icon

Vyplatí se počkat dva dny před testováním těhotenství?

ameliya
4. zář 2022

Po 3 rokoch,žeby to vyšlo?
Do menštruácie mám 2 dni. Ešte mám počkať a zopakovat test?

Vyplatí se počkat dva dny před testováním těhotenství?
Strana
z2
jjasmina
4. zář 2022

@ameliya super, pozitivní ❤️

verunqka
4. zář 2022

@ameliya gratuluji ♥️! Myslíte, že je i tady dušík?

jjasmina
4. zář 2022

@verunqka rýsuje se bych řekla ❤️

enikla
4. zář 2022

@verunqka něco tam určitě je 🙂 sice hůř vidět, ale vidím ducha 🙂

ferda90
4. zář 2022

@ameliya držím palce ✊🍀

lencaa11
4. zář 2022

@ameliya krásné pozitivni ještě bych za par dní udělala test ☘️☘️🤰

lencaa11
4. zář 2022

@verunqka něco tam ale ještě by to potřebovala bejt více pozitivní jako to má paní/ slečna nad vama třeba tohle je zatím takovi stin za par dní udělat test a čárka by mohla bejt už krásne vydet ☘️☘️

ameliya
autor
4. zář 2022

@verunqka s týmto testom nemám dobre skusenosti. Toto je môj test ( 2 roky starý ) a nebola som tehotná ….

lencaa11
4. zář 2022
katherine177
4. zář 2022

@ameliya měla jsem úplně stejně ,také jsem nebyla těhotná

verunqka
4. zář 2022

Děkuji všem! Tak snad zesílí 🙏🏻.

Jednou jsem těhotná byla, čárka byla silnější, proto mě překvapila taková slaboučká

zlaticko22
5. zář 2022

@ameliya krásně pozitivní 🙂 za dva dny ještě zopakuj, ale tady to vypadá na jistotu... to už bude dálnice
@verunqka taky vidím ducha... zopakuj za dva dny, jestli zesílí

ameliya
autor
5. zář 2022

@zlaticko22 rozmýšľam nad digitálnym testom
Nech to mám 100%

zlaticko22
5. zář 2022

@ameliya tento modrý jsi měla jakou citlivost? 10? S digitálním bych min ještě 2 dny počkala, má vyšší citlivost 25,tak ať to máš opravdu 100% a neukáže ti teď třeba ještě neg.. stojí dost tak ať to není zbytečný

sudylichozrout
5. zář 2022

@ameliya Ten digi test je úplně stejný jako papírkový. Uvnitř fakt není miniaturní laborka plná skřítků, co ti udělají biochemii. Je tam úplně stejný papírek jako je třeba mamatest. Akorát se ta intenzita převádí na displej. Bože, jak dlouho to tady budu muset ještě psát?

ameliya
autor
5. zář 2022

@sudylichozrout boze nikto Vás o to neprosi!
Čo sa robíte dôležitá ?

sudylichozrout
5. zář 2022

@ameliya Já ti pouze říkám, jak to je. Pokud si koupíš digitální test, bude ten výsledek úplně stejný, jako když si koupíš obyčejný test. Takže ani s digitálním testem nebudeš mít 100% jistotu. Chápeš? Ten test ti řekne prostě to samé jako ostatní testy. "Asi jsi těhotná, počkej na kontrolu u doktora".

Ber to jako osvětu, ušetřím ti minimálně 250 Kč.

ameliya
autor
5. zář 2022

@sudylichozrout nepotrebujem osvetu 😅 ale diky

sudylichozrout
5. zář 2022

@ameliya Tak asi ano, když si myslíš, že ti digitální test potvrdí těhotenství lépe než ten papírkový. 😀

ameliya
autor
5. zář 2022

@sudylichozrout ja som napísala ,že iba rozmýšľam o digitálnom
Tak si nedomyslajte niečo čo nie je právda. Pekny deň prajem a viac nepíšem!
svoju osvetu sirte s inými a nie somnou ..🤣🙋🏼‍♀️

sudylichozrout
5. zář 2022

@ameliya Však já ji šířím i mezi jinými. Mezi všemi v téhle debatě. Místo toho, abys řekla dík, to jsem nevěděla, se čertíš jak děcko. No nic, kup si digitál a čekej na skřítky. Hezký den.

rebe
6. zář 2022

Nejlepší je dělat test tak tři dny po vynechání mentsruace. Pak téměř vždy stačí naprosto jakýkoli. Samozřejmě chápu tu nedočkavost, každá z nás to prožila. Ale není co urychlit. I sebedřív potvrzené těhotenství může nedopadnout dobře, i sebepozději potvrzené těhotenství skončí narozením miminka, má-li to tak být. Buď trpělivá a zbytečně se nestresuj. Zatím to rozhodně vypadá nadějně, moc gratuluji!

fiedlermonika
6. zář 2022

@ameliya já sem vždycky používala digitální clearblue a pokaždé ukázal správně protože na papírkovem jsem hledala duchy a kolikrát ani neviděla proto jsem udělala raději jednou Digi než několik papirkovych,ale každý má jiné zkušenosti

ferda90
6. zář 2022

Já použila od pepina, dr max a nějaký z rossmanna. Dneska máme doma 19 měsíčního chlapíka 😍 Ale co jsem četla, tak clearblue je prý fajn.

dailik
6. zář 2022

@ameliya Já bych řekla,že je😊

dailik
6. zář 2022

A chtěla jsem Vás taky poprosit o názor.Včera navečer jsem zkoušela testovat a dnes ráno v den ms.Byly oba slabě negativní.Aspoň myslím.

dailik
6. zář 2022

Tak jsem si to chtěla teď odpoledne potvrdit a vyšel mi negativní.Myslíte,že je to jen koncentrací moče?Nebo je to ztraceno?Děkuji

dailik
Autor odpověď smazal
lencaa11
6. zář 2022

@dailik může to bejt někdo má silnější čárky ráno - dopoledne vyzkoušet ráno

ameliya
autor
Autor odpověď smazal
Strana
z2