Zpožděná menstruace, test negativní 😕
Zdravim Vas,
Chtela by h se zeptat, zda ma nekdo podobnou zkusenost. Mam zpozdenou menstruaci uz 6 den. Druhy den zpozdeni jsem si delala test Intimed 25 a byl negativni, dnes jsem si delala ten stejny a zase negativni. Uz vuc jak dva tydny jsem unavena, slaba, boli me v krizi, zvetsily se mi prsa, jsou bolestive a zilnate, chodim casteji curat, ale zase nechodim nekolikrat do hodiny, posledni dva dny mam i naladovost zvlastni, bricho me obcas zaboli jako pri prichazejici MS, ale vzdy jen na par minut, jinak mam vzdy menstruaci hodne silnou a hodne bolestivou. Vzdycky si u te obcasne bolesti reknu: jo, uz to prijde. Ale zatim stale nic. Nejvetsi zpozdeni, co jsem kdy mela, tak byly tri dny, ale nikdy tak velke. Ovsem test negativni, tak nevim, mam pockat nebo si zajit pro vcelicku?
Predem moc dekuji

Snad jo, rikala jsem si, ze ted jsme to nechavali vicemene nahode a ja to stejne chtela kazdy den a rikala jsem si, ze to preci musi klapnout, kdyz je to kazdy den 😀 ale pak mi reklo pak lidi, ze kazdy den to taky neni ono kvuli dozravani spermii, tak tento mesic to zkusim teda nejak propocitat a zjistit si ty plidne dny a zkusit to. Jsem zvedava, jak ani to neklapne, tak to uplne kaslu a dej se vule bozi 😀