X DPO - to čekání je šílený
Ahoj, jsem 9 DPO a potřebuji někoho kdo je na tom podobně jako já a s kým můžu sdílet své čekání na pozitivní test nebo v horším případě MS. Určitě někoho kdo trpí stejně jako já najdu 😁😁 to čekání je šílený... Pojďme se podpořit 😊
@sudylichozrout snad brzo zmizi. Kolegyne ho mela a teda i krvacela :-/ a gratuluji 😊 aspon mas potvrzeno, ze se zahnizdilo tam, kde se uhnizdit melo 😊
@sudylichozrout a jen jedno jo? Zatim 😀
@leymea Jojo, diky moc 🙂 Je tam, kde ma byt. Kdyz se zobrazil nalez z vaginalni sondy na monitoru, byly videt dve dutinky. Tak ve me hrklo 🙂 Ale dr. rikal, ze to druhe je spise ten hematom. Zitra jdu jeste ke sve gynekolozce, ted jsem byla v CAR, kam jsem chodila, abych zjistila pricinu sveho rozhazeneho cyklu po porodu (tu historii urcite znas). Jinak cyklus se uz hodil do klidu, tohle tehotenstvi je uz z me fyziologicke delky 🙂 No, tak uvidim jeste zitra, co mi rekne druha lekarka, treba bude mit na hematom jiny nazor 😃
@vladuska29 ovulaci Ti potvrdi jen doktor, muze Te to bolet, muzes mit pozitivni ovulacni test, ale i tak nemusi dochazet k ovulaci. Kazdopadne jsi uz dvakrat otehotnela tak verim, ze ovulaci mas. Kontryhel klidne pij dal, po nem je aspon vysoka sliznice. Misto maliniku muzes pit (ci jist grep) grepovej dzus pred ovulaci, tez se po nem dela lepsi plodny hlen. Zkus si v den ovulace dat treba vino (ja mela alkohol 2x pri ovulaci a z toho jsem 2x otehotnela 😀 ). Po sexu muzes dat nohy nahoru. Oprit o zed. Ja tomu sice neverim, ale my se snazili u prvniho pres rok a zkusila jsem to. A vyslo to. Samozrejme mohlo jit o nahodu 😀 dalsi vec, jak mas dlouhou lutealni fazi? Od ovulace do MS? Ja treba mela jen 11 dni a i kdyz pry staci 10 dni tak jsem zacala brat pyridoxin aby mi to tu lutealni fazi prodlouzilo aspon o den ci dva. Poprve jsem otehotnela a ted podruhe jsem si to hned nasadila (lutealni faze opet stejna) a otehotnela na poprve, ale pokud mas lutealni fazi normalne 14 dni tak bych to asi nezkousela. Pak muzes zkusit napr. gynex, lubrikacni gel na podporu poceti, cvicit hormonalni jogu a nebo pozadat gynekologa o vysetreni.
@sudylichozrout tak dej zitra vedet 😉 zmizi a bude to dobry 😉 no videt dve dutinky tak by ve me hrklo taky 😀 ja jdu zitra na screening tak taky hodim info 😉
@leymea lutearni fázi mám 14-15dni. Nohy nahoru jsem zkoušela 🙂 gynex mi rozhazel cyklus srovnal se mi až po kontryhelu a maliníku. Grepovy džus určitě zkusím. 😉
@leymea Jo, tak drzim take palce, at vse dopadne dobre. A urcite napis, budu na tebe myslet 🙂 Ja dam take echo 🙂
@vladuska29 jojo, grepem nic nezkazis, jen jestli Ti prijde moc horkej tak ono si zvyknes 😀 a dzus 100%, at to ma silu 😀
@sudylichozrout tez Ti drzim palce 🍀 dneska jsem zacala druhy trimestr, strasne to utika. 😊
@leymea To jo, vzdyt je to chvilka, co jsi sem davala foto testu 🙂 No, ja jsem hodne nervozni, bojim se, abych nezacala krvacet. Ale zatim jsem ani nezaspinila. Dr. rikal, ze videl hematomy velke jako vejce a ze tehotenstvi neohrozily. Snazil se me uklidnit, je moc fajn 🙂
@sudylichozrout ja nastesti krvaceni (ani spineni) nezazila a snad se uz nic takove neobjevi, ale ta kolegyne opravdu krvacela cely prvni trimestr. Clovek by si rekl, ze je konec, ale delal to opravdu jen ten hematom. A to ji na pohotovosti rekl doktor narovinu, ze to bude potrat. Hnus. Ja bych byla vyplasena jen z blbyho spineni, natoz krvacet :-O a vysvetlil Ti proc se ten hematom udelal? Ja to nikdy nezkoumala tak nemam tuseni.
@leymea Nene, moc jsme to nepitvali, asi nechtel, abych zacala doma jancit 🙂 Zitra se jeste na vsechno doptam sve gynekolozky, jdu k ni dopoledne.
@sudylichozrout dobre 🙂 ja tam mam byt ve 12:30. 🙂
Ještě jsem zapomněla dodat, že to byl první pokus 😁 jinak máme ještě doma pětiletou dceru 😊
@makiska1 hezka dalnice 😉 Tak se k nam pridej do breznovek. Staci si v profilu nastavit predpokladany termin porodu.
@sudylichozrout aha, oki díky jdu na to
@leymea určitě vyzkouším. 🙂 A doporučís mi něco od ovulace do Ms?
@vladuska29 to bohuzel nic nevim :-/
@sudylichozrout Ahoj, no blbě. Bohužel se mi naplno rozjela Ms, takže biochemický. Tak snad teď budeme mít pohnojeno a vyjde to tenhle cyklus 🙂
Přeju, ať tě ten hematom moc nepotrápí 😉
@daasha1 Tak to je skoda, no, budu drzet palce do dalsiho cyklu 🙂 Diky moc. Ted jedu jeste na jeden utz k jine dr., tak uvidime, co mi povi ona. Napisu.
@sudylichozrout jj, určitě dej vědět, držím palce, ať se dneska z hematomu nevyklube dvojčátko 😀😀
Hoja, tak dnesni kontrola byla ok. Hematom nikde 🙂 Dr. rikala, ze to mohl byt sliznicni hlen ci zvetsena cevka, nebo se pry vstrebal. Takze jsem bez hematomu s jednim GV o velikosti 8 mm. Ted mi volal ten prvni lekar, vcerejsi hCG 2510 mlU/mL. Jsem dnes 21 DPO, presne 3 tydny od poceti a celkem 44 DC. Odpovida to?
@sudylichozrout ahoj, tak jak? U me utz v poradku. Sice si schovaval oblicej a panu doktorovi dalo zabrat aby videl nosni kustku 😀 NT 1,8mm 🙂 krev mi vzali a pry kdyby byl problem tak dneska zavolaji. Nikdo nevolal tak snad uz ani volat nebude. 🙂 kazdopadne cekame dalsiho chlapecka 😊
@sudylichozrout tak to jsou dobre zpravy 🙂 jeste posilam jednu fotku, ta prvni je vzhuru nohama, pritom ji mam v mobilu normalne 😀
@leymea Jejej, tak to je parada! Gratuluju ke klucikovi 🙂 My si to rict nenechame, bude treti prekvapko 🙂 Ale jestli to bude kluk, tak budu v porodnici klikat v eshopech jak diva, mam jen holcici obleceni 😃
@sudylichozrout obdivuju Vas 😀

@elzab ano jsem i podle bolesti. Snažíme se 11 měsíce. Mám za sebou 2 revize.