Vidíte ducha na testu nebo plaším?
Bože, Bože... ty to vidíš! 🙄 🙏
Na té druhé fotce vidět je, chápu tě, taky jsem lovila. Hodně štěstí, ať je z ducha brzo človíček.
Na druhém testu je lehce vidět duch, ale to bohužel ještě nic neznamená. Chápu tvé honění duchů, čtyři roky jsem je taky honila...Teď už bych to neudělala, jsou to zbytečné nervy. Hlavně předejdeš velkému zklamání, když to nedopadne. Zkusila bych další až o víkendu, to už by to mohlo být jasně vidět. Držím palce.
@petr18 ducha vidim na obou, ale nechapu, proc testujes tak brzy. Stejne tim nicemu nepomuzes a nic neurychlis.
@sudylichozrout
Děkuji.moc.no uvidíme zda test zesílí😇
Vidim na obou....drzim pesti
Na tom druhém možná něco,ale ruku do ohně za to nedám,přeji at to vyjde
@petr18 jak daleko máš do menzes?
@lilienelli dva dny
Vidim
Já testovala až po termínu ms a už to bylo jasne vidět. Dřív to nemá smysl
@petr18 a jsou už i příznaky ? .) držím palce
@lilienelli ano únava,pálení žahy, návaly na.zvracení a 1 a 2.12.slabé krvácení spíš špinění
A pichlavá tahavá bolest v podbřišku
@petr18 tak snad se podaří.. já mám tyto příznaky každý měsíc před menzesem (vsugerované).dej pak tady vědět !
@lilienelli jasně že dám vědět😇
Můžu se zeptat jak.dlouho se snažíš?
@petr18 4 roky 😃 ten smajlík, protože se tomu už směju (co mi taky zbývá). v lednu jdeme do CAR.
@lilienelli och tak.to.je.mi.moc líto😉
Snad vam v car.pomohou držím palce
@leniczka23 snad zesílí😇
@petr18 díky.. to Ti nemusí být líto.. máme osmiletou dceru.... .-)
Další!!! Proč testuješ před MS? Prostě počkej jestli dorazí MS a pokud ne, tak teprve potom testuj. Jinak na těc fotkách nevidím žádného ducha.

@petr18 at se divam jak se divam, tak tam nic nevidim. Zkus test za dva dny znovu.