icon

Vidíte něco?

stastnamatka07
16. led 2021

Ahoj, vidíte tam ducha ? Já sem 9.1 v termínu ms špinila, 10. čisté krvácení a 11.-12. špinění, od té doby mě bolí podbřišek, spodek, trochu záda a častěji mě bolí hlava. Dnes z první moči to vypadalo takto (viz foto).

Vidíte něco?Vidíte něco?
Strana
z2
stastnamatka07
autor
16. led 2021

@klokanka31 Ok, děkuji za pokec 😊

jjasmina
17. led 2021

@stastnamatka07 u mě teda ne a ptáte se na názor, vždy když jsem začala krvácet , odeslo to s ms.Samozřejmě jsou výjimky, ale v den ms byste měla i pozitivní test.Já měla treva pozitivní test tři dny před ms a byli dvě čárky ještě po sp .

if82
17. led 2021

Já dnes taky pepino a čárka je úplně jinde než u toho vašeho. Ale nevím, zda to není jen duch nebo falešná čárka 🤔

pajasala
18. led 2021

@if82 já bych řekla že čárka je tam kde má být a je krásně vidět.

obleceniahracky
18. led 2021

Vidíte něco holky?

pajasala
18. led 2021

@obleceniahracky ano vidím

klokanka31
18. led 2021

@obleceniahracky Jj je tam 🙂

stastnamatka07
autor
18. led 2021

@obleceniahracky Udělejte si svoji diskuzi !!!

obleceniahracky
18. led 2021

@stastnamatka07: pardon se omlouvám. Diskuze je vedená jako veřejná a navíc když je tu jedna už takto založená tak jsem nechtěla zakládat druhou..

maria3011
18. led 2021

Ahoj holky vidíte tam něco protože já nevidím nic dneska sem byla na ženskim a říkal že tam něco vidí ale je to při moc malinké tak mi vzal krv a já sem si udělala test a jak vidím tak asi nic děkuji předem

pajasala
18. led 2021

@maria3011 bohužel nic nevidím

ema90
18. led 2021

@stastnamatka07 Proc by se kvuli kazdymu testu mela zakladat nova diskuze proboha? Na vasi otazku uz bylo zodpovezeno, tak v cem je problem?
Uz tak je tady desitky nesmyslnych diskuzi s neviditelnyma duchama 🤦🏼‍♀️

stastnamatka07
autor
18. led 2021

@ema90 Protože to je pro snažiku hrozně příjemné když tady píšete, že na mém nic a druhá polovina že zas vidí a někdo sem mrskne pozitivní test .... Obzvlášť v mé situaci je to hrozně příjemné...

ema90
18. led 2021

@stastnamatka07 Prosim vas, tomu se rika ZIVOT. Nechci byt hnusna, ale budte prejici a ne takhle zapskla.
Ty zeny se taky snazily treba hodne dlouho a maji radost z toho, ze maji pozitivni test. A vy jste jak maly urazeny dite, protoze vy ho mate negativni.
Doporucuju se naladit na trosku jinou vlnu, tohle vam ve snazeni nepomuze.

Budte prejici 🍀
Navic je tu plno diskuzi, kde jsou fotky pozitivnich testu, tomu se asi tezko na tomhle foru vyhnete.

Strana
z2