen a byl pozitivní schválně jsem testovala i další den a byl taky pozitivní , tak jsme to s přítelem podpořili a dnes jsem 9 dní po ovulaci a zase bolí mě podpříšek jako bych měla mít ovulaci, tak jsem vytáhla ovulační test kterej je pozitivní zkoušela jsem ho u včera a dnes byl silnější než včera nevím co si o tom myslet jestli mám ovulaci teď nebo už proběhla jsem z toho zmatená ..