icon

Vidíte rozdíl v síle čárky na testech?

veraakubik
18. pro 2014

Vkladam foto TT a rada bych vas názor-oba jsou zaschle,ms prichazi po 35dnech,prvni test byl delany 31,32dc.Vidite v nich rozdil?Je to mozne takhle brzy před MS aby byla carka takhle tlusta?

Vidíte rozdíl v síle čárky na testech?
jancanov
18. pro 2014

Čárky jsou téměř srovnatelné, možná ta spodní malilinko slabší, ale každopádně nádherně pozitivní 🙂 a 31dc je to určitě v pohodě 🙂 Gratuluji 🙂

nynus
18. pro 2014

trosku je v nich rozdil na te s[podni je slabsi ale jsou oba pozitivni jako blazen,nereknu kdyby to byly duchove ale to nejsou takze jasne pozitivni tehu 🙂 gratuluji 🙂

nynus
18. pro 2014

jj ted koukam ze je mas obracene takze vlastne ta spodni je delana 31dc ta je slabsi ale hooodne vyrazna a ta druha horni je 32dc takze sili 😉

adelaslaba
19. pro 2014

Moc gratuluji!! Je určitě pozitivní i ten druhý silnější je. 🙂

adelaslaba
19. pro 2014

Koukám čtvrté miminko, tak to přeji hodně sil!!!!

mafeska
19. pro 2014

spodní je maličko slabší každopádně jsou oba jasně pozitivní, gratulace 🙂

svlocka
19. pro 2014

Ahoj davam foto z leva je po ms,a ten z prava pred ms a to jsem mela tri dny zpozdeni ale asi jen falesni co myslite?

victress
19. pro 2014

@svlocka já teda nic nevidím☹

veraakubik
autor
19. pro 2014

@adelaslaba No jo,mam dva kluky tak bych rada ještě jednu holcicku. 😉 Rikam si,jestli nejsem blazen,ale snam spoustu rodin se 4 detma,dokonce znama ma deti 5-3vlastni a 2 adoptovane holcicky..
@svlocka jinak asi napisu něco co se nebude lehce cist,ale ja tam také bohužel nic nevidim.:/ Navíc koukam,ze mamavit-ty delaji falesne duchy hodne-me je delal minuly mesic..A pak ms dorazila..:( Pokud ms nedorazi zkus testnout třeba za dva dny-hodne holky doporucuji testy DR. MAX..Drzim palecky!

veraakubik
autor
19. pro 2014

Jinak ja propadla testovaci manii-dva vice horni jsou dnesni-klasicky prouzel je ne moc vychvalovany mamatest-jiny bohužel u nas nemely.. ☹

petrusew
19. pro 2014

Já bych řekla, že je to jasné. Mamatest dělá slabší čárky 🙂

nininka23
19. pro 2014

@veraakubik Taky bych to neřešila....mamatest má asi méně barviva.

veraakubik
autor
19. pro 2014

Skoda,ze jsem to hned letela rict manzelovi,kdybych to nemusela hned vyzvanit tak mohl mit darek pod stromečkem.Holky a nemate někdo zkušenost s digi. testama-s téma co tam ukaou kolikaty tyden tehu jsem?Nevite jak dlouho tam výsledek vydrzi?

nininka23
19. pro 2014

@veraakubik Drží než se vybije baterka 🙂 a ta se vybije poměrně rychle (do několika dní)

veraakubik
autor
19. pro 2014

@nininka23 Do několika?Vydrzi tam alespoň den? Mam ještě napad,ze bych ho udelala a tenhle mu dala pod stromeček..Nebyla by to ta klasika,ale s týdnem..No jo,ted otázka abych ho stihla bez nej koupit a zabalit.. 😕

nininka23
19. pro 2014

@veraakubik jo to vydrží v pohodě 🙂

akmitaf
19. pro 2014

@veraakubik taky moc gratuluji - jinak já ten digitální měla taky jako dárek pro manžu - na krabičce máš napsáno, jak dlouho to zůstane zobrazeno, tak si test udělej dopoledne a večer je to krásný dáreček. Myslím to tam vydrží cca 48 hod. Jinak mamatesty jsou úplně na hovno - mě tááák vyděsily, že než ty tak raději nic.