Vidíte také slabého ducha na těhotenském testu?
@klokanka31 Tento je super carka ale test stejně značky z fota co jsem posílala minule tak není úplně takto silná ta carka 😀Tohle je jiná značka 🌸
@adruska27 Přítel říká ,ze to je v prdeli ,ze je to fakt carka 😀My se totiž snažíme chvilinku teprve ... druhy měsíc takže asi nečekal ,ze to půjde takhle rychle 😀určitě nečekal teda . Měla jsem totiž docela problémy ,3x za min.rok jsem měla antibiotika na zánět dělohy 😣Ale brala jsem MACU ,kyselinu listovou a pila kontryhel 🌸😀Takže jsem tomu možná napomohla 🙃
@bartk Dobrá, tak zase dej vědět po kontrole! Třeba pošli ultrazvuk 🙈🙈 budu držet moc palečky 🍀
Já vysazovala v létě antinu, takže ne tak dlouho, ale je to faaakt “otrava” 😅 já jsem se teď dávala celou dobu dokupy právě, nepravidelná ms, žádná ovu, měla jsem cykly 76 dní, no a teď už mám cykly kolem 30-32 dní a ovu poprvé minulý měsíc a tento měsíc ji mám podle všeho dnes a jsem 19DC 😅😅 ale věřím, že to přijde, až bude správná chvíle a vůbec to nehrotím už, chci se dát hlavně do pořádku a do určité pohody 🥰
@adruska27 Tak to se snažíte chvíli 🙃Moje známa taky vysadila antikoncepci a trvalo jim to 8měsicu a potom se zadařilo 🥳A ty jsi nepremyslela ,ze by jsi pila ten kontryhel ? A určitě zkus tu MACU klidně ,já ji brala a četla jsem na ni dost super recenzi 😇Ale jinak budu drzet palce ☘️
@bartk no ahooooj 😍 jeeee, tak to jsem moc ráda, že se ozýváš!! ❤️ to je moc dobře, že je vše ukázkové, snad to tak zůstane i 🙈 a jak se cítíš ? Nějaký nevolnosti byly, nebo tě to minulo ? 😇 hele, já stále zatím nic 🥺 teďka jsem měla ovu, takže čekám, termín ms mám 21.5., tak uvidíme no ☺️ tento cyklus jsem se rozhodla zkusit ten conceive gel, vkládám do něho naději 😂

@bartk Krásná čárka 🍀 a neboj, já když ještě nevěděla že jsem těhotná, tak jsem měla fakt krutý bolesti břicha i zad, jako bych to měla dostat každou minutou. No ale ms nepřišla, a mám z toho skoro 3 letou holčičku 😊