icon

Vidíte také slabého ducha na těhotenském testu?

jajajungmannova
20. únor 2023

Ahojky snažilky po 18ti měsících co jsme přišly o Mimi se neustále snažíme... A poslední 4 dny mi je nějak divne jako bych nebyla ve své kůži. Tak jsem zkusila test. Jen nevím jestli jsem paranoidní ale zdá se mi že tam je slabý duch? Myslíte že ho také vidíte?

Vidíte také slabého ducha na těhotenském testu?
Strana
z3
bartk
12. kvě 2023

@adruska27 Tak snad to pomůže ,slyšela jsem ,ze zrovna levné to není 😀No,teď už je mi relativně dobře ... jen mě týden zpět trápilo lehké spiněni a vlastně jsem díky tomu skončila na neschopence 🤔Protože mi doktor ptal co dělám za práci a jestli tam nemám stres .... což teda jsem měla a velký ,jsem to nějak psychicky nezvladala tak možná ,ze jsem to měla z toho 🤷🏻‍♀️Teď už jsem 3dny doma a po spineni ani stopy 😀

adruska27
13. kvě 2023

@bartk Jojo, je to dražší no 😅
Tak to joooo, tak hlavně, že teď už je vše v pořádku, to je dobře 😍 aspoň si odpočineš doma 🙈

bartk
22. kvě 2023

@adruska27 Ahoj tak co ,jak jsi dopadla ? 🙂

adruska27
22. kvě 2023

@bartk Ahojky, zatím mi ms nepřišla, měla bych být 12dpo, ale jen odhadově, ale včera byl test negativní, tak kdyby nepřišla ms, zkusím asi ve středu, čtvrtek 😁

bartk
22. kvě 2023

@adruska27 Ze by ?😀🤩a každý měsíc ti chodí pravidelně ?

adruska27
22. kvě 2023

@bartk hele, pravidelná na 100% není, ale vždy přijde po 12 dnech po ovulaci, to fakt vždycky 😅

bartk
22. kvě 2023

@adruska27 Tak uvidíš ,dej potom vědět 🙂

adruska27
22. kvě 2023

@bartk určitě, snad si vzpomenu, kde všude mám dát vědět 😅

adruska27
23. kvě 2023

@bartk tak to nebylo tak těžké dohledat konverzaci, právě se mi spustila červená 🩸😂

bartk
23. kvě 2023

@adruska27 jeee. Tak se zadaři určitě další měsíc . Jak dlouho se snažíte ?

adruska27
23. kvě 2023

@bartk děkuji, snad no, uvidímeeee 🙈 tento měsíc to bylo oficiálně půl roku, ale neoficiálně (od vysazení antiny) 9 měsíců 😅 co vyyy? ☺️

bartk
23. kvě 2023

@adruska27 Na jednu stranu brala jsi antikoncepci , tělo se dává dohromady . Někomu to po ni jde hned ,někomu to trvá . Myslíš jak dlouho jsme se snažili my ? 😀U nás to bylo hned druhy měsíc 😀první jsme to zkusili jen a druhy jsem si udělala už testy a jak byl pozitivní hned jsme na to skočili 😀

adruska27
23. kvě 2023

@bartk jo, to je mi jasný no, každé tělo je jiné 🙈
Ano, přesně tak jsem to myslela, tak to máte skvělý tyjo 😍

bartk
23. kvě 2023

@adruska27 Byla jsem dost překvapena ,nečekala jsem takovou rychlost 😀Uvidíš další měsíc to vyjde ,musíte to pojistit vicekrat jako my 😀Teď se nemůžu dopocitat na jaký den malej vychází 😀

adruska27
23. kvě 2023

@bartk to věřím úplně! 😂 neboooj, pojistíme, ono to vyjde 🙈 já na to nespěchám, jen je to vždy každý měsíc smutek 😁

bartk
20. čer 2023

@adruska27 Ahoj tak coooi,už se zadarilo 😊

adruska27
21. čer 2023

@bartk ahoooj, Juu, ty sis na mě vzpomněla, to je hezké 😍 hele, zatím niiiic 🥺 teďka jsem jakoby ve fázi čekání na ms nebo //, ale nekontroluji ovu a nechavam to náhodě, takže ani nevím, kdy má vlastně přijít/nepřijít 😂 ale cítím se normálně, bohužel 🥴 jak se daří tobě ? 😍 máš krásný pupíček 🫣

bartk
21. čer 2023

@adruska27 No jasný ,vzpomela 😀Jestli se zadařilo nebo jak to je 😀😊Tak snad se povede co nejdříve 🤰🏻😊Můžeš se i tak cítit normálně ,tak uvidíš . 😊☘️No my teď valcime ,už mám přes 3 měsíce suchý drazdivy kašel a nemůžu se ho zbavit . Byla jsem na plicním ,alergologie a vše v pořádku ,tak jsem z toho už taková dost unavená 🙁Jinak zítra máme druhy ultrazvuk tak snad bude vše v pořádku 🙂Dekuju ,už si připadám jak slon a to mám ještě půlku před s sebou 😀

adruska27
22. čer 2023

@bartk děkuji 🙈 uvidíme, třeba si už najde uzlíček cestu brzy 🥰
Tyjo, tak to je na prd, tak snad se toho brzy konečně zbavíš, aspoň víš, že je všechno v pořádku 🤔 tak na utz držím palce, klidně pak přidej fotečku 🙈 Rozumím, snad už máš to nejhorší za sebou v rámci možností 🫣

Strana
z3