icon

Vidíte tam něco?

17. říj 2020

Je něco málo vidět nebo to vidim, protoze to vidět chci? 🤔

Vidíte tam něco?Vidíte tam něco?
Strana
z4
agneska7
17. říj 2020

Já rejpavou nemám ale 3 roky snažení a milion testu takže zkušenost mám a takto vypadá test po limitu

priefi
17. říj 2020

Díky smutným zkušenostem Ti můžu říci, že na duchy už nevěřím. Za mě otestuj až v době předpokládané MS, zda sílí. Může to být těhu, může to být jen biochemické a taky to ještě nemusí dopadnout, záleží, jak dobře se zakousne a jak zafungují hormony.

priefi
17. říj 2020

Anonymní zásada je nejlépe testovat ranní moč v den MS testem 10, který je citlivější

autor
17. říj 2020

@priefi ja vim no, proste zkouším a doufam...nikdy nebyl ani duch, takže me to docela nadchlo

priefi
17. říj 2020

Držím pěsti 😉

autor
17. říj 2020

@priefi dekuji, jsi hodna 🙂

sudylichozrout
17. říj 2020

@malenka3
@zakladatelka Na mobilu vidim, na kompu a monitoru ne. Hodne zalezi, na cem se na to clovek kouka, kazdy displej jinak interpretuje barvy a je jinak kontrastni. Mam tel. Samsung s samoled dispejem, ten dela hodne zive, pestre barvy a toho ducha vytahl. Monitor mam 5 let stare LG a neni tam nic, ani kdyz foto zvetsim.
😉

malenka3
17. říj 2020

@sudylichozrout člověče, koukám na to na mobilu, taky amoled displej a vidím bílej sníh 🙈 prostě nic.

sudylichozrout
17. říj 2020

@malenka3 🙂 Ja tam prave naznak vidim. Je to zvlastni 😆 No, kazdopadne tak jako tak, test za dva dny to jisti, nema smysl lovit takovehle miniduchy.

priefi
17. říj 2020

Dej pak vědět 😉

europa00
18. říj 2020

ahoj nenech se rozhodit slepicema...ano ja zřetelně vidím ducha na testu...odpovída to asi normálnímu stavu před menses...zkus za dva dny...a už bude silnější..nebo by měl být...dle testu tehotna jsi...akle jak to dopadne je vžd v takovou chvíli ve hvězdách..takže klid, žádný alkohol, cigarety atd..a jen doufat ze to bude dobrý

autor
18. říj 2020

@europa00 😊 ja ti dekuji.. mnohem lip se cte nejaka podpora nez drsnacky reci. Delala jsem dnes, prijde mi silnejsi, i kdyz obden by to melo byt videt vic. Sama si nechci delat nadeje, zítra ma prijit MS

mourovatakocka
18. říj 2020

Já sice nevidím na žádném, ale každopádně držím palce, dej fotku za pár dní, až budeš meškat 🍀

autor
18. říj 2020

@mourovatakocka no, doufam, ze budu meškat 😁 dekuju!

paumerka
19. říj 2020

Ukaž fotku jsem napjatá

autor
19. říj 2020
radulka57
19. říj 2020

já vidím trošku, ale já jsem už taky z toho honění duchů poťapaná 😀 , viděla sem i na svých testech furt něco, a někdy to těhu nebylo... ale jinak já vždy začínala s pidi duchama, za pár dní to musí být silnější! Jinak NIC! hlavně nezkoušej tak brzo drahý clear blue, to je jen reklama.. kup si citlivy levný 10kový testy 🙂

radulka57
19. říj 2020

jj tento už je silnější, držím palečky!

hanulinka77
19. říj 2020

Vidím 👍👍. Držím palečky ať to vyjde😊

paumerka
19. říj 2020

No jasně super je to tam moc gratuluji potichu .krásná čárka také bCh chtěla.

janina92
19. říj 2020

Moc hezký, růžový duch ! 🙂 Držím palce 🍀

autor
19. říj 2020

Děkuji 😊 dnes mam termín MS, tak uvidíme.. jsem pesimisticka, ale nikdy jsem nebyla tak blízko 😁

novamamina
19. říj 2020

Vidím super nehty 🙂))

hanulkaha
19. říj 2020

Na vsech testech vidim ducha 👍 falesne pozitivni test NEEXISTUJE. Carka se vybarvi pouze aktivaci HCG hormonu a i malicka stopa HCG tu carku vytahne a pak uz jen zalezi, jak bude tehu prosperovat 😉 bud se udrzi, nebo odejde s ms... Dusik na tvych testech zretelne sili, drzim moc pesti ✊✊🍀 mimochodem, ja nikdy nevydrzela az do terminu ms, lovila jsem pididuchy na tt po limitu, kdy vylezl dusik vzdy po vic jak 30 minutach, az test zaschnul (tudiz by to podle vetsiny komentujicich byl jasne negativni test) a z techto negativnich testu mam 2 krasne deti 😊 nadeje umira posledni 😉

autor
19. říj 2020

@hanulkaha jee tak to je hezky 😊 no, zkusim dalsi zítra a jestli tam nic nebude..! 😁 Tady vidim uz skoro hezkou carku prave

autor
19. říj 2020

@janina92 dekujuu

autor
19. říj 2020

@paumerka nebooj, s timhle neni vyhrano vůbec

jaja01k
19. říj 2020

Tak na tom dnešním už je krásně vidět, držím palce, ať sílí 🙂

autor
19. říj 2020

@jaja01k dekuji!