Zpoždění menstruace a duch na testu. Co znamenají?
Ahoj holky, mám už druhý den zpoždění, odpoledne jsem si dělala test, takže žádná ranní a vyběhl na mě duch...jenomže já mám pocit, jak před ms... Měl to někdo. Dekuji

Měla jsem ten pocit v těhotenství i v dalším měsíci těhotenství v termín kdy by menstruace měla přijít. A mimoto příznaky PMS jsou s těmi těhotenskými někdy vlastně dost podobné
Ahoj, jsem na tom podobne a uz mam i pozitivni digital clearblue - s podobnou carkou. Dnes 15dpo. Tobe potichu gratuluji, testik vypada dobre ❤️
Jinak ano, asi 4 dny zpet jsem mela pocit jako pred MS bolest podbrisku, dokonce jsem si vzala i vlozku, ale zustala cista 😁
@m0nikka Ano,ten pocit je normální a bude ještě nějakou dobu trvat,jinak gratuluji 😊
@m0nikka na začátku těhotenství jsem měla to se,mela jsem stejne i bolesti jako před ms, a nyní jsem ve 29tt 😁 máš tam krásného ducha ,rekla bych i že je to už čárka 🍀🍀tak držím pěsti 🍀
děkuji, je to jeden test 🙂 ani jsem to popravdě nečekala a neberu zrovna ani žádný vitamíny :D no uvěřím opravdu až zítra
@m0nikka tak pak dej vědět jak si dopadla 😊
@adepickova chodím tak často na WC, že ranni snad nemůže být ranní, každopádně myslím, že asi budu maminka 😄
@m0nikka na tom prvním je viditelná čárka 😁tak snad můžu gratulovat 🍀🍀🍀🍀ja když se testovala tak taky jsem byla tak často na WC, že jsem tam mohla i nocovat 😁
Krasa, je to na dobre ceste 🍀
Gratuluju 🍀
Holky a stalo se vám někomu, že by z první ranní moči byla slabší čárka než ze druhé? Mně se to teď stalo 2 dny po sobě u 2 značek testů a ty první slabé mě vždy jen vylekaly, že to nedopadne a na druhých pak byla hezká čárka.. asi jsem divná 😃
@adepickova test z dneska 😊
@m0nikka tak to můžu snad gratulovat 😊😊😊držím pěsti ❤❤❤❤
@adepickova ukončují téma s posledním dnešním testem. Děkuji všem za podporu 😊😊😊
@m0nikka nádherné čárky 🍀🍀hlavně ať je vše v pořádku 🍀🍀

to tak bývá.. je to tam