Vsugerovala jsem si těhotenské příznaky ze strachu?
Ahoj, je možné, že když mám šílený strach z těhotenství a jsem v neustálém stresu, i když těhotenství prakticky neni možné ? 😒 Měla bych teď dostat menstruaci, hlen skoro není, nebo jako není takový, jako by měl tedy být při těhotenství. Děložní čípek je dole, myslím uzavřený, tvrdý. Každým dnem čekám konečně menstruaci, ale ta se nedostavuje a já mám šílený strach. ☹ Myslíte, že by za to mohla moje psychika ? Bříško mě začalo bolet dnes a podle propočtu bych měla ms dostat 26. Ale normálně jí nám jinak, jen teď jsem si spočítala, kdy by mohla přijít právě podle ovulace. Měla jsem cystu v bříšku skoro 8 cm, kterou mi vyoperovali pár dní po tom, co jsem s přítelem spala. Mám jít na gynekologii asi za týden. Jen prostě ta otázka. Je to možné ? Vsugerovat si strachem něco, co vlastně ani nejde ? Je možné, že mě ovládá strach ? Někdy mě pobolívá žaludek, hodně málo piju, spím asi 6 hodin každý den, jsem unavená. Ale ta teplota. Někdy mám teplotu když to mám dostat, ale co myslíte ? Je možné, že by tahle teorie vysvětlila tohle ? :-O I po všech lécích po operaci, po cvičení, po jídle a pitím pro mimi nevhodné a nepřípustné, byla by možnost být v tom ? Ale otázka hlavně na tu psychiku :(
@cernoskaa Pane Bože,tak o falešném těhotenství jsem ještě nikdy v životě neslyšela...pokud je to pravda, tak to je neuvěřitelně 😕
@renatamoser opravdu je zajímala jsem se o to odborně se to nazívá pseudocyesis a je to neuvěřitelné jak říkam i test ti muže ukázat že jsi těhotná i přesto že nejsi ☹
@cernoskaa tak to opravdu slyším poprve...člověk a jeho mozek je zázrak...dnes večer o tom zkusím najít informace na internetu, je to strašně zajímavé 😕 děkuju za informace!
když můžou mít falešnou březost zvířata, tak proč ne lidi 😉
@renatamoser nemáš zač 🙂 zajímavé to je. Lidský mozek je z mála procent prozkoumán kdo ví čeho všeho je schopen 😀
já vůbec nechápu co se tu řeší.Ano falešné těhotenství existuje,ale když nevim tak si udělám test,stojí asi 50kč,a když vyjde pozitivně jdu k doktorovi ne??A ten to tam buď vidí nebo ne........
Prosím tě uklidni se a nebuď hysterická.
Myslím, že asi přesně tím trpím :( akorát mě zatím nic nebolí :( Proboha snad opravdu nejsem v tom. Prakticky vzato to ani není možné, takže tohle je jediná možnost. V důsledku nervozity furt mešká ms. Což může být způsobeno kyselými drinky které jsem si dělala předtím, než to mělo přijít, psychika, jiný styl stravování, jinačí chod orgánů po laparoskopii atd :( Ale opravdu nevím :( mohla bych být v tom i přes operaci a léky, cvičení atd ? Je to prakticky nemožné, takže tohle je asi opravdu jen moje představa... :( Ale je to hrozné. Odnesu to vždycky já. Ať už s nevysvětlitelnou nemocí a nebo tímto. :(
Já nejsem hysterická, nýbrž mám jen strach :(
ja taky moc teda nechápu pointu, pokud máš mít MS až 26, nezvracíš, jen te někde něco pobolívá,proč bys měla být těhotná?To jste se s přítelem nechránili?Tak si udělej těhotenský test....nebo si zajdi k dr. dříve když tě to tak stresuje
@mamkazvysociny test za 50 😀 ti na falešné těhotenství bude reagovat tak že ti tehotenství potvrdí
Falešné těhotenství určitě existuje, v minulosti je tím známá i Marie I. Tudorovna - zvaná Krvavá 🙂 I když to u ní bylo prakticky nemožné, tak vykazovala známky těhotenství, dokonce jí i rostlo břicho, apod. Takže možné to je 😀
Ale pro Tvůj klid - kup si test, s ním budeš mít jistotu, ale jak popisuješ - problém je spíš v hlavě, takže bych se asi neobávala z těhotenství 😀
cena je putna,je to snad to první co udělám když nevim ne.
A když ti test ukáže že jsi tak se začnu klepat ale teprv až ti to řekne doktor tak je to jisté.To že se budu přehnaně zkoumat ničemu nepomůže.
já si myslím že slečna chtěla především vědět jestli její psychika mužě ovlivnit její tělo protože psala že těhotná by nejspíše neměla být takže na místě by byl spíšě psycholog než gynekolog a diskuzi zakládala asi protože chtěla uklidnit tím že by to všechno mohla mít na svědomí psychika nevidím na tom nic špatného tudíš nechápu proč jsi napsala že nechápeš co se tu řeší 🙂
Myslím, že můj problém je v mé hlavě :( naposledy když jsme s přítelem spolu spali a ro jsme měli kondom a pak asi třikrát pak ne a bylo i po ovulaci, tak prostě mám vždy šílený strach :( Není to prpblém jen tenhle. S psychpsychikou mám problémů víc. Žádala jsem mojí matku, aby mě k psychologovi vzala. Opravdu mám problém asi v hlavě. Ale to je možná to, proč nemám ještě furt ms. Jako přes všechno, co jsem absolvovala, po tom co jsem s přítelem spala, si myslím, že těhotenství je i naprosto vyloučené. Asi mám opravdu problém jen ve svojí hlavě. Přítel říká taky, že to není možné :( asi potřebuju psychiatrii. Teď si nemyslete prosím, že jsem naprostý cvok, to zas ne. Ale v těhle věcech mám naprostý strach. Jen doufám, že až budu velká a opravdu budu miminko chtít, tak nebudu mít laktační psychozu. Jen kvůli tomuhle. Ale děkuji moc všem za názor. Jdu zanedlouho na gynekologii. Uvidím. Testu se hodně bojím. Takže počkám na doktorku 🙂
@verule15 no holka, možná kdyby jste používali ochranu pořád a né jednou ano a jednou ne, pak by jsi tyhle problémy s hlavou neměla 😀 Pokud už jsi dost zralá na to, že s klukem spíš, tak bys taky měla vědět něco o antikoncepci před nechtěným početím a o pohlavních chorobách a nemusíš tu řešit bludy. 😎
Ach jo, uz druhy tema od teto zakladatelky o tom samem. Kdybys to misto dohadu na netu rozsekla testem, udelas lip. A hlavne POUZIVEJTE OCHRANU.
Omlouvám se ale ne o tom samém...nýbrž jsem se zeptala jestli je možné tohle díky psychice. Omlouvám se jestli to někomu vadí. Chtěla jsem jen odpověď. A pohlavní choroby u nás nehrozí. Když jsme spolu s přítelem začali před 7 měsíci chodit byli jsme oba bez jakéhokoli předchozího sexuálního partnera. Problémy s mojí psychikou se netýkají jen možného otěhotnění. jamia omlouvám se, ale pokuď se ti moje dotazy nelíbí a neumíš jinak odpovědět, tak snad radši ani nečti. Odpověď zněla, že ano jde to. Všem za odpovědi děkuji.
@verule15 kolik Ti je? podle nicku 15?
hlavně používejte ochranu!!!!
pak je skoro vyloučené, abys otěhotněla a nemusíš se takhle nervovat... 😉
jinak jak psaly holky, těhu si můžeš vsugerovat.... hlavně jestli máš nějaké potíže, tak to řeš... a jestli jsi hodně mladá, tak si rozmysli jestli není na sex zbytečně brzo, jestli Ti případné potíže stojí za to...
Ano 🙂 15 🙂 mám problèmy hlavně psychického rázu. Tu samou otázku jako jsi mi položila, o tom jestli mi ty potíže za to stojí, jsme si si položili i já a přítel. Řekli jsme si, že dokuď nebudu mít antikoncepci, tak úplně bez spaní a nebo vyjmečně s kondomem(přítel je nemá rád). A potíže spíš teď možná po té operaci. Snad je všechno v pořádku. No to se dovím na gynekologii. Ale děkuji

Ahojky ano mužěš si vsugerovat těhotenství říká se tomu falešné těhotenství stává se to zřídka,ale možné to je mohou tě bolet prsa menstruace se nedostaví a muže ti začít rust bříško prostě se tvé tělo začne chovat opravdu tak jako kdyby jsi těhotná byla je to neuvěřitelné ,ale muže ti to ukázat i těhotenský test jen gynekolog ti přesně řekne jestli těhotná jsi nebo ne 🙂 psychika umí zázraky ...