icon

Vidíte duchy na těhotenském testu před menstruací?

6. kvě 2025

Vidíte něco? Mám 3 dny do ms.
Ještě si koupím jiný test, protože jsem se dočetla, že zrovna Pepino a mama test není úplně spolehlivý.

Vidíte duchy na těhotenském testu před menstruací?
Strana
z2
autor
7. kvě 2025
@klokanka31

Jestli vydržíš...😁 My se taky pokoušíme o mimi, a kdybych našla ducha jako ty, testuju každý den 😄

@klokanka31 nevydržím, to už vím teď 😂😂

marketanovakova14
7. kvě 2025
@lujhu

Zkusila jsem ještě odpoledne zbyl mi ještě jeden test a vyšel takhle, že by zas ryska? já už nevím 🫣

@lujhu Divam se, ze mas temer na kazdem testu takovy slaby prouzek. Vice mesicu po sobe. Nekonzultovala si s dr? Premyslim jestli to muzou byt biochemka? Je to zvlastni 🤷🏼‍♀️

autor
8. kvě 2025
@klokanka31

Jestli vydržíš...😁 My se taky pokoušíme o mimi, a kdybych našla ducha jako ty, testuju každý den 😄

@klokanka31 tak dneska takhle.. ovulace byla asi dýl 🤔

lujhu
8. kvě 2025

Ale jde vidět že čárka sílí 👍

lujhu
8. kvě 2025
@marketanovakova14

@lujhu Divam se, ze mas temer na kazdem testu takovy slaby prouzek. Vice mesicu po sobe. Nekonzultovala si s dr? Premyslim jestli to muzou byt biochemka? Je to zvlastni 🤷🏼‍♀️

@marketanovakova14 Na kontrolách jsem byla v lednu hormonální profil byl v pohodě ovulaci jsem měla potvrzenou tak nevím v čem je problém,

lencaa11
8. kvě 2025
@lujhu

@marketanovakova14 Na kontrolách jsem byla v lednu hormonální profil byl v pohodě ovulaci jsem měla potvrzenou tak nevím v čem je problém,

@lujhu a co partner ? a jiné vystreni průchodnost vejcovodu ,laparo na endo atd... zásoba vajíček imunologie ,hematologie

klokanka31
8. kvě 2025

Je to tam moc gratuluju 😊

autor
8. kvě 2025
@klokanka31

Je to tam moc gratuluju 😊

@klokanka31 úplně čumím 😁 tak budu věřit, že bude vše v pořádku a bude sílit dál 🍀🙏🏼

marketanovakova14
8. kvě 2025
@lujhu

@lujhu A zkoušela si někdy třeba test i po ms? Jestli ten duch zmizi? Překvapuje me, že máš témeř každy mesic nesilici carku. Tomu vubec nerozumim. Co rikala dr?

lujhu
9. kvě 2025
@marketanovakova14

@lujhu A zkoušela si někdy třeba test i po ms? Jestli ten duch zmizi? Překvapuje me, že máš témeř každy mesic nesilici carku. Tomu vubec nerozumim. Co rikala dr?

@marketanovakova14 jendou jsem zkoušela a taky tam byl duch a pak jsem to dostala , jinak dnes jsem začla krvácet tak to asi zas nevyšlo , s doktorkou jsem to nějak neřešila že se mi ukazují většinou duchy ale asi si tam zajdu

marketanovakova14
11. kvě 2025
@lujhu

@marketanovakova14 jendou jsem zkoušela a taky tam byl duch a pak jsem to dostala , jinak dnes jsem začla krvácet tak to asi zas nevyšlo , s doktorkou jsem to nějak neřešila že se mi ukazují většinou duchy ale asi si tam zajdu

@lujhu Myslela jsem jestli si zkusila test po tom co ti skončila ms, jestli tam nahodou nemas skabou carku i po ms. Zkusila bych se na to dr zeptat. Protoze je mi lito, ze mas kazdy mesic slabou carku a pak nic. Jeste kdyz si hlidas ovulaci a vsechno

macik84
11. kvě 2025

Tady už duch je.

autor
11. kvě 2025

Máte někdo zkušenosti s Dr. Max testem?
Nahoře je test dělaný 8.5. a dole dnes. Obojí je z ranní moči.
Jako jasně, silnější je určitě. Ale myslela jsem si, že ta čárka bude dnes už výraznější 🤷🏼‍♀️

lencaa11
11. kvě 2025

Dr max je super ale má méně barviva mělo by se testovat stejných testem - nebo zajit na krev aspoň 2 krát v tydnu jde vidět rozdíl

autor
11. kvě 2025
@lencaa11

Dr max je super ale má méně barviva mělo by se testovat stejných testem - nebo zajit na krev aspoň 2 krát v tydnu jde vidět rozdíl

@lencaa11 díky 😊🍀

versva
12. kvě 2025

Holky, mě snad šali zrak, je možné něco vidět 8 dpo

autor
12. kvě 2025
@versva

@versva to je hezkej duch 👻

teryem
12. kvě 2025
@versva

@versva taky jsem testovala nedočkavě 8 nebo 9 DPO..taky tam byl takový duch, těhotná jsem byla 😄 tak držím pěsti

Strana
z2