Vidíte také slabého ducha na těhotenském testu?
@adruska27 Na jednu stranu brala jsi antikoncepci , tělo se dává dohromady . Někomu to po ni jde hned ,někomu to trvá . Myslíš jak dlouho jsme se snažili my ? 😀U nás to bylo hned druhy měsíc 😀první jsme to zkusili jen a druhy jsem si udělala už testy a jak byl pozitivní hned jsme na to skočili 😀
@bartk ahoooj, Juu, ty sis na mě vzpomněla, to je hezké 😍 hele, zatím niiiic 🥺 teďka jsem jakoby ve fázi čekání na ms nebo //, ale nekontroluji ovu a nechavam to náhodě, takže ani nevím, kdy má vlastně přijít/nepřijít 😂 ale cítím se normálně, bohužel 🥴 jak se daří tobě ? 😍 máš krásný pupíček 🫣
@adruska27 No jasný ,vzpomela 😀Jestli se zadařilo nebo jak to je 😀😊Tak snad se povede co nejdříve 🤰🏻😊Můžeš se i tak cítit normálně ,tak uvidíš . 😊☘️No my teď valcime ,už mám přes 3 měsíce suchý drazdivy kašel a nemůžu se ho zbavit . Byla jsem na plicním ,alergologie a vše v pořádku ,tak jsem z toho už taková dost unavená 🙁Jinak zítra máme druhy ultrazvuk tak snad bude vše v pořádku 🙂Dekuju ,už si připadám jak slon a to mám ještě půlku před s sebou 😀

@adruska27 Tak snad to pomůže ,slyšela jsem ,ze zrovna levné to není 😀No,teď už je mi relativně dobře ... jen mě týden zpět trápilo lehké spiněni a vlastně jsem díky tomu skončila na neschopence 🤔Protože mi doktor ptal co dělám za práci a jestli tam nemám stres .... což teda jsem měla a velký ,jsem to nějak psychicky nezvladala tak možná ,ze jsem to měla z toho 🤷🏻♀️Teď už jsem 3dny doma a po spineni ani stopy 😀