icon

Zpoždění menstruace a bolesti břicha: Těhotenství nebo premenstruační syndrom?

kristina2003
15. bře 2024

Ahoj, potřebuji se spíše trosku vyzpovídat a poradit.. mam cyklus 29-33 jednou do roka se stane ,ze treba 35. Mam nepruchodny levy vejcovod , kdyz jsem byla na vystreni kde mi na to prisli hned jsem otehotnela ale bylo z toho zamkle tehu. S pritelem se snazime uz o mimi skoro 3 roky.. takze me nadeje uz jsou temer nulove.. a proto mam strasnou nechut si delat test.. dnes jsem 33 den cyklu, ms se nedostavila (zatim).. jde o to , ze mne 8 dnu v kuse strasne bolela prsa fakt vyrazne nez obvykle, ode dneska mne prestaly uplne bolet jsou jen zvetsene ale cely den mam takove tlaky, krece v podbrisku trva to uz 5 den ale dnes je to vkuse. Mel to nekdo taky tak a bylo z toho tehu? Nebo proste mi jen meska ms? Vim ze mi nikdo na to presne neporadi, ale chci jeste pockat s tim testem at neprijde opet zklamani, spise jsem si myslela ze kdyz je tehu tak podbrisek spise neboli.. nejake zkusenosti?

lencaa11
15. bře 2024

@kristina2003 bohužel to se tak to těžko posuzuje může to bejt TT nebo PMS skrze Ms test je odpověď každá ty příznaky mdme jiné jedná má bolesti druha ne ☘️☘️

kristina2003
autor
15. bře 2024

@lencaa11 no pravda 😩 pockam jeste do pondeli a pokud se nedostavi udelam test.

anniej
15. bře 2024

Ja mela drive taky dost srandovni cyklus. Nekdy i 65 dni 😅 Ale u mne je to zpusobene stitnou zlazou. Takze taky jsem nekdy ani netesovala, protoze priznaky tehotenstvi jsou snad stejne jako PMS. U prvni jsem to takhle vedla do te doby, nez mi rekli, ze jsem jako hodne tehotna 🤣🤣 Zkus test 🫶🏽 Drzim pesti! 🌹

kristina2003
autor
15. bře 2024

@anniej no ja taky nebudu testovat, celej den mne boli bricho takze myslim ze to vypukne jen se to coura :D a taky mne prestaly dneska bolet ty prsa coz by podle mne se taky nestalo kdybych byla tehu.. clovek kdyz si to preje tak proste se to v nem strasne bije 😭😂 pockam jeste do nedele 🌸

anniej
15. bře 2024

@kristina2003 no, takhle… mne mektalenky treba nebolely pri pms, ale pri tehotenstvi byly citlivejsi. Ale za par dni to zmizelo. V prubehu tehotenstvi si proste zabolely, jak se jim chtelo. Zkus se moc nepozorovat, ale ja uplne chapu, jak kdyz si to clovek preje, tak se snazi najit jakykoliv priznak a drzet se nadeje - nebyla jsem jina 🤣 Budu drzet palce, dej pak vedet, jak jsi dopadla! 🫶🏽

kristina2003
autor
15. bře 2024

@anniej jo dám, no byl by to teda fakt zazrak jelikoz jsem tehu uz byla pritom zamlklem tehu a taky mam uz jednu dceru s ex partnerem tak nikdy kdyz jsem byla tehu mne prave bricho nebolelo vubec.. ale rika se ze kazde tehu je jine a ja i presto ze uz jsem tehotna byla tak nikdy nevim co mam cekat citit :D no prave neda se odprostit toho sledovani se pred tou menstruaci 😅 vzdy se mi ulevi kdyz to dostanu a ma hlava je zase cista :D

lujhu
Autor odpověď smazal
lujhu
15. bře 2024

@kristina2003 Držím palce ať vám to vyjde 🤞 taky čekám na testování, jsem sice 26 den cyklu a ms mám mít až 29/3 mám nepravidelný cyklus +- 4o dní mám 4 den hnědé špinění , odpoledne jsem pořád unavená, ale nemusí to být příznaky tehu takže jsem taky nejistotě 😄

kristina2003
autor
15. bře 2024

@lujhu jasne chapu, no ja zatim nic ale mam takovy poict ze to prijde snad se toho dockame ☘️☘️

anniej
16. bře 2024

@kristina2003 je to uplne jine 😅 S prvni jsem byla celkem v pohode. V druhem jsem to ani nestihla nejak poradne postrehnout, skoncilo v 7tt. Ted jsem 19tt a je to armagedon. Fakt trpim.