Vidíte náznak druhé čárky?
Dobrý den, mám dotaz. Dnes jsem 27.DC
a mám pocit, že jsem těhotná. Nebo aspoň moje tělo se chová jinak než jiné cykly dřív. Dneska jsem si dělala těhotenský test a nejsem si jistá jestli je ještě možné, že by čárka sílila a nebo jestli se mám smířit spíš s tím, že mi v neděli přijde MS. V příloze přikládám fotku. Test je dělaný dnes v podvečer. Mám nafouklá prsa několik dnů a praktický každý den mě popichuje v podbřišku. Pár dní mě brala i žáha, což normálně ani před MS nemám. Myslíte, že je šance i když na testu není zřetelná druhá čárka, že bych přesto mohla být těhotná a čárka by mohla teprve začít sílit. Děkuji za názory.

@bh8 Já bych to viděla jako jistotku! Mě naštěstí nikdy test nekecal a že jich bylo :D Balík plenek jsem mohla ušetřit :D
@moncicakhj kdyz jsem delala test s dcerou, tak uz to byla jistota
@bh8 já vidím
@bh8 zkus s ranní močí tento, tam nejsou čárky, je digi.
@siskinka ClearBlue je lepší dělat až když je na papírkovém už pěkná čárka je to citl.25 a může být negativní i když to těhu je jen je prostě ještě míň HCG
@pepickovapavlinka Ano, má nižšší citlivost, ale pokud je duch na papírku , tak se tam ukážou týdny od početí. Mě se na tom líbí, že se neloví duch... Nač dělat další test, když papírek ukáže hezkou čárku 🙂
Ale to je věc názoru 😉

@bh8 já tam něco vidim 🧐