Věříte kartám? Zkušenosti s věštbou v těhotenství
Asi je to blbost, ale mně to nedá.. Jsem čerstvé těhotná, tak se bojím, aby se povedlo. Kartářka mi vyložila, že budu mít úspěchy v práci a nějakou velkou oslavu doma. Nic jiného dobrého mě nečeká. Naopak mám něco velkého ztratit a pak se vše točilo kolem falešných lidi v mém okolí. Každopádně dítě, naštěstí ani smrt ani nemoc nikde nebyly.
Co si o tom myslíte?
Kartam verim, ale pouze z rukou osvedceneho kartare/kartarky. Mam svou stalou a predikce ji vychazi.
@martiniquest tohle je paní, co karty vykládá doma. Ne profesionálně
Tak domácímu vykladu bych opravdu neprikladala vetsi vyznam 🙂
Já třeba si nechala vykládat karty a vyšly mi přesně.Například,že někdo z blízkých může nečekaně odejít a umřela mi prateta.Ale pokud máš tu ztrátu věc,dávala bych si bacha na majetek.
Také sem si nechala vykládat karty když sem přišla o miminko. Zajímalo mě kdy otehotnim znovu a jestli miminko donosim, odpověď byla, ze do půl roku znovu otehotnim (mohu i dřív) a miminko donosim. Otěhotněla sem 4 měsíce po vyložení karet a zatím je náš chlapeček v pořádku a zdravý 🙏🏻💙 ono asi jak komu se to co řeknou vyplní 🤷🏼♀️😊
Už ne.. něco se teda splnilo, ale.. v létě 2021 mi řekla, že do půl roku otěhotním. Do teď nic, tak už na karty kašlu 😃
Mám kamarádku, co si furt hraje s kartama a i na moje "vztahy" mi párkrát neco vyložila, no hovadina, jednou jsem dala na její rady a ve finale to dopadlo stejně přesně opačně, než předpovídala. Myslim, že si do výkladů projektuje svoje nezdary a přenáší dál.
Me kartarka v 18 predpovedela, ze budu vdana vicekrat a na deti si pockam az kolem 40tky a budu je mit velmi planovane a s komplikacema. Jeste mi i rekla, ze vidi 1-2 nejak nejiste, ale nebyla to schopna rict detailne. Tak jsem si ji vysmala… No a nyni jsem ve 33tt ve 36 letech po uz jednom mimodeloznim tehotenstvi a s druhym manzelem 😂 takze bacha na ne, carodejnice jedny 😉

Mám kamarádku která mi párkrát vyložila, zadarmo jen tak (a pro peníze to nedělala nikomu). Splnilo se víceméně vše do puntíku (do půl roku cca), ALE všechno to bylo o vztazích, vazbách mezi lidmi apod (a ty lidi neznala, takže si to nemohla odvodit, a něco byla fakt bomba, která by mě ve snu nenapadla).
Určitě ne taková to konkrétní a významná budoucnost (to bych tedy ani nechtěla). A třeba když jsme se bavily o dětech, tak řekla, jestli je mít máš, mít je budeš (mám je 🙂).
Takže těmto věštbám opravdu nevěř a užívej si miminko. 🙂