Vidíte ducha?
holky moje zlatý 🙂 vidíte ducha? 🙂

@slunicko01 Tak na tom druhém obrázku už něco málo vidím...🙂 Třeba se zadařilo! Po kolika dnech to je?
@voleskap 13 dní od ov, 2 dny před ms...
Tak to by odpovídalo, jedna značka byla u mě slaboučká a nový GSmama měl čárku výraznější, záleží na barvivu u různých značek. 😉
@slunicko01 Na tomhle ho vidím 😉
@slunicko01 Na první nic, ale na druhý fotce ho jasně vidím! 🙂 Opravdu je důležitý, jak ho vidíš na světle, fotky zkreslují. Tím spíš, když to je ještě pidi dušík 🙂
@elisskaa Nevidím bohužel taky nic, ale hlavně mi 8. DPO přijde fakt brzo, to se tak akorát zahnizďuje, HCG se začíná produkovat až poté. Jestli cítíš příznaky, testni tak 12. DPO, až bude mít HCG šanci se zvýšit 😉
Ale chápu, že je hrozně těžký to vydržet 😎 Já tento měsíc cítila jasný známý příznaky od 7. DPO a dnes (12.DPO) už tam duch je! 🙂 Vždycky, když jsem zkoušela dřív, tak mě to jen stresovalo 😖
Tak ja vidim 🙂
@slunicko01 Tak jak dnes, nějakej vývoj? Nebo jsi vydržela a netestovala? 😉
@loreley1 😃 testovala, ale tím Dr. Maxem. Ten první, co jsem sem dávala, jak jsem to viděla jen já ☺, a teď tam už "duch" vidět je. Na zítra mám mamatest. Ten co jsem sem dala jako druhou fotku, kde je vidět líp, tak ten jsem už nesehnala. Je z balení ovulačních testu z benu lékárny, samostatně ho neprodávají...
@slunicko01
tady vidím 🙂
Ovu byla 2.3 ovu test byl pozitivní. Pak měla být menstruace 12.3. ale nedorazila a tehu test byl s mikroduchem..o víkendu 14.-15.3 jsem spinila a v neděli i s trochou krve. Dr mi řekla že mám udělat test opakovaně v týdnu..no a dnes toto
Nee já Ho jen zkusila,jelikož jsem slyšela že ovu test reaguje na hcg taktéž jako tehu test. Vím že nelze ovulovat a být tehu
Aha, tak to jo 🙂 No tak evidentně reaguje a zdá se, že ještě silněji než vlastní těhu test 😎
Nelze to vím. Jen jsem to zkusila a doufám že ten duch bude sílit..uvidím za pár dní..
Tak hodně štěstí 🙂
Jj, dneska je jasně vidět, paráda! 🙂 Tak přeju, ať sílí i nadále - zezačátku máš lepší testovat obden, protože HCG se zvyšuje po 2 dnech (ať se nestresuješ, že dost nesílí 😉 ).
Já jsem dnes 14.DPO (28.DC) a testík taky zesílil (dnešní je ten horní). K tomu mám pocit, že mi snad prasknou prsa 😀, ale nevadí, aspoň vím, že se HCG zvyšuje 🙂
@loreley1 tak asi z toho sešlo, dneska úplně bilo, sice je mi zle, ale asi to je v hlavě ☺
@slunicko01 To mě moc mrzí😔 Zle ti být může, vypadá to na biochemický těhu, a podle ducha jsi zvýšeny HCG měla... Já měla takový 3, kdy to nedopadlo hned v 5.tt, takže i teď se trochu bojim. Vím, že je ti smutno, ale vyjde to ve chvíli, kdy bude mimi v pořádku, pak to dopadne, jak má!! Těchto biochem.těhu máme za život víc,no když se nesledujeme, tak o nich ani nevíme. V každým případě ještě uvidíš, může to být i testem, nebo hcg roste pomaleji, uvidíš,jestli dorazí MS...
@loreley1 už dorazila, takže je to jasný... Tak snad příště,
tobě přeju ať to dopadne dobře ☺ ...
@calistooo je to záhada, já mám 3 testy sílící a na čtvrtým nic... Lepší by to bylo bez testů, aspoň bysme řešily něco pořádnýho ☺ ale ještě neztrácej naději, nikdy nevíš... 🙂
mě se to taky někdy stalo, stačí aby v tom testu bylo min barviva..... pak jsem zbytečně šílela 🙂

To jde vidět, tak to není duch, ale čárka 🙂 Jestli máš takové dva, tak už to omyl nebude 😝