icon

Vidíte taky ducha nebo jsem blázen?

hana183
30. čer 2018

Dobry den mam tyden před ms udělala jsem si test sluníčko z teta drogerie a po 6 Min čárka je to falesnak nebo mate někdo zkušenost s tímto testem?jinak rano jsem delala máma test a čárka velmi spatne videt ale přes prosviceni baterkou pěkné dekuji

Vidíte taky ducha nebo jsem blázen?Vidíte taky ducha nebo jsem blázen?
Strana
z3
simulinek
4. črc 2018

@snazimese to jsem měla taky je lepší počkat vím sou to nervi a to čekání za to stoji

snazimese
4. črc 2018

@simulinek Zatim testovat ani nechci a chci zkusit vydrzet co nejdyl. Byla bych rada, kdyby se konecne po tak dlouhe dobe zadarilo, ale na druhou stranu tomu neverim. MS mam pravidelnou a ted je to jine, proto jsem z toho dost zmatena.. :-/

simulinek
4. črc 2018

@snazimese tak chvilku počkej a uvidíš já ji mám nepravidelnou takže umně to bylo taky hrozný ale věděla jsem kdy mám ovulaci

snazimese
4. črc 2018

@simulinek tak ja mam MS pravidelnou, cykly dlouhe 28 dni. V loni jsem to mela rozhazene, ale srovnalo se mi to po mesici piti kontryhelu. Ja zas nevim presne kdy byla ovu, nijak jsem to nesleduju

simulinek
4. črc 2018

@snazimese tak já mám MS někdy 35 až 42 takže umně to je složité a ovulace bývá 14dni před MS ale každá to má jinak v lékárně nebo v drogerii se dá koupit ovulacni testy

snazimese
4. črc 2018

@simulinek ja se dneska do mesta do lekarny bohuzel nedostanu a doma mam ten jeden TT. Tak premyslim, jestli ho prubnout, nebo jeste pockat..

simulinek
4. črc 2018

@snazimese ještě počkej a TT je lepší dělat rano

snazimese
4. črc 2018

@simulinek tak dnes uz ho stejne asi delat nebudu. Za hodinku a kousek pojedu do prace na nocni. Zitra by Ms "mela" dorazit a ldyz nedorazi, zkusim udelat TT v patek nebo o vikendu. Ale zacinam se bat, ze dorazi... A jky test je nejlepsi? Teda krom toho digitalu...

simulinek
4. črc 2018

@snazimese no já jsem zkoušela ten co jsem ti psala ten je dobrej ale vždycky chvilku počkej druhá čárka se může objevit za 5az10min takhle sem to měla já a může být slaba

snazimese
4. črc 2018

@simulinek uvidim zitra jestli MS dorazi nebo ne. Ale zacinam ae obavat ze ano, podbrisek me zase zacina bolet.. :(

simulinek
4. črc 2018

@snazimese uvidíš hele mne to taky bolelo i prsa taky jsem si myslela že to dostanu a nakonec jsem to nedostala tak ti držím pesticky😉😉😉 a pak pisni

snazimese
4. črc 2018

@simulinek dekuji za ppvzbuzeni a urcite se ozvu jestli preziju dnesni nocni 😀

simulinek
4. črc 2018

@snazimese neboj dávej si teplé obklady na bříško a ať ti to rychle uteče a moc na to nemyslí to ke nejhorší co můžeš udělat já taky na to nemyslela až teď když my nepřišla MS

snazimese
4. črc 2018

@simulinek tak o bolesti nekde, ty nemam nejak silne, ale od vcerejska se mi kazdou chvilku doat mota hlava a hlavne mi zacina byt stejne divne jako vcera.. :(

simulinek
4. črc 2018

@snazimese hmmm to jsem měla taky hele to asi budeš a co prsa nebolej tě stačí jen dvorce nebo o kolo dvorcu

snazimese
4. črc 2018

@simulinek nejakou bolest prsou necitim, jen mi v nich obcas pichne, ale spis mam pocit jakoby mi ztezkly nebo tak neco podobneh

simulinek
4. črc 2018

@snazimese tak to asi budeš těhotná když ti zteskly prsa to mám taky a i mne bolej

snazimese
4. črc 2018

@simulinek Tak mám pocit, že je mám o trošinečku těžší. Ale je to jen pocit.. Uvidíme zítra jestli MS dorazí nebo ne. A já se modlím abych přežila dnešní noční.. Motá se mi pěkně hlava a je mi divně od žaludku a díky tomu nauzeu.. :(

simulinek
4. črc 2018

@snazimese tak to mne mrzí no uvidíš ale podle mne jsi měla zůstat doma no uvidíš a pak dek vědět

snazimese
4. črc 2018

@simulinek tak není to až tak hrozný natolik, abych musela být doma, spíš je to docela nepříjemné

simulinek
4. črc 2018

@snazimese to věřím ale stejnak měla bys asi bejt doma a odpočívat no každopádně ti držím pesticky ať ti to dobře dopadne

snazimese
4. črc 2018

@simulinek Tak naštěstí při noční budu mít klid a nedělám nijak extra těžkou práci a budu si moct i odpočinout 🙂

simulinek
4. črc 2018

@snazimese tak to je dobře já taky odpočívám sem přece na začátku sem teprve 2tydny a 2dny tak do té doby se může stát cokoliv ale snad ne a bude vše ok druhé miminko si přeji hodně dlouho

snazimese
4. črc 2018

@simulinek Uvidíš, že vše bude dobré 🙂 A jak víš, že jsi 2+2?

simulinek
4. črc 2018

@snazimese s toho digitálního testu plus mám aplikaci na mobilu co my napíše kolikátý týden a den

snazimese
4. črc 2018

@simulinek taky začínám přemýšlet, že bych zkusila ten digitální TT pokud mi MS do pátku nedorazí. Teď lítám každou chvilku na malou a zároveň si hlídám jestli nezačínám třeba špinit, ale kde nic tu nic..

misicka1988
4. črc 2018

@simulinek Musíš si ale k tomu připočítat 2 týdny , počítá se to od 1. dne poslední MS , jsi tedy 4+2 tt 🙂

simulinek
4. črc 2018

@misicka1988 to máš sice pravdu ale já. Mám nepravidelnou MS mám to někdy 35az42

simulinek
4. črc 2018

@snazimese tak jestli chodíš často na wc tak to je jasny

simulinek
4. črc 2018

@misicka1988 a hlavně když sem si zkusila první test z prousku tak my to ukázalo ducha a to bylo pondělí ráno a dnes ráno sem si dělala digitální a ukázalo my to 2tydny

Strana
z3