Věříte kartám? Zkušenosti s věštbou v těhotenství
Asi je to blbost, ale mně to nedá.. Jsem čerstvé těhotná, tak se bojím, aby se povedlo. Kartářka mi vyložila, že budu mít úspěchy v práci a nějakou velkou oslavu doma. Nic jiného dobrého mě nečeká. Naopak mám něco velkého ztratit a pak se vše točilo kolem falešných lidi v mém okolí. Každopádně dítě, naštěstí ani smrt ani nemoc nikde nebyly.
Co si o tom myslíte?
@klokanka31 tohle nějak potřebuji slyšet. Selským rozumem si říkám to samé.
Bojím se, aby ta velká ztráta nebyl potrat, i když říkala, že to je spíš "věc".ale to by byla spíš smrt,ne?
Nevěř tomu. Moje tchýně je posedlá kartářkou. Mimo jiné se mnohokrát ptala i na mě s manželem, i když jí to zakázal. Když jsem nemohla otěhotnět tak furt že podle karet do pár měsíců otěhotním. Nic. Pak když jsem otěhotněla tak že bude všechno v pořádku a narodí se kluk. No bylo to mimoděložní. Když jsem otěhotněla potřetí tak že budou komplikace,že budu mít těžký porod a bude to kluk. Máme holčičku,těhotenství bez problémů, porod absolutně super. A to furt něco, všechno lži.
Neverim tomu a nikdy ani nebudu
Takze nenech se tim rozhodit
@klokanka31 Ty jsi zlato, děkuji za zkušenosti.
Já se za tyhle myšlenky stydím, proto ten anonym 🤭 když jsem to řekla chlapovi, klepal si na hlavu
Nechalo by mě to naprosto chladnou.. Já jsem ze zvědavosti byla jednou je to cca 7 let. První dítě bude určitě kluk, no je to holka..a jinak samý všeobecný sragory, co nakeca kazdymu.
Kartářky lžou, buď vědomě, anebo se přesvědčit o tom, že říkají pravdu 😃 nebojte a už tam nechoďte
@pavicka dekuju. ♥️ Já to ani vykládat nechtěla 🤦♀️
Nemáš proč se stydět. Ale fakt se nenervuj 😊🍀
@klokanka31 jinak je teda prima dopředu vědět, že budou komplikace a těžký porod 🤦♀️😄
@9radka9 ♥️
@xnikax1 díky ♥️
No to jo,ještě když první dvě těhotenství dopadly špatně. Ale naštěstí jsem si o tom myslela své a nevěřila jsem...
Já třeba šla ke kartarce a fakt co mi řekla se splnilo. Nicméně jsem tam šla s tím, ze když to bude dobrý, budu si to pamatovat a uvidíme a kdyz špatný, tak co, jiná kartarka mi pravděpodobně řekne něco jinyho a primárním strůjcem jsem já. Hlavně pozor na sebenaplnujici se předpovědi, ne ze se toho chytnete podvědomě a pak to pojede. Kartarka by Vám neměla říkat špatný věci, pokud Vám je řekla, tak se na to vyprdnete rovnou.🙂 ta moje třeba říkala ze nejde mluvit hodně do budoucna, protože se ty cesty mění - to už mluví samo za sebe.🙂 pamatuju si, ze jsem se ptala na chlapa a na dítě, pak pro zajímavost na otce. A to vyšlo. Ale nebylo to tak, ze by mi vylozila karty a začala ze bude tohle a tamto.
Proč jsi tam vůbec šla? Na věštění budoucnosti moc nedám, ale dobrá kartářka může fungovat jako psycholog, když člověk něco zrovna řeší - vypovídá se, utřídí myšlenky, dostane třeba náhled z jiného úhlu a motivaci udělat ten správný krok, na který se člověk stejně chystal, ale potřeboval si to v hlavě ještě ujasnit a s někým to probrat.
napisu ti svoji zkusenost, na novorocnim vecirku u manzela v praci byla kdysi pry hodne vyhlasena kartarka. No protoze jsem pro kazdou srandu, sundala jsem prstynek a sla na vec. Tak jsem se dozvedela, ze letos konecne potkam nejakou tu lasku a ze vidi ze do par let prijde i to dite. No byla jsem v te dobe 4 mesice po porodu druheho 😀 a uz nekolik let vdana.
Kartářka vždy říká co chceš slyšet, přidá k tomu nějaké neštěstí a ty to máš pak v hlavě a jdeš tomu naproti. A ne neverim, byla jsem s kámoškou a vyvestila mi same hloupostíi.
Barák ani dvojčata nemám a s milým, co si měl najít jinou budu už jedenáct let.
No vyzkoušela jsem ruzne kartářky a rovnou říkám, není kartářka jako kartářka. Někdo věří a někdo nevěří.
@tasimia to zní hezky, díky za zkušenost 🙂
@vendelinka08 to souhlasím
@tulikiss Ty mě teda dost pobavila 😂👍
@lotosek pravda. Já tam úplně nešla. Je to známá a aniž by se ptala, tak rozlozila karty a ať snimam..
@pampeliska1313 nejde mluvit hodně do budoucna.. Zajímal by mě časový úsek, který jde 🙂 děkuji moc za zkušenost ♥️
Ne, nevěřím bludům
No byla jsem nyní. Říkala mi docela pravdivé věci, o mém dětství, manželovi, vztazích a matce. Taky mi řekla, že budu těhotná příští rok až a že vidí pomoc druhých-asi umělé. Ta k jsem zvědavá. Zkoušíme druhé dítě, rádi bychom druhé
Jsou to naprosto vyhozene penize a ztrata casu. Pred lety jsem sla spolecne se sestrou (ktera byla do kartarek uplne zblaznena) k nejake vyhlasene kartarce nekde nedaleko Prahy (uz si nepamatuju presny nazev vesnice). Kartarka to pry byla vyhlasena a oblibena, co predpovedela, to se splnilo. Moje sestra u ni byla nekolikrat predtim, kdyz se rozhodovala zda zmenit/nezmenit zamestnani a prestehova se nebo ne. Tak jsme tedy jely. VSECHNO, co kartarka predpovedela, se nakonec ukazalo jako naprosta blbost! UPLNE VSECHNO! Napr.
1) segra byla v te dobe kratce tehotna. Podle kartarky to mel byt nabeton kluk. Byla to holka.
2) Kartarka predpovedela datum narozeni segrina ditete 'na den presne'. Dite se narodilo o cely mesic pozdeji nez byl kartarcin odhad.
3) Mne rekla, ze se s tehdejsim pritelem vezmeme a budeme mit spolu dvojcata a budeme spolu bydlet v krasnem domku u Prahy. Za tri mesice jsme se rozesli. Deti spolu (nastesti) nemame.
4) Segre jeste rekla, ze jeji manzel rozjede jeho podnikani ve velkem a bude vydelavat velky penize a firmu expanduje i do zahranici. Segrin manzel ale ve skutecnosti za par mesicu z te firmy odesel, zadny velky penize ani expanze do zahranici se nekonaly.
Takze po vsech tech nesmyslech od 'vyhlasene kartarky' dokonce i segra uznala, ze je to blbost. Od te doby jsou pro me kartarky sarlatanky, ztrata casu, penez a energie.
Pokud vím, tak smrt předpovídat nesmí. Oni ji mohou vidět, ale nesmí ti o ni říct. Já jsem u kartarky parkrat byla. Prakticky vždy mi vše vyšlo, ale je důležité vědět, ze to co ona ti řekne bys měla posunout v hlavě někde do ústraní a třeba za rok si říct “aha ona měla pravdu, vážně se tohle a tamto stalo”, ne se tím řídit. Napr když ti řekne, ze dodelas školu neznamená to, ze už se nemusíš učit, ze to přece nějak dopadne. Ten osud se v podstatě nestane bez tvoji pomoci a pokud si budeš říkat “vždyť ona říkala, ze se mi to povede, no tak na to se*u a ono to nějak dopadne” tak se to vůbec stát nemusí.
To, je něco v kartách neznamená, ze se to automaticky stane aniž bychom hejbli zadkem. Mě teda děti předpověděla před lety tři na tři porody, protože původně viděla dvojčata a pak se divala na počet porodu a viděla tři. Čekáme třetí dítě. Změnu manželovi práce a polepseni finanční také vyšlo a mnoho dalšího.
Jedna naše kartarka dokáže i cítit pocity v době kdy se nám napr něco stalo. Divala se u mě jednou do dob minulých a chudák úplně zkamenela a vypadala, ze v ni fakt pichlo. Jen k mi k tomu, řekla, ze to muselo být moc těžký. Jsem si jistá, ze vím kterou dobu ona viděla a cítila.
Záleží čemu veris a ne každá kartarka je kartarka 👍.
My doma v jisté nadprirozeno věříme takže o těm kartám, ale máme jen ověřené paní a jinam nechodime. Jednou za čas když nevím kudy kam tak mi to pomůže urovnat si myšlenky 🤷♀️.

Podle mě jsou to akorát lži