Vidíte rozdíl v síle čárky na testech?
Vkladam foto TT a rada bych vas názor-oba jsou zaschle,ms prichazi po 35dnech,prvni test byl delany 31,32dc.Vidite v nich rozdil?Je to mozne takhle brzy před MS aby byla carka takhle tlusta?

trosku je v nich rozdil na te s[podni je slabsi ale jsou oba pozitivni jako blazen,nereknu kdyby to byly duchove ale to nejsou takze jasne pozitivni tehu 🙂 gratuluji 🙂
jj ted koukam ze je mas obracene takze vlastne ta spodni je delana 31dc ta je slabsi ale hooodne vyrazna a ta druha horni je 32dc takze sili 😉
Moc gratuluji!! Je určitě pozitivní i ten druhý silnější je. 🙂
Koukám čtvrté miminko, tak to přeji hodně sil!!!!
spodní je maličko slabší každopádně jsou oba jasně pozitivní, gratulace 🙂
@adelaslaba No jo,mam dva kluky tak bych rada ještě jednu holcicku. 😉 Rikam si,jestli nejsem blazen,ale snam spoustu rodin se 4 detma,dokonce znama ma deti 5-3vlastni a 2 adoptovane holcicky..
@svlocka jinak asi napisu něco co se nebude lehce cist,ale ja tam také bohužel nic nevidim.:/ Navíc koukam,ze mamavit-ty delaji falesne duchy hodne-me je delal minuly mesic..A pak ms dorazila..:( Pokud ms nedorazi zkus testnout třeba za dva dny-hodne holky doporucuji testy DR. MAX..Drzim palecky!
Já bych řekla, že je to jasné. Mamatest dělá slabší čárky 🙂
@veraakubik Taky bych to neřešila....mamatest má asi méně barviva.
Skoda,ze jsem to hned letela rict manzelovi,kdybych to nemusela hned vyzvanit tak mohl mit darek pod stromečkem.Holky a nemate někdo zkušenost s digi. testama-s téma co tam ukaou kolikaty tyden tehu jsem?Nevite jak dlouho tam výsledek vydrzi?
@veraakubik Drží než se vybije baterka 🙂 a ta se vybije poměrně rychle (do několika dní)
@nininka23 Do několika?Vydrzi tam alespoň den? Mam ještě napad,ze bych ho udelala a tenhle mu dala pod stromeček..Nebyla by to ta klasika,ale s týdnem..No jo,ted otázka abych ho stihla bez nej koupit a zabalit.. 😕
@veraakubik jo to vydrží v pohodě 🙂
@veraakubik taky moc gratuluji - jinak já ten digitální měla taky jako dárek pro manžu - na krabičce máš napsáno, jak dlouho to zůstane zobrazeno, tak si test udělej dopoledne a večer je to krásný dáreček. Myslím to tam vydrží cca 48 hod. Jinak mamatesty jsou úplně na hovno - mě tááák vyděsily, že než ty tak raději nic.

Čárky jsou téměř srovnatelné, možná ta spodní malilinko slabší, ale každopádně nádherně pozitivní 🙂 a 31dc je to určitě v pohodě 🙂 Gratuluji 🙂