Vidíte tam ducha?
Ahoj včera jsem si dělala test (7dni ) před ms , vím ze je to moc brzo , ale od včera mě hodně bolí prsa tak jsem to chtěla jen tak zkusit. A přijde mi ze tam něco úplně skoro neviditelného vidím , ale nevím jestli si to třeba jen nenamlouvam. Proto by mě zajímalo jestli vy něco vidíte nebo ne. Předem děkuji 😊
@simonkapl Já nevidím lautr nic. Dej tomu ten týden, ať si nedělás zbytečné naděje. To zklamání v podobě přicházející MS je pak zbytečně tryznive.
Ahoj, já teda vidím. Byla jsem na tom totiž úplně stejně. Já si dokonce dělala test 10 dni před ms a taky to bylo sotva vidět a spis více lidi psalo ze nevidí ale byl tam a každým dnes čárka sílila a dnes jsem desátý týden 🙂 do komentářů ti pošlu mě testy a jak šel čas.
Slysela jsem,ze hcg stoupa pred ms bezne. Proto by se melo testovat az po terminu ms. Ja tam teda nevidim nic, nikde. Ale taky nejsem lovec duchu...
@mimisef já chápu, že je někdo nedočkavý, ale já si dělala test až týden po vynechání MS abych měla jistotu 😊 před ní mi to přijde jen jako zbytečně vyhozené peníze 😏
@alkuska pletes se. hCG i v tele netehotne zeny pritomno je a pred menstruaci hladina opravdu stoupa. I proto se pocita laborka jako pozitivni az od 10 jednotek.
@sudylichozrout Hele nedalo mi to a ještě jsem to teď dohledávala (protože si to nabeton ze školy pamatuju jinak) a jestli tě to nějak víc zajímá... jedná se o molekulu podobnou hcg, ne uplně 100% totožnou s placentárním hcg. Oblbnout test to samozřejmě může, je to chemicky hodně podobné a často se to v textech normálně zaměňuje, ale prý se to strukturálně podobá spíš LH než "pravému" hcg, takže se tomu v těch nejodbornějších kruzích říká "hcg-like hormone". A jeho hladiny soupají s věkem ženy, hlavně po menopauze, tam už by to mohlo ty testy barvit pravidelně, kdyby si je dotyčné starší dámy dělaly 😂
@oveckaluky děkuji akorát má ms asi přijde dnes spinim, zřejmě dorazí o 10 dní dřív :(
@oveckaluky je to má :( tak že hlavu vzhůru, snažení pokračuje jak to půjde ,děkuji 🙂

Ahoj, nevidim nic teda, jak dlouho jsi od ovulace?