Včera byla na testu krásná čárka a dneska nic
Nechápu to včera mi bylo na zvracení atd. a uděllaa jsem test a krásná čárka na první pohled jasná 😉 a dneska možná takovej malej stínek !! Já tomu nerozumím HCG bude ve dvě ale stejně ?? Nemáte někdo zkušenost a byly jste nakonec těhu 😢 🙂

no hold, treba otestovat este ob den dva a uvids 😉 tak drzim palce a zatim! 🙂
@lupinekl podle mě bys klidně těhu mohla být. Není to sice často ale občas se to stává.Záleží jak dlouho máš ms a kdy ovu, ta může být klidně už 8den cyklu a to by ti skoro vycházelo že by tam ten dušík mohl být.Zkus vydržet 🙂
Holky děkuji .. já teda počkám .. zkusím testnout později ale přikláním se také k tomu, že by čárka již měla být vidět .. Tak budu trpělivě čekat !! I když to je to nejhorší proč to nemůže člověk vědět hned po sexu tak a teď se to povedlo 😀
Přesně takhle jsem to měla i já, v půlce cyklu slabá čárka na testu z ranní moči, druhý den sněhobílo 😒 je pondělí, v sobotu-neděli bych to měla dostat, tak uvidíme,ale zakázala jsem si dělat test dříve, než v pondělí ráno, pokud to nedostanu 😉 no maximálně v sobotu, jak se znám 😀
U obou mých těhu jsem měla pozitivní těhu test minim.týden po vynechání ms, a tenhle duch v půlce cyklu mě taky překvapil 😕 tak uvidíme

@lupinekl moja sestra menstruovala prve tri mesiace tehu. niektore zeny to tak maju