icon

Vidíte také slabého ducha na těhotenském testu?

jajajungmannova
20. únor 2023

Ahojky snažilky po 18ti měsících co jsme přišly o Mimi se neustále snažíme... A poslední 4 dny mi je nějak divne jako bych nebyla ve své kůži. Tak jsem zkusila test. Jen nevím jestli jsem paranoidní ale zdá se mi že tam je slabý duch? Myslíte že ho také vidíte?

Vidíte také slabého ducha na těhotenském testu?
Strana
z3
klokanka31
24. únor 2023

@bartk Krásná čárka 🍀 a neboj, já když ještě nevěděla že jsem těhotná, tak jsem měla fakt krutý bolesti břicha i zad, jako bych to měla dostat každou minutou. No ale ms nepřišla, a mám z toho skoro 3 letou holčičku 😊

adruska27
24. únor 2023

@bartk no prostě dokonalý! Fakt krásně sílí 😍😍😍 ms už nedorazí určitě 🙈 to jsem moc ráda, přítel už věří, nebo zatím pořád ne ? 😂

bartk
24. únor 2023

@klokanka31 Tento je super carka ale test stejně značky z fota co jsem posílala minule tak není úplně takto silná ta carka 😀Tohle je jiná značka 🌸

bartk
24. únor 2023

@adruska27 Přítel říká ,ze to je v prdeli ,ze je to fakt carka 😀My se totiž snažíme chvilinku teprve ... druhy měsíc takže asi nečekal ,ze to půjde takhle rychle 😀určitě nečekal teda . Měla jsem totiž docela problémy ,3x za min.rok jsem měla antibiotika na zánět dělohy 😣Ale brala jsem MACU ,kyselinu listovou a pila kontryhel 🌸😀Takže jsem tomu možná napomohla 🙃

adruska27
25. únor 2023

@bartk jej, tak to je ale úplně super, že i přes to to šlo tak moc rychle 😍😍 nám se zatím nepoštěstilo, ale jsem strašně ráda za štěstí ostatních 🙈 určitě dej vědět, jak to bude dále probíhat a přeji, ať je vše v pořádku a tak, jak má 🍀🥰

bartk
26. únor 2023

@adruska27 ahojky ,tak tohle je můj test v den očekávané MS😀Tak snad zůstane zapomenuta a vše bude v pohodě 🥰

adruska27
26. únor 2023

@bartk Tybrďo 😍😍 no tak ten je ukázkový 😅🙈 věřím, že už brzy zapomeneš, co je to ms 😂 budeš si volat v týdnu doktorovi ? 😇

bartk
26. únor 2023

@adruska27 Ještě není ale úplně silný tak jako kontrolní takže schválně zkusím v úterý poslední ... to by už měl snad byt 😀Budu si volat až 9.3. Protože má dovcu 🤦🏻‍♀️😀A jít bych tam chtěla 11.3. Pak odjizdim na týden kvůli práci 🙃

bartk
26. únor 2023

@adruska27 Furt teda pořad nevěřím tomu,ze se to povedlo už 😀🥳 a vy se snažíte jak dlouho ? 😌

lencaa11
26. únor 2023

@bartk krásné testy ten poslední už je silně pozitivní to už bych TT neřešila a spíš dr kontrola ☘️☘️

adruska27
26. únor 2023

@bartk Dobrá, tak zase dej vědět po kontrole! Třeba pošli ultrazvuk 🙈🙈 budu držet moc palečky 🍀
Já vysazovala v létě antinu, takže ne tak dlouho, ale je to faaakt “otrava” 😅 já jsem se teď dávala celou dobu dokupy právě, nepravidelná ms, žádná ovu, měla jsem cykly 76 dní, no a teď už mám cykly kolem 30-32 dní a ovu poprvé minulý měsíc a tento měsíc ji mám podle všeho dnes a jsem 19DC 😅😅 ale věřím, že to přijde, až bude správná chvíle a vůbec to nehrotím už, chci se dát hlavně do pořádku a do určité pohody 🥰

bartk
26. únor 2023

@lencaa11 dekuju 🌸Ale pořad není stejně tmavá , to nevadí ?😀

bartk
26. únor 2023

@adruska27 Tak to se snažíte chvíli 🙃Moje známa taky vysadila antikoncepci a trvalo jim to 8měsicu a potom se zadařilo 🥳A ty jsi nepremyslela ,ze by jsi pila ten kontryhel ? A určitě zkus tu MACU klidně ,já ji brala a četla jsem na ni dost super recenzi 😇Ale jinak budu drzet palce ☘️

lencaa11
26. únor 2023

@bartk stejně tmavá se bere u ovu u TT je tak to super čárka a hlavne každý TT má jinou barvu max bych vyzkoušela digitální tt ...

adruska27
26. únor 2023

@bartk ano, já piju kontryhel, beru gynex, listovku a i tu Macu, dělám snad úplně všechno 😅😅

bartk
26. únor 2023

@lencaa11 digitální jsem dělala na začátku .

bartk
26. únor 2023

@adruska27 Tak asi na to tolik nemyslet 😀Já se soustředila na práci a povedlo se nejspis 😀

adruska27
26. únor 2023

@bartk ano, ano, myslím si, že to je to poslední, co musím udělat, nemyslet na to tolik 😅 děkuji 🥰

bartk
26. únor 2023

@adruska27 Tak hlásím ,ze MS nikde 😀

adruska27
26. únor 2023

@bartk samý skvělý zprávy 😍😍😅

bartk
27. únor 2023

@adruska27 pořad nic a už mě neboli ani břicho 😀Tak snad je vše v pořádku 😀

adruska27
27. únor 2023

@bartk to vypadá, že ano 🥰

bartk
27. únor 2023

@adruska27 už zase boli 😀😀chvíli poboliva chvíli ne 😀

adruska27
27. únor 2023

@bartk tak ono na začátku bolet asi bude a to je normální 🥰 takže bych byla v klidu

bartk
1. bře 2023

@adruska27 jasný ale víš jak neznam to 😀Na kontrolu bych chtěla jít 13.3. Protože můj pak doktor má teď 14 dni dovolenou tak snad už tam něco bude vidět 😀

adruska27
1. bře 2023

@bartk jo, to naprosto chápu, já to taky neznám, takže jdu spíš na to z hlediska, co jsem kde slyšela 😅 jasný, tak pak po kontrole dej vědět zase, co a jak, mohlo by být něco vidět 🥰

bartk
12. kvě 2023

@adruska27 Ahojky ,tak se po delší době ozývam😀 Malej zítra začíná 16tt a vše nám dopadlo na 1 😀Za měsíc nás čeká 2.velký ultrazvuk tak jsem zvědavá jestli bude klidnější než na tom prvním 😀Co ty ? Jak to vypadá ?☘️

adruska27
12. kvě 2023

@bartk no ahooooj 😍 jeeee, tak to jsem moc ráda, že se ozýváš!! ❤️ to je moc dobře, že je vše ukázkové, snad to tak zůstane i 🙈 a jak se cítíš ? Nějaký nevolnosti byly, nebo tě to minulo ? 😇 hele, já stále zatím nic 🥺 teďka jsem měla ovu, takže čekám, termín ms mám 21.5., tak uvidíme no ☺️ tento cyklus jsem se rozhodla zkusit ten conceive gel, vkládám do něho naději 😂

bartk
12. kvě 2023

@adruska27 Nene,tak ty mě neminuly😀bylo mi hodně zle až do 10tt jsem neměla chuť k jídlo a chtělo se mi každý den ..cely den zvracet 😀🤮Jejda,tak budu drzet palce aby teď ta mrcha nepřišla . O gelu jsem něco málo slyšela ale jinak nevím ani jak to funguje 😀

adruska27
12. kvě 2023

@bartk jeeej, tak to je pech, to muselo být nepříjemné 😅 a teď už teda dobrý ? 😍
Děkuji mooooc, hele, to je prostě lubrikant jako, používá se při ovulaci a má pomoct spermiím na správné místo 😂🙈

Strana
z3