Vidíte něco na testu těhotenství?
@xnikax1 Děkuji moc za odpověd. Myslíte že tam něco teda je jo ??zkusím test ráno z moči ještě.
@luciemichal jo, já bych řekla, že jo, já jsem měla čárku ještě slabší a těhotná jsem byla a tady to vidím na první pohled. 👍
@xnikax1 je tak to ste mě moc potěšila ❤️. A myslíte že zítra už mám zavolat na gynekologii a objednat se na kontrolu??marodím doma se zadamana chodím na elektroléčby a tam už asi nebudu moct.
@luciemichal Zavolat a objednat se můžete, dá vám určitě termín, ideál je mezi 6-8tt
@jjasmina jak sem psala právě marodím a do práce mám jít uz 1.2 jde mi o to že do práce už nemůžu dělám ve skladě taham těžké věci máme tam 2 stupně teď se na ultrazvuku asi ještě nic nepozná že ???
@luciemichal budeš to muset v práci říct, měli by tě přeřadit na místo vhodné pro těhotnou.
@gracinka7 pro mě nebudou mít druhou práci je to rizikové budu muset jít hned na neschopenku hned jak s malou
@luciemichal pokud pro tebe nebudou mít jinou práci, máš právo zůstat doma za plný plat.
@gracinka7 mám to právě rizikové byla sem tak i s prvním dcerou od začátku sem šla na rizikové tehu že tam nemůžu už pracovat
@luciemichal jak můžeš vědět, že těhotenství bude rizikové, když sis teprve dnes dělala test?
Hele, klidně si rizikové nech napsat, já ti jen chtěla poradit, jak mít víc peněz.
@gracinka7 ne v pohodě odpovědi si cením ale chtěla jsem tím říct že když sem těhotná zatím to řekl jej test jistě to bude až u gynekologa tak mi psal aj minule hned neschopenku že taham moc těžké věci to sem tím chtěla říct
@luciemichal
Označím @j.a.n.i , ta má velký přehled, co a jak. Určitě ti to dokáže vysvětlit líp než já. Je škoda, abys byla bita na penězích 😉
Jak bylo psáno výše,zaměstnavatel je povinen ti najít jinou práci pro těhotnou pokud pro tebe jinou práci nemá máš nárok být za 100%platu doma. Hodně lidí to řeší tak že jdou na neschopenku,protože to nechtějí takhle řešit v práci ale já bych se určitě ozvala. Ze zákona na to nárok máš, budeš mít víc peněz nebudeš mít žádné vycházky a budeš časově "svobodná"
Tak holky dnes sem byla na kontrole protože sem měla nějaké problémy před první dcerou a proto si mě pozval už dnes ale zatím nic vidět nejde na další kontrolu jdu teď v pátek
@luciemichal něco může jít vidět na ultrazvuku asi v 6tt, u někoho i později, ale to asi víte, když miminko už máte 😉
Tak sem dnes byla na kontrole a jsem těhotná. Jsem na začátku 4+6 tak 28.1 jdu na kontrolu to už půjde vidět lépe.
@lidija1234 moc děkuji teď čekám na tu kontrolu kterou mám 28 doufám že vše bude v pořádku ❤️❤️❤️

@luciemichal já vidím na obou druhou čárku