icon

Vidíte tam ducha?

simonkapl
25. bře 2019

Ahoj včera jsem si dělala test (7dni ) před ms , vím ze je to moc brzo , ale od včera mě hodně bolí prsa tak jsem to chtěla jen tak zkusit. A přijde mi ze tam něco úplně skoro neviditelného vidím , ale nevím jestli si to třeba jen nenamlouvam. Proto by mě zajímalo jestli vy něco vidíte nebo ne. Předem děkuji 😊

Vidíte tam ducha?
Strana
z2
mimisef
1. dub 2019
astyna88
1. dub 2019

@alkuska

právě že v těle být musí, jinak nedojde k početí. Známá takto nemůže otěhotnět, protože její tělo hcg nevytváří vůbec. Já jsem se to dozvěděla tady na moníkovi a zeptala jsem se manžela, který pracuje s mikrobiology a hemology, aby se mě na to v práci zeptal 😀 a fakt to tak je. Do 8 jednotek zdravá žena hcg běžně vytváří, proto v laborkách berou těhotenství až od 10 jednotek výše. Samo biochemické být může, ale to už bude vyšší hladina a nebude stoupat.

sudylichozrout
1. dub 2019

@astyna88 mne to prave rikal pribuzny biochemik, takze me Alkuscina odpoved prekvapila. Ale rikala jsem si, ze jsem treba pribuzneho blbe pochopila a ona je z oboru, tak vi. Tak jsem rada, ze jsem se (nejspis) nespletla, kdyz jsem to sem psala 🙂

alkuska
2. dub 2019

@sudylichozrout no on to prave bude ten hcg- like, ten se opravdu tvoří v šišince jak jsem se dočetla, ale pravý placentární hcg- se dělá fakt jen v plodových obalech. Ale to ty testy určitě nerozliší, je to chemicky skoro to samé. Takže máme vlastne pravdu všichni 😀

sudylichozrout
2. dub 2019

@alkuska hehe, jojo 😀

astyna88
2. dub 2019

@alkuska

aspon se tady člověk vzdělá 🙂 díky!

ivetkakr
29. pro 2019

Holky,vidíte něco? Jsem 26.DC,nikdy jsem si před termínem test nedělala,ale teď mam silny pocit ze jsem proste těhotná a na testu mi přijde ze vidím ducha..

ivetkakr
29. pro 2019

Tady ještě druhá fotka

alkuska
29. pro 2019

@ivetkakr duch tam je, tak snad bude sílit. Z pár dní budeš mít jasno.

Strana
z2