Vidíte něco?
Ahoj, vidíte tam ducha ? Já sem 9.1 v termínu ms špinila, 10. čisté krvácení a 11.-12. špinění, od té doby mě bolí podbřišek, spodek, trochu záda a častěji mě bolí hlava. Dnes z první moči to vypadalo takto (viz foto).

@stastnamatka07 u mě teda ne a ptáte se na názor, vždy když jsem začala krvácet , odeslo to s ms.Samozřejmě jsou výjimky, ale v den ms byste měla i pozitivní test.Já měla treva pozitivní test tři dny před ms a byli dvě čárky ještě po sp .
@obleceniahracky ano vidím
@obleceniahracky Jj je tam 🙂
@obleceniahracky Udělejte si svoji diskuzi !!!
@stastnamatka07: pardon se omlouvám. Diskuze je vedená jako veřejná a navíc když je tu jedna už takto založená tak jsem nechtěla zakládat druhou..
@stastnamatka07 Proc by se kvuli kazdymu testu mela zakladat nova diskuze proboha? Na vasi otazku uz bylo zodpovezeno, tak v cem je problem?
Uz tak je tady desitky nesmyslnych diskuzi s neviditelnyma duchama 🤦🏼♀️
@ema90 Protože to je pro snažiku hrozně příjemné když tady píšete, že na mém nic a druhá polovina že zas vidí a někdo sem mrskne pozitivní test .... Obzvlášť v mé situaci je to hrozně příjemné...
@stastnamatka07 Prosim vas, tomu se rika ZIVOT. Nechci byt hnusna, ale budte prejici a ne takhle zapskla.
Ty zeny se taky snazily treba hodne dlouho a maji radost z toho, ze maji pozitivni test. A vy jste jak maly urazeny dite, protoze vy ho mate negativni.
Doporucuju se naladit na trosku jinou vlnu, tohle vam ve snazeni nepomuze.
Budte prejici 🍀
Navic je tu plno diskuzi, kde jsou fotky pozitivnich testu, tomu se asi tezko na tomhle foru vyhnete.

@klokanka31 Ok, děkuji za pokec 😊