icon

Věříte kartám? Zkušenosti s věštbou v těhotenství

31. bře 2022

Asi je to blbost, ale mně to nedá.. Jsem čerstvé těhotná, tak se bojím, aby se povedlo. Kartářka mi vyložila, že budu mít úspěchy v práci a nějakou velkou oslavu doma. Nic jiného dobrého mě nečeká. Naopak mám něco velkého ztratit a pak se vše točilo kolem falešných lidi v mém okolí. Každopádně dítě, naštěstí ani smrt ani nemoc nikde nebyly.
Co si o tom myslíte?

Strana
z2
eviicka
2. dub 2022

Mám kamarádku která mi párkrát vyložila, zadarmo jen tak (a pro peníze to nedělala nikomu). Splnilo se víceméně vše do puntíku (do půl roku cca), ALE všechno to bylo o vztazích, vazbách mezi lidmi apod (a ty lidi neznala, takže si to nemohla odvodit, a něco byla fakt bomba, která by mě ve snu nenapadla).
Určitě ne taková to konkrétní a významná budoucnost (to bych tedy ani nechtěla). A třeba když jsme se bavily o dětech, tak řekla, jestli je mít máš, mít je budeš (mám je 🙂).
Takže těmto věštbám opravdu nevěř a užívej si miminko. 🙂

martiniquest
2. dub 2022

Kartam verim, ale pouze z rukou osvedceneho kartare/kartarky. Mam svou stalou a predikce ji vychazi.

autor
2. dub 2022

@martiniquest tohle je paní, co karty vykládá doma. Ne profesionálně

martiniquest
2. dub 2022

Tak domácímu vykladu bych opravdu neprikladala vetsi vyznam 🙂

vejuu98
2. dub 2022

Já třeba si nechala vykládat karty a vyšly mi přesně.Například,že někdo z blízkých může nečekaně odejít a umřela mi prateta.Ale pokud máš tu ztrátu věc,dávala bych si bacha na majetek.

teress1215
2. dub 2022

Také sem si nechala vykládat karty když sem přišla o miminko. Zajímalo mě kdy otehotnim znovu a jestli miminko donosim, odpověď byla, ze do půl roku znovu otehotnim (mohu i dřív) a miminko donosim. Otěhotněla sem 4 měsíce po vyložení karet a zatím je náš chlapeček v pořádku a zdravý 🙏🏻💙 ono asi jak komu se to co řeknou vyplní 🤷🏼‍♀️😊

lenatko91
2. dub 2022

Už ne.. něco se teda splnilo, ale.. v létě 2021 mi řekla, že do půl roku otěhotním. Do teď nic, tak už na karty kašlu 😃

bledulka84
3. dub 2022

Mám kamarádku, co si furt hraje s kartama a i na moje "vztahy" mi párkrát neco vyložila, no hovadina, jednou jsem dala na její rady a ve finale to dopadlo stejně přesně opačně, než předpovídala. Myslim, že si do výkladů projektuje svoje nezdary a přenáší dál.

levandule85
7. dub 2022

Me kartarka v 18 predpovedela, ze budu vdana vicekrat a na deti si pockam az kolem 40tky a budu je mit velmi planovane a s komplikacema. Jeste mi i rekla, ze vidi 1-2 nejak nejiste, ale nebyla to schopna rict detailne. Tak jsem si ji vysmala… No a nyni jsem ve 33tt ve 36 letech po uz jednom mimodeloznim tehotenstvi a s druhym manzelem 😂 takze bacha na ne, carodejnice jedny 😉

Strana
z2