icon

Vidíte po spontánním potratu alespoň čárku?

kyioko
25. dub 2024

Ahoj vsem.
Vidite tam nekdo aspon risku? V lednu jsem prodelala samovolny potrat cca v 10 tydnu. Mela jsem jit na vycisteni, ale telo si nakonec poradilo samo s sebou a po kontrole uz cisteni nebylo potreba. Dekuji vsem za odpovedi ♥️ hezky den ♥️

Vidíte po spontánním potratu alespoň čárku?Vidíte po spontánním potratu alespoň čárku?
janina92
25. dub 2024

@kyioko já vidím 🙂

adelisss
25. dub 2024

Já jsem vždycky takový test brala jako negativní 🤷

adelisss
25. dub 2024

Upřímně jsem takových testů za život měla X a pak jsem to většinou stejně dostala. Tak teď nevím, jestli jsem tolikrát potratila...

esmeralda11
25. dub 2024

Za mě pozitivní🙂

klokanka31
25. dub 2024

@kyioko Je tam 😊

klokanka31
25. dub 2024

@adelisss To bys měla ale řešit s doktorkou, hodně biochemek není v pořádku

kyioko
autor
25. dub 2024

@klokanka31 dekuji 😘 budu v to doufat! 🙂

kyioko
autor
25. dub 2024

@janina92 dekuji! ♥️

adelisss
25. dub 2024

@klokanka31 Tak to je otázka, jestli to bylo opravdu biochemické těhotenství. Mně přijde, že na spoustě testů ta druhá čárka prostě trochu prosvítá... Ale možná mám problém, o kterém nevím 🤷

reeeza
25. dub 2024

Vidím 🙂

klokanka31
25. dub 2024

@adelisss Těhotenský test podle mě nemůže být falešně pozitivní, když reaguje na hcg...

merope
25. dub 2024

@klokanka31 Ono je to spíše o tom, že je obrovské množství velmi raných potratů. Dřív to holky ani jako potrat neřešily - prostě opožděná menstruace.

adelisss
25. dub 2024

@klokanka31 Zkus si o tom něco zjistit. Např. cysty na vaječnících.

klokanka31
25. dub 2024

@adelisss Znám ženský co měly cysty, a nikdy se jim těhu test pozitivní neukázal.

adelisss
25. dub 2024

@klokanka31 Jsou různé cysty. Ale je fakt, že jsem měla jednu dobu nízký progesteron, tak to by se mohlo i podílet na některém biochemickém těhotenství. Ale já jsem celkem flegmatik. Nevadí mi, když neotěhotním hned. Když to nevyjde jeden měsíc, tak třeba další anebo ještě další. Čekám druhé dítě, to jsem to těhotenství cítila hned, že je to OK. Ale takové ty duchy, co ani nesílí, tak mi OK nepřišly, že by z toho mělo něco být.

marselina
25. dub 2024

@kyioko vidim🍀

adelisss
25. dub 2024

@kyioko Jinak aby to nevyznělo tak, že Vám miminko nepřeju... Já osobně jsem člověk, co se drží při zemi a nechytá se falešných nadějí. Prostě bych udělala další test za pár dní. Snad bude čárka výraznější 🍀