Vidíte taky ducha nebo jsem blázen?
Dobry den mam tyden před ms udělala jsem si test sluníčko z teta drogerie a po 6 Min čárka je to falesnak nebo mate někdo zkušenost s tímto testem?jinak rano jsem delala máma test a čárka velmi spatne videt ale přes prosviceni baterkou pěkné dekuji

@simulinek To ano. On ti ten test ukáže skutečnou délku těhu od oplození , ale stejně k tomu musíš připočítat ty dva týdny... Proto se vždy doktor ptá na poslední MS. Počítá se tak i termín porodu. Přesněji určí až při měření plodu.
@misicka1988 aha no uvidím prostí týden jdu na gyndu tak snad něco uvidí ještě že nemám nevolnosti jen to caste wc trápí a bolesti prsou
Ahoj, děvčátka 🙂
Mám dotaz a chci slyšet Váš názor. Poslední menstruaci jsem měla 1.6.2018.. Další jsem měla dostat ale už mám 10 dní spozdeni. Sex byl 2.7. A 6.7. Dělala jsem si ob 3 dny těhotenský test. Více posílám fotografií. Kde je jasné vidět duch na všech.. Dnes, sem byla u doktora na ultrazvuku ale nic neviděl ani ve vajecnikach a ani mimodelozne. Nikde ani stopa.. Odebral mi krev a dal mi vyvolávací injekci podle které bych to měla dostat do 10 dnů. Zítra mám zavolat na výsledky. Máte nějaká z Vás zkusenost? Děkuji za odpověď.
@dally Záleží jestli míváš pravidelnou MS. Jestli tedy to zpoždění, které počítáš je od pravidelné MS (28dní). Já měla zpoždění od pravidelné (kterou ale nemám) 5 týdnů, testy negativní, ani na UTZ nic a těhotná jsem byla, ale bylo to vidět až později. Mi ale testy na moč nic neukazují (jen podle krve), někdo to tak má.

@simulinek no chodím o něco častěji než je u mě normální a taky víc piju (i když není takové horko). Je to pro mě teď víc "nového" pro tohle období než je u mě obvyklé. Dokonce teď asi poslední tři dny mi bývá doma docela zima, mám studené ruce i nohy a to máme doma stabilně 20 stupňů..