icon

Zpoždění MS 20 dní, testy negativní, nevolnost

hualenka
15. kvě 2016

Zdravím Vás, mám zpoždění 20 dní a TT jsou negativní, mám lehkou nevolnost, bolest hlavy, ale silnější bolesti a tlak v podbřišku, bílí tekutý výtok, prsa absolutně bezezmeny. K lékaři jdu za 30 nebo 31.5. O miminko se snažíme. Je možné těhotenství ?
Moc děkuji za odpovědi 🙂

Strana
z2
hualenka
autor
30. kvě 2016

@dadalu houby? 🙂 Bylo by to krásné překvapení, ale podle jejího výrazu doufám že to nebude spíše něco špatného:/

hualenka
autor
30. kvě 2016

@dadalu doktorka rovnou řekla že to tehu rozhodně není. Zpoždění mám 35 dní

blanitta
30. kvě 2016

Kamarádka před pár lety, měla takové to vsugenerované těhu. V té době se snažili o druhé mimčo. Ms zpoždění, těhu test negativní, ranní nevolnosti, dokonce se jí dělalo mlíko a to min 2 roky nekojila. Dr jí nejdřív na nic nepřišla. Až co jsem ji několikrát na to upozorňovala že tak moc to chce že se jí už z toho zplašili hormony. Pak i dr uznala že by to mohlo i tím. Takže hodit se do klidu, pokud možno no stress a to mimčo si tu cestu k vám najde 🙂 pŕeji hodně štěstí 🙂

dadalu
31. kvě 2016

@hualenka kdyby to bylo něco špatného,tak to by snad hned resila..ja na to taky koukala jak puk,ted si malej dává fotbalový zapas v břiše a ja doufám,ze je zdravy..nejak to zpozdeni me každou chvili nahlodává,jestli je vse ok

mikush
31. kvě 2016

U mě byla, a stále je důvodem zpoždění cysta na vaječníku. Minulý měsíc zpoždění 2 týdny, teď opět zpoždění,a po injekci už týden čekám na MS..

mikush
31. kvě 2016

@kolibricek36 ahoj, můžu se zeptat u tebe ta Cysta praskla sama?

hualenka
autor
31. kvě 2016

@mikush to by mi snad řekla že tam je. Když sem ji řekla že jsem rda že je to v pořádku, tak mi odpověděla že podle toho co je pro ně v pořádku, tak sem zmínila tu cistu atu řekla ze tam není

kolibricek36
31. kvě 2016

@mikush netuším, MS došla cca týden od té injekce - tudiž pro mě vyřizená věc - jednou jsem měla cystu v děloze, taky odešla sama při MS, to vím 100%, protože už mi měla končit a najednou šílená bolest v podbřišku až na omdlení a začalo ze mě téct jak z prasete asi 15 min. a vyšlo ze
mě kus něčeho - právě jsem se sprchovala - to mě dr. strašila operaci...
Tentokrát mi říkala, že se musí vysušit, aby zmizela ....

hualenka
autor
31. kvě 2016

@kolibricek36 a byla na ultrazvuku vidět ?

kolibricek36
31. kvě 2016

@hualenka byla vidět - ukazovala mi jí

mikush
31. kvě 2016

@hualenka ano určitě by to řekla, já jen píšu z jakého duvodu jsem měla zpoždění já 🙂
@kolibricek36 tak to ti praskla sama když jsi nemusela jít na zákrok, to je dobře 🙂 byla bych ráda kdyby to tak bylo i u mě 🙂

hualenka
autor
31. kvě 2016

@kolibricek36 tak to u mě evidentně cystou nebude.

terezkaaa555
29. zář 2019

Ahoj mám podobný problém zpoždění 11 dní testy negativni ale ciklus mám po revizy po zamlklém těhu 23 dní 5 jdu k doktorovi tak uvidím ale jsem napjatá jak kšandy máte někdo podobný případ?

vera94
16. črc 2023

Dobrý den, chtěla bych se zeptat s přítelem máme jedno dítko a dva samovolný potraty za sebou ale moje otázka zní mám 20dni spozdeni TT negativní ale mám takový jakoby jemní bodání na levé straně podbřiškem hrozny pálení záhy a prsa mám celkem citlivé tak jsem přemýšlela když jsem si dělala 12den po spozdeni test a byl negativní jestli třeba nebylo brzy děkuji za odpověď.

Strana
z2