Jaký vybrat hluboký houpací kočárek?

Zodpovězené
11. črc 2019

Hezký den,

na první dvě dcery jsme měli Red Castle shopp ´n´jogg. Sporťák si nemůžu vynachválit, větší koráb (takto lehký a přesným ovládáním) jsem nikde jinde neviděla. Sveze se v něm i velké dítě, když je potřeba. (Ten byste mohla začlenit mezi doporučení do předchozí otázky, jen cena je vyšší nu...ale na bazarech se dá pořídit a je fakt skvělý).

Ale obě naše děti vyžadovaly houpání - u první jsem vymetala krajnice, aby to trochu víc drncalo a mladší ve věku do korbičky byla jen nošená, až do sporťáku pak ráda přešla.

Na třetí mimčo bychom chtěli houpací. Nelpím na tom, aby šlo o trojkombinaci, protože sporťák na houpací nástavbě nějak zatím nemohu zkousnout, ale třeba bych si zvykla.

Líbí se mi Roan, vzhledově asi nejvíc, pak jsem ještě našla Inglesinu.

Ale jsou i nějaké další houpáky, které právě nejsou v kombinaci?

Děkuju za tipy.

Ahoj!

K houpacím kočárkům - Britax Go, Go Next 2, Go Big 2 jsou top volby, a i modernějšího, funkčního typu (a zároveň jedny z nejoblíbenějších). Já osobně bych nelitovala investice, i když se jedná o dražší (a tedy i větší) kočárky, neboť ten komfort jízdy, i komfort pro dítě, je nesmírný... stejně kočárek jednoznačně později prodáš -

Britax Go

Britax Go Next2

Britax Go Big2

na rozdíl od takových kombinací, jako je Roan. Koupíš je i jako samotný sporťák, i jako různé kombinace i akční sety (a korbička je supr, a prostorná).

ABC Design Salsa 4 také docela houpe, ale tedy je to minimálně dvojkombinace.

ABC Design Salsa 4

Inglesina, jako houpací, jedině retro - jako Sofia. Nevím, zda tohle hledáš, ale teda pak se podívej i na Navington - kde si vybereš konstrukci a nástavbu, jakou potřebuješ.

Inglesina Sofia

Z polského typu kočárků bych já osobně zvažovala takové, kde je i sporťák fajn, a proto značky jako Bebetto, Venicci, Espiro ... Baby Design je celkem oblíbený ... počítají tu ale s vyšší váhou, menší skladností, trochu robustnějším sporťákem (i v rozloženém stavu). Bez kombinace to bude asi jen Bebetto Nico / Nico Estilo.

Bebetto Nico

Bebetto Nico Estilo Pro


Přeju to najpohodlnější kočárkování,

Eli z Modrého Koníka.