icon

Ukáže tt ovulaci?

denissima
29. dub 2019

Ahoj, stalo se někomu, že jste měly pozitivní tt v období ovulace? Dnes jsem 16 DC a normálně by mě asi nenapadlo dělat si test, ale docela dost mě bolí prsa a hlavně jsem měla začít brát Orgametril, tak jsem si ho pro jistotu udělala (někde jsem četla, že v těhotenství by se brát neměl). Zároveň mám pozitivní i ovulační test. Volala jsem dr., ta říkala, že je blbost, abych byla těhotná, že to způsobil nárůst LH. Tak by mě jen zajímalo, jestli s tím někdo má zkušenost, protože na netu jsem se dočetla, že těhotenství může ukázat ovulační test, ale že to může být i naopak (tedy že tt ukáže ovulaci) se nikde nepíše.

Strana
z2
nita1984
30. dub 2019

@denissima tak to je úplně jasný!!! Super ❤ žádné tělo nefunguje jako hodinky

sudylichozrout
30. dub 2019

@denissima mne silene hapruji ty pocty. Dnes jsi 17. DC, cekala jsi ovulaci. Takove testy ukazuji u prosperujiciho tehotenstvi na stari cca 14 dnu od oplodneni. Znamena to, ze bys musela otehotnet v prubehu menstruace, nebo fakt uplne tesne po ni. Cca 3.-5.den cyklu, jinak by testy nebyly takove. Nechci sejckovat, ale prosim, radeji se hned objednej na gyndu. Samozrejme ti moc preju, aby bylo vse v poradku... Jen by te asi pro klid duse mel videt doktor.

denissima
autor
30. dub 2019

@sudylichozrout Doktorka mi vcera po telefonu rekla, ze je to ovulace, tehotna nejsem a nazdar... Me právě taky nesedí ty počty, vubec mi neni jasný, kdy bych mohla otěhotnět, v prubehu ms určitě ne, jedině tesne před ms, jestli je to možný. Zkusim test jeste zitra a pak uvidim.

biton
30. dub 2019

@denissima wau...krásný čárky...gratuluji a přeji ať je vše v pořádku...

sudylichozrout
30. dub 2019

@denissima tehotna jsi, testovat uz nemusis. Ale jde o to, jak dlouho a zda tehotenstvi prosperuje tam, kde ma. Zajdi na gyndu, doktorka te nemuze vysetrovat po telefonu. A uz vubec ne tim, ze ti rekne takovou blbost. Pokud si mysli, ze tehotenske testy zachyti LH hormon v takove intenzite, at vrati diplom. Asi na tebe nemela cas, mela tam pred tebou 20 snazilek, tak byla nerudna.
Tohle muze byt totiz taky pekny prusvih. Muze jit o neprosperujici tehotenstvi v deloze uz z minuleho cyklu, ktere ale asi neodeslo s menstruaci, ale muze jit i o mimodelozni tehotenstvi. U tech byvaji testy pozitivni, ale dlouhodobe hCG roste pomalu a menstruace neni nicim neobvyklym. Nenech se odbyt 🙂

maximaty
30. dub 2019

@denissima u prvního taky neseděly počty... ale vuuuubec... otehotnela jsem z jediného sexu ve vaně pravděpodobně na začátku cyklu.... pravděpodobně... neměla jsem ale opravdovou MS, stáří neodpovídalo podle UTZ prostě ničemu a teď je mu dvanáct let... takže občas je zbytečný si lámat hlavu nad teorií a prostě se jen radovat z faktů 🥰 gratuluji a ať je vše v pořádku 👍 PS.: jdi na jinou gyndu

sudylichozrout
30. dub 2019

@maximaty jojo, samozrejme muze byt vse v poradku a ja bych zakladatelce prala, aby bylo. Ale radeji bych se nechala vysetrit. At ukaze i fotky testu.

maximaty
30. dub 2019

@sudylichozrout to je jasné, že vyšetřit... ale asi bych si hledala jiného gynekologa po tom co předvedla její stávající. Asi jsem harpie, ale tohle je podle mě no go. Ať toho má kolik chce a stres nad hlavu, takovou blbost vypustit, to je podle mě neomluvitelné

sudylichozrout
30. dub 2019

@maximaty Ano, máš pravdu, také bych se poohlédla jinde. Ale na druhou stranu, v Praze máme 4 gynekology na každém rohu, neím, jak je to v jejím místě bydliště. Přinejhorším bych šla do nemocnice na gyn. pohotovost.

denissima
autor
30. dub 2019

@sudylichozrout Tady je to tak, ze ti dobří mají samozřejmě plno. Ale s tou svojí jsem zatim byla vždycky spokojená...

denissima
autor
1. kvě 2019

Tak dneska ráno byla čárka o něco slabší. Nevím, jestli to mohlo byt tím, že jsem v noci byla na wc, tudíž z ta ranní moč nebyla tak koncentrovaná, nebo ty testy opravdu reagovaly na LH...

sudylichozrout
1. kvě 2019

@denissima ne, test ze sve chemicke podstaty nemuze reagovat na LH. Osobne se klonim k tomu, ze jsi tehotna z minuleho cyklu, ale tehotenstvi neprosperuje. Proto jsou carky takhle slabe a slabnou. Muzes byt ted klidne oficialne v 8.-9.tt, ale je tam nejaky problem. Muze jit uplne klidne o zamlkle tehotenstvi. Uz vcera jsi mela byt na gynde... Jdi dnes. Neriskuj.

agneska7
2. kvě 2019

@denissima ahoj tak jak to pokračuje byla jsi u Dr?

martaskaaa
2. kvě 2019

Také me zajima jak jsi dopadla

denissima
autor
2. kvě 2019

Včera byl svátek, tak jsem u dr nebyla a jelikož je dneska čárka ještě slabší, tak si myslím, že zítra už možná nebude vůbec žádná. K dr bych šla, kdyby čárka neslábla, ale takhle si myslím, že to asi ani není potřeba.

sudylichozrout
2. kvě 2019

@denissima tak do tydne, mozna do 14 dnu zacnes krvacet. Pak se nech zkontrolovat, zda je deloha cista. Pokud krvacet nezacnes, budes muset na revizi. Pravdepodobne tehotenstvi tzv. zamlklo, plod se prestal vyvijet treba pred tremi tydny, ale je porad v deloze.

denissima
autor
2. kvě 2019

@sudylichozrout Mám s dr domluvené, že mi vezme krev na hormonální profil, takže tam určitě do dvou týdnů půjdu a proberu to s ní.

denissima
autor
2. kvě 2019

Ještě mě tak napadá...když by se jednalo o těhotenství z minulého cyklu, tak bych pozitivní tt, já jsem testovala v den, kdy měla přijít ms a byl negativní. Ms přišla o 2 dny později A těsně po ms jsem byla na preventivce u dr a to by přece aspoň něco viděla. Je to prostě celý divný 🙂

Strana
z2