V děloze flíček, MS jsem po injekci dostala. Těhotná?
Ahojky..Chci jse zeptat mela jsem 9dni spozdeni.Tak jsem zasla k lekari a ten my nasel neco malinkeho v deloze. Tak ny vzal krev a tes negativni a dal ni vyolavacku abych to dostala a za 10dni jsem to dostala.Delala jsem jdi i 4testy doma a negativni.Ale obcas je mi spatne.A boli me v podbrisku.A to dost casto.Diky za odpovet 🙂
Ptam jse nato jestli muzu byt tehotna.Kdyz jsem to dostala po injekci na ms.Ale v deloze mam nakej malinkej flicek.Dekuji
To těhotná nebudeš. V děloze mohl vidět cystu, myom... kdo ví. Pokud u dr byly testy negativní a dokonce jsi dostala MS, těhotná nebudeš
Dekuji moc
Tak jsem vya dnes u lekare a rekl my ze to muzou bit hormony.Ale je mi blbe a boli me v podbrisku.Muzu i presto bit tehotna.Mam pri zvetsenou delohu a vetsi cipek.Tak tet nevim jestli jsem nebo ne.
Nejsi
Dnes jsem jsi udelala test a zase negativni.A pohlavni styk jsem mela pred dvouma mesicema.Tak s ceho jsou ty nevolnosti .
A ms jsem dostala po injekci.Mam stoho nervy furt na to myslim.Celkove za ty dva mesice sem jsi delala 5testu a negativni a Je to 14 dni co my delaly krevni testy a byly negativni.Tak tet nevim

Nejak nechapu na co se ptas. Chybi otazka