Holky chci se zeptat jestli se vam to taky některé stalo.Ve 21DC jsem měla na testu // čárky slabou ale byla tam.23,25 a 30 DC už tam nebyla.Nevím co si o tom myslet ☹
@reninecka17 nemohlo to být falešně negativní...? Moje dr o tom mluvila, že někdy jsou prostě falešně pozitivní. Častější je falešná negativita, ale i tohle je možné... A jaký test jsi použila?
Ahojky, také jsem si dělala testy, a vyšli mi pozitivně, i když jsem těhotná nebyla.. Řekla bych, že je to vada testu...
Ale jinak jsem si kupovala, úplně ty obyčejné, čárkové a ty mi vždycky vyšly po pravdě.. Jednou jsem si koupila 2 dražší testy a bum ukázaly se mi 2 čárky, a nic z toho nebylo...
Proto já věřím těm obyčejným levným testům 😉 .
@heliik to je blbost těch "lepších" testů - jakože mají těhu odhalit brzy, ale naopak jsou víc nespolehlivé. ☹ Ale ono není divu, zrovna teď mám doma jakýsi, který sliboval odhalit těhu už 7. - 10. den - prd. Všechny spolehlivý testy mi to zjistily vždycky až 12 - 14 dní od ovu. Dřív ani ťuk. Možná se reninečce ani vajíčko neoplodnilo a test prostě ukázal blud, jako to už některé (např. Mamatest 10 ) umí. 😠
Sem začni psát odpověď...
Odešli
Ahoj, došlo k oplodnění, ale nedošlo k uhnízdění .......tzv. biochemické těhotenství.
Velmi častý jev, jenže tím, že se má testovat až po očekávané menstruaci, většinou se o tom neví.
☹