Je na testu něco?
Ano vidím
Taky vidim ducha
Jee ja prave taky ale udelal se mi do 15minut to nevim zda brat za pozitvni ale asi ne
Ty jo, já nevidím vůbec nic. Jsem asi slepá
@fly80 Ja taky. A to zvetsuju, otacim a vubec nic. :/
@andrea2016 už jsem zkoušela i představivost 😂😂😂 a stejně prd
Nevadi ksyz nekdo nevidi..
Taky nevidím a 15 minut je už po správném termínu. Nebude to ještě prokazatelné, počkejte do termínu nebo zpoždění ms
@fly80
@andrea2016 to mi nerikejte ze to nevidite..
Ano vidim hezke.dekuji
@bublinkakocicka ja teda vidím i bez zvětšování a natáčení je tam 👇 ❤️❤️😍 držím palce
@leniczka23 Ted to vidim.
@balogis taky krásná čárka ❤️
@monika76301 dekuji jdu zkusit jeste jeden tak nevim ale myslim ze tam nic nebude
Nevim zda mam zkusit 10nebo 25co mylsite?
@monika76301 moc dekuji ale myslim ze nic
@bublinkakocicka 10 určitě
@bublinkakocicka určitě desítkový a určitě ne Pepino,ten má hrozně málo barviva a ukazuje až později
@bublinkakocicka hele koukni na rozdíl Pepino a lady max u mě,mám čtyři dni do ms a na Pepino téměř nic,takže nezoufej ještě, opravdu má asi málo barviva
@bublinkakocicka a já něco málo u tebe také vidím
@balogis no jo tak to je docela rozdil pekny aha zkusim asi az zitra dnes uz asi nema cenu kdyz moc je naredena vidis jo ja mozna tajy vidim ale jen malinko
@bublinkakocicka na tom posledním mi přijde že něco vidím ale těžko říct no,držím pěsti ☺️
Dekuju moc.uvidime jeste mozna zkusim odpoledne
@bublinkakocicka intimed je super ale je to citlivost 25,mě teda ukázal vždy spolehlivě stejně jako desítkový ..ale...ty ostatní neznám