Zpožděná menstruace a bolesti prsou. Jsem těhotná?
Ahojky holky. Od nového roku mam pravidelnou menstruaci. Stalo se, že mi přišla někdy o den dříve nebo o den až dva později. Vždy před menstruací pár dní špiním než se rozjede na plno. Dnes je to 5tý den zpoždění menstruace a vůbec nešpiním. Prsa mě bolí už přes týden, citlivější bradavky a přijde mi že mi více vyčnívají když mi stojí. Bolí mě i v podbřišku jako bych to měla dostat ale ono nic. Mám někdy i pocit tlaku v podbřišku a malý výtok průhledný. Jsem hrozně i nadmutá a mám pár dní už zácpu. Většinou mám před menstruací průjmy. Těhotenský test sem si zatím nedělala. Bojím se abych nebyla zklamaná 😁. Omlouvám se jestli je to blbý příspěvek ale zajímal by mě váš názor 😊. Moc děkuji předem 😇
@lencaa11 nemam foto. Beru to tak, že buď se objeví v neděli čárka nebo ne☺️. Zkoušela jsem včera večer test ale výsledek negativní. Pošlu sem test z večera akorat co mam. 😇
@kerolejna Lepší ráno z první moči. To bývá hladina hCG nejvyšší. Test klidně může být slabší, záleží, kdy byla ovulace a ve finále i kolik má test barviva a jakou má citlivost. Nicméně po 5 dnech zpoždění, už by to mělo být vidět bez problémů. Uvidíš v neděli. Držím palce. 🍀
Udělej si ráno test s citlivostí 10iu 🙂
@kerolejna Lepší ráno z první moči. To bývá hladina hCG nejvyšší. Test klidně může být slabší, záleží, kdy byla ovulace a ve finále i kolik má test barviva a jakou má citlivost. Nicméně po 5 dnech zpoždění, už by to mělo být vidět bez problémů. Uvidíš v neděli. Držím palce. 🍀
@cassidyc moc děkuji , jednou se mi stalo že mi ducha mamatest ukázal až po skoro 10 dni vynechání.
Měla jsem pozitivní tehda i ten digitální. Pak jsem dostala menstruaci. Po ni už byl test negativní. To je tak cca rok zpět. 😇
@lencaa11 nemam foto. Beru to tak, že buď se objeví v neděli čárka nebo ne☺️. Zkoušela jsem včera večer test ale výsledek negativní. Pošlu sem test z večera akorat co mam. 😇
@kerolejna na tt bych to zatím neviděla příznaky jsou od HCG a test na 5 dní zpoždění je negativní uvidíte co ukáže v neděli třeba překvapí
Ahojky mám cyklus 34 dní poslední MS byla 18.4. A dneska to jsou 4 dny zpoždění tak jsem si udělala TT a vyšel takto. Doufam ze bude vse v pořádku v březnu jsem o to přišla hned na začátku nestihlo se to uchytit a odešlo to s MS. 😉
@marketa20 Krása. Asi jsi mela pozdější ovu.
Zitra udělej další nebo si zajdi na krev s kontrolou za 2 dny.
@kerolejna Ahoj muzu se zeptat jak si dopadla?
@beruska032 nakonec MS přišla až 5.6 a testy negativní. Ale v červenci jsem měla biochemické těhotenství 🥰
Jinak už je vše v pořádku 🥰

@kerolejna odpoved vám dá jedine test buď tam budou // nebo ne můžete bejt těhotná nebo taky ne a jen se jedná PMS ...