Vidíte také slabého ducha na těhotenském testu?
Ahojky snažilky po 18ti měsících co jsme přišly o Mimi se neustále snažíme... A poslední 4 dny mi je nějak divne jako bych nebyla ve své kůži. Tak jsem zkusila test. Jen nevím jestli jsem paranoidní ale zdá se mi že tam je slabý duch? Myslíte že ho také vidíte?

@klokanka31 Tento je super carka ale test stejně značky z fota co jsem posílala minule tak není úplně takto silná ta carka 😀Tohle je jiná značka 🌸
@adruska27 Přítel říká ,ze to je v prdeli ,ze je to fakt carka 😀My se totiž snažíme chvilinku teprve ... druhy měsíc takže asi nečekal ,ze to půjde takhle rychle 😀určitě nečekal teda . Měla jsem totiž docela problémy ,3x za min.rok jsem měla antibiotika na zánět dělohy 😣Ale brala jsem MACU ,kyselinu listovou a pila kontryhel 🌸😀Takže jsem tomu možná napomohla 🙃
@bartk Dobrá, tak zase dej vědět po kontrole! Třeba pošli ultrazvuk 🙈🙈 budu držet moc palečky 🍀
Já vysazovala v létě antinu, takže ne tak dlouho, ale je to faaakt “otrava” 😅 já jsem se teď dávala celou dobu dokupy právě, nepravidelná ms, žádná ovu, měla jsem cykly 76 dní, no a teď už mám cykly kolem 30-32 dní a ovu poprvé minulý měsíc a tento měsíc ji mám podle všeho dnes a jsem 19DC 😅😅 ale věřím, že to přijde, až bude správná chvíle a vůbec to nehrotím už, chci se dát hlavně do pořádku a do určité pohody 🥰
@adruska27 Tak to se snažíte chvíli 🙃Moje známa taky vysadila antikoncepci a trvalo jim to 8měsicu a potom se zadařilo 🥳A ty jsi nepremyslela ,ze by jsi pila ten kontryhel ? A určitě zkus tu MACU klidně ,já ji brala a četla jsem na ni dost super recenzi 😇Ale jinak budu drzet palce ☘️
@bartk no ahooooj 😍 jeeee, tak to jsem moc ráda, že se ozýváš!! ❤️ to je moc dobře, že je vše ukázkové, snad to tak zůstane i 🙈 a jak se cítíš ? Nějaký nevolnosti byly, nebo tě to minulo ? 😇 hele, já stále zatím nic 🥺 teďka jsem měla ovu, takže čekám, termín ms mám 21.5., tak uvidíme no ☺️ tento cyklus jsem se rozhodla zkusit ten conceive gel, vkládám do něho naději 😂

@bartk Krásná čárka 🍀 a neboj, já když ještě nevěděla že jsem těhotná, tak jsem měla fakt krutý bolesti břicha i zad, jako bych to měla dostat každou minutou. No ale ms nepřišla, a mám z toho skoro 3 letou holčičku 😊