Vidíte čárky? Pomozte je najít.
Ahoj, strašně moc by jsme si přáli aby tam byly // čárky,,, vidíte tam něco?

@janousek26 To je sice hezké, že si to přeješ, ale ony se tam neobjeví silou vůle, ale až ve chvíli, kdy budeš těhotná, což momentálně nejsi, neboť test je negativní. To musíš přece vidět. Držím palce, aby se vám, co nejdříve zadařilo. 🍀
@janousek26 Já teda něco pidi vidím. Jak jsi dlouho po ovulaci? Zkus test za 2 dny, to už by mělo být vidět něco víc.
Taky stínek vidim 🙂
@janousek26 já taky stínek vidím, ale mohla by to být i ryska. Tak uvidíš za pár dní, přeju hodně štěstí🍀
@janousek26 něco málo určitě vidím🍀
@janousek26 Negativní.
@esmeralda11 děkuji 😉 snad to ryska nebude 🙂
@katule1990 ovulace měla byt podle folikulometrie 18-19.9, cykly teda nepravidelné, tak snad se to povedlo 🙂
Ja tam neco vidim....🍀🍀🍀
Jj vidím 🙂 mela jsem stejně, a ted 14tt
@janousek26 Na tý druhý vidím hodně slabého ducha
Ahoj na té druhé fotce slaboulinkaty stínek vidím
jj těhotná jsi duch tam je viditelný...jen at hezký sílí
@mmichaella děkuji, snad bude sílit 😉
@europa00 děkuji, snad to není jen ryska 🙂
Také na te druhé čárku vidím, měla sem to samé, nikdo ji kromě mě neviděl a tak sem zkusila za dva dny a čárka nádherná 😊 nyní sme ve 12tt. Zkusila bych za dva dny z ranní moci 😊
@janousek26 Vidím na druhé fotce.
@teress1215 právě ji vidím taky jenom já 🙂 tak snad to nebude jen ryska
Taky vidím 🤗🍀
@janousek26 něco malinkato taky vidím ale pokud si měla ovulaci 19.9. Tak na 15 dpo je hodně slabi, při 15 dpo už bývá dálnice
@janousek26 akorat pokud mas potvrzenou ovu, tak by ta čárka byla dost slabá
@janousek26 nevidím 😢
Spíš kolik dní máš do MS nebo kolik meskas? Vidím stinek, měla jsem podobne asi 5 dní před MS, teď končíme 26tt 💙 zkus Mamatest...
@lucbednar právě že nevím kolik meškám MS, cykly nepravidelně 🤷♀️
@janousek26 ahaaa, ale zkusila bych fakt ten Mamatest. Já dělala úplně první Pepino, tam něco podobného, co máš ty a na Mamatestu mnohem výraznější...
@janousek26 delalas další?

Ne