icon

Vysadit antikoncepci v těhotenství: Rizika pro miminko?

kajunka01
22. únor 2023

Dobrý den
Beru antikoncepci pravidelně ale měla jsem nějaký zkrat a zapomela na 2prasky. Do toho piju bylinkové čaje a to že to narušuje účinnost mi došlo až teď. Mám ducha na testu, dnes zesílil. Doktorka říkala ať antikoncepci vysadim a napadlo mě zda mimi neodejde když antikoncepci najednou vysadim. Ducha mám světlého a dnes je silnější ale bojím se že když HA nebudu brát že to dostanu když jsem v ranem tehu a nemám silnou čárku. K dr jdu 2.3
Jinak mimi chceme ale chtěly jsme počkat na jaro, takže by nám to nevadilo a za miminko byly šťastní 🤗 neztratím teď miminko tím že vysadim HA když je to na začátku??? děkuji

levandule_k
•
22. únor 2023

Vysaď HA, hormony z HA tam teď nemají, co dělat. První trimestr je vždycky loterie.

te_reza
•
22. únor 2023

Já to nějak nechápu, jestli si těhotná, tak do sebe nemůžeš cpát snad HA ne? Nebo jako na co se ptáš?

lv
•
22. únor 2023

Ne, vysazenim neztratis

kajunka01
autor
•
22. únor 2023

Děkuji

michaela666
•
22. únor 2023

Doktor, který tomu rozumí ti řekl abys vysadila antikoncepci tak to udělej a netlač si to hlavy kraviny. Když chcete miminko, tak snad víš jak tohle celé funguje ne?

jjasmina
•
22. únor 2023

To ti nikdo neřekne, když si otehotnela a brala hormony, dala bych na radu lékaře..

vikinkav
•
22. únor 2023

Tak pokud jsi tehotna tak MS asi neprijde at delas co delas 😄 HA bych v klidu vysadila a cekala co se bude dit dal, ty hormony asi nejsou v teto situaci nejlepsi.

veru181
•
22. únor 2023

Pokud by se miminko neudrželo, určitě to nebude vysazením antikoncepce. Naopak bych ji přestala co nejdřív brát, ať si do těla neláduješ hormony.

kajunka01
autor
•
22. únor 2023

Díky holk, vysazuju 👍

jjasmina
•
22. únor 2023

@kajunka01 jinak mě dost zaráží, že dáš více na rady zde než na doporučení lékaře 👌