Vidíte to taky? Jsem těhotná?

hellenkaa
14. led 2014

Ahojky holky, 14.12. jsem měla poslední měsíčky. Cyklus mám dost nepravidelný, někdy 25, někdy 35 dní. Nicméně si vždycky odpočítám 28 a čekám :D. 28. den mi vycházel na tuto neděli a protože jsem to ani včera nedostala a přítel už si mě dobíral, tak sem si udělala včera odpoledne test....až po chvíli se tam asi něco objevilo, posuďte samy, no tak sem běžela do lékárny a koupila si citlivější mamatest, jeden sem udělala večer, tam skoro nic nebylo a druhý dneska ráno, zpočátku nic a pak se tam malinký doušek objevil....ale na fotkách vidět není... Tak co ?? Mám mžitky před očima ?? Děkuju za jakékoliv reakce 🙂

benjik
14. led 2014

@hellenkaa no něco tam je,ale mě to spíš příjde jen že je vidět ten testovák jako kdyby byl tester nepoužitý. Počkej tak do pátku a zkus to znovu.

kattherinne
14. led 2014

Ahojky, připomíná mi to můj první testík, zkus to další den a pak obden, to už by mělo být jasnější...🙂 Držím palečky... 😉

pisisvori
14. led 2014

@hellenkaa dušík tam je zkus znova pozítří nebo zítra když nevydržíš, ale doporučuji stejný test🙂

hellenkaa
autor
14. led 2014

Děkuju moc holky🙂 už sem si dělala milion testů, ale nikdy se mi nic podobnýho neukázalo a to i když sem je kontrolovala po dni.... věřím, že se tam za pár dní objeví v plný parádě :D

maarika
14. led 2014

něco tam je,ale zkusila bych testnout třeba zítra,nebo pozítří,to už by mělo být něco vidět 🙂 Držím pěsti,aby to vyšlo 😉

loupacek
14. led 2014

Jak kdyby proletěl duch a nechal stopu, ale vidím to. Držím pěsti. U druhého dítěte jsem měla podobného ducha (duch právě spí 😀).

tehuli
14. led 2014

tak já ti můžu říct že jsem si dělala díky zpoždění ms asi 10testů a jelikož jsem otěhotněla cca 6.12.2010 tak mi test doopravdy dvě čárky ukázal až 10.1. do té doby nic..teda já viděla jeden a tak koncem prosince tam byl jakoby duch říkám to je asi tim jak je to mokré to by bylo určitě jasně červený..a pak jsem se zpětně dozvěděla o těchto duších🙂 takže zatím nejásej ale myslím, že to je na dobre cestě;)

danielka1985
14. led 2014

@hellenkaa takovyho douska jsem mela ve ctvrtek pak jsem zkusila dalsi 3 a jeden vysel negativni,ale byla tam skoro neviditelna carka na testovacim,asi byl testik vadny,na druhem jsem nemela ani jednu carku a na tretim se objevily 2 cary,ale byly na bokach,takze jsem to brala zase za vadne,ted mam 2dny do mrchy(dle nejdelsiho cyklu 32dnu),tak pockam,jinak doufam,ze se ti do par dnu vybarvi🙂drzim palecky🙂

hellenkaa
autor
14. led 2014

Jé děkuju za tolik reakcí🙂 už jsem si koupila ten digitální clearblue..asi trochu zbytečně drahé, ale nebaví mě lovit duchy:D a myslím, že každá známe ten pocit, že to musíme co nejdříve vědět:D Věřím, že tam je🙂

pisjutynka
14. led 2014

Jůůů, já začínala úplně stejně 😉 moc moc gratuluji 🙂

maxinkaa
14. led 2014

Já to vidím 🙂

hellenkaa
autor
15. led 2014

Tak se mi to nezdálo🙂

sarkad2856
15. led 2014

@hellenkaa Tak o tom už nejde pochybovat 😉 gratuluju

kettrinka
15. led 2014

@hellenkaa moc gratuluju 🙂 jak dlouho jste se snazili?

jetynka
15. led 2014

@hellenkaa Gratuluju 🙂, tak tady je to snad už jistější, už jsem ti chtěla napsat, že moc nevěř těm papírovým testům, já si dělala zmíněný mamatest 10 a měl duchy, další už byly bílé jako sníh tak jsem to neřešila 🙂 a ms přišla ze 17denním zpožděním.

benjik
15. led 2014

@hellenkaa gratuluji a přeji hodně štěstí a zdravíčka!

chris_n
15. led 2014

@jetynka mama testy jsou známé svojí nespolehlivostí 🙂

hellenkaa
autor
15. led 2014

@kettrinka děkuju, No snažili jsme se 4 měsíce, po třech už sem to přestala řešit a prožívat, začala jsem se soustředit na hubnutí, solarko, hledání nové práce a najednou...z ničeho nic:D stará pravda potvrzena🙂 pokud to moc chceš, tak to prostě nejde🙂

Moc všem děkuji🙂

adriankavalo12
21. led 2014

Co myslíte? 🙂

majka220990
21. led 2014

@adriankavalo12 he to možné, že tam je, zkus testnout ještě později, kolikátý den máš dělaný test?

adriankavalo12
21. led 2014

Včera jsen si ho dělala 🙂

lea277
21. led 2014

Ahojte, chcela by som vás poprosiť o radu 🙂 ms mešká tri dni, čo je u mňa bežné ale aj tak som si dnes spravila testík a vyšiel čudne :-/ Do piatich minút sa objavila taká rozmazaná druhá čiarka, ono to nebola ani čiarka, skôr taký fľak, ktorý po cca 10 minútach úplne zmizol. Prikladám aj fotku pre lepšiu predstavu "fľaku" :- ) Zajtra nemám čas ale pozajtra si hneď ráno spravím samozrejme ďalší test ale som nedočkavá a chcem vedieť váš názor. Čo si o tom myslíte?

klara.t
21. led 2014

@lea277 já druhou čárku nevidím..

lea277
21. led 2014

@klara.t ako som písala, je to taký viac menej ružový "fľak" a práve preto prosím o radu 🙂 v poriadku, ďakujem 🙂

adriankavalo12
22. led 2014

😖 holky vidíte něco?

dagina
22. led 2014

duch tam je

dagina
22. led 2014

@lea277 dle mě, by tam náznak čárky mohl být..., šup koupit ještě jeden test 🙂

lenkaef
22. led 2014

Je to špatně vyfocené,zkus udělat ještě jeden test a vyfotit při denním světle :o)

lenkaef
22. led 2014
eliotka1
22. led 2014

@lea277 Některé testy to tak dělají, že se barva jakoby přelévá a po pár minutách zůstane sněhobílo. To se stalo i mě a těhu jsem nebyla. Chce to prostě vydržet počkat až do konce vyhodnocení testu.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru