Moje 4letá dcerka přišla s tím, že párek patří na pipinku

natalkamagic
27. lis 2021

Je těžké o tom mluvit ,ale jednoho dne když dcerka byla byla nemocná už nějakou dobu jsem ji slyšela v kuchyni jak říká před svým otcem že párek patří na pipinku když on připravoval k večeři párky .Když jsem na ni zavolala odkud to má tak začla plakat a stranila se odpovědi. Nakonec odpověděla že ji to řekl tata.Ten co začal zapírat a dával vínu mě .Když jsem si ji vzala da o soukromy a znovu se jí zeptala tak on čekal za dveřmi v kuchyni a poslouchal.Rano jsem se jí tedy zeptala znovu a řekla mi že ji to řekl tata a že to dělají i babička s dědou .A že párek patří tam do kalhotek .Potřebuji názor někoho na tuto situaci.On stále zapírá .Mají hezký vztah má ji rád a docela ji i upřednostňuje .Dcerka mu i řekla že dá pusu princi a on ji řekl a dáš pusu tátovi ? A ona mu ji dala a on řekl,ta byla jako od prince vid .Potřebuji názor někoho .Děkuji 😇

slecnami
27. lis 2021

@natalkamagic Ahoj, teda tohle je fakt divné, ještě bych chápala, kdyby s tím nějaké starší dítě přišlo třeba ze školy, ale aby mu tohle vykládal otec a prarodiče?! Zapírá, nezapírá, dostali by ode mne takovou držkovou, že by si provždy zapamatovali, že takhle dětem podávat sexuální život je minimálně nevhodné... Jako zní to až úchylně, brr!

loylii
27. lis 2021

@natalkamagic no divny to teda je……

natalkamagic
autor
27. lis 2021

@slecnami Nevím co si myslet.I kdyby jí to vysvětloval ...proč to neřekne ale zapírá ?

natalkamagic
autor
27. lis 2021

@loylii Potřebuji názor na tuto situaci .Dcera dnes plakala a viděla že se kvůli tomu hádáme a on se jí zeptal.Kdo ti to řekl a ona řekla máma.V životě bych toto dceři nedělá vždyť jsou ji 4.

klokanka31
27. lis 2021

@natalkamagic Je to hodně divný, já bych udělala pěkný ródeo 🤔

natalkamagic
autor
27. lis 2021

@klokanka31 To jsem udělala a místo toho mě začal urážet a vinit mě.

klokanka31
27. lis 2021

@natalkamagic Tak bych mu začala vyhrožovat že půjdeš s malou k psychologovi který z ní dostane od koho to má...třeba by se lekl...

te_reza
27. lis 2021

Názor na situaci?
Předně mě vždycky zarazí, že se objeví NOVÝ profil s velmi žhavým tématem nebo minimálně velmi zvláštním tématem. Nejlépe v pátek nebo sobotu večer.

fandysek_1
27. lis 2021

@natalkamagic hlavně v klidu netlačit na malou a zeptat se jí třeba venku, až bude v klidu. Moc se mi to taky nelíbí a hlavně, co má znamenat jeho zapírání??? Zní to teda dost uchylne.

klokanka31
27. lis 2021

@te_reza Že by zas troll?🧐

natalkamagic
autor
27. lis 2021

@fandysek_1 Říká že ji to neřekl že to má že školky jenže kdo by ji řekl že to dělají i babička s dědou ?

natalkamagic
autor
27. lis 2021

@te_reza Ano je to divné ale já se většinou vůbec nehlasim k fórum .Nedělám to ale jsem bezradna už.

ito
27. lis 2021

@natalkamagic vzala bych dceru radeji hned k nejakemu detskemu psychologovi. Ti by si s tim meli poradit, aneb vyzjistit kde to dcera slysela a zda se jednalo pouze o reci .... Urcite ji nejaka ta navsteva nijak neublizi a budes klidnejsi. Za sebe bych to za hlavu nehazela, mohl ji to rict i nekdo jiny,, ve skolce, ale .... kazdopadne tohle bych radeji jen tak nepresla, ty detaily jsou moc ....

natalkamagic
autor
27. lis 2021

@ito dokonce ukázala kam patří párek

jjasmina
27. lis 2021

@natalkamagic já jako léta pohlavně zneuzivana ti řeknu měj sakra oči na stopkach!!

natalkamagic
autor
27. lis 2021

@jjasmina Co prosím ?Toto potřebuji rozvést omlouvam se ale možná to pro vás bude těžké ale ...

natalkamagic
autor
27. lis 2021

@natalkamagic Pomůže mi to.Mam oči na stopkách

treasurka
27. lis 2021

@natalkamagic zavolej na rodicovskou linku a porad se tam

alokina
27. lis 2021

Je třeba i uvědomit si, že děti si umí i vymýšlet a domyslet. Dcera taky přijde s něčím kontroverzním a řekne, že to má odněkud, odkud to vůbec nemá a prostě to vím na 100%. Proc by ji to říkal táta, babička i děda?

lilianapul30
27. lis 2021

Promiň ale tohle je hodně uchylne. Důvod proč to manžel zapíra je ten že se stydí a je mu to blbý. Takhle by se otec s dcerou bavit rozhodně neměl. Fuj až se mi udělalo špatně. Hlavně z toho neviň dceru, ta opakuje jen to co slyší.

natalkamagic
autor
28. lis 2021

@lilianapul30 Jsem na straně dcery a vždy budu ..moje dcera neumi lhát .

natalkamagic
autor
28. lis 2021

@alokina On ji prej řekl že párek patří tam dolů dokonce ukázala kam .A prej ji řekl že to dělají i babička s dědou tu věc rozumíte?

natalkamagic
autor
28. lis 2021

@alokina Moje holčička mi to potvrdila 4 krát dnes už 5 krát že ji to řekl tata a ukázala mi dokonce kam párek patří .😞😞 vždy se je vsemu prizna...Moje dcerka .

natalkamagic
autor
28. lis 2021

@lilianapul30 Mě je s toho zle celou dobu ....Neni to v pořádku prostě ...Upřímně bát se nechat dceru s ním doma ..............

misulka84
28. lis 2021

@natalkamagic okamžitě konejte, lepš něco udělat hned , než si to celý život vyčítat, je minimalně podezřelé, že ještě osočil vás

guliii
28. lis 2021

To chování manžela je opravdu velice zvláštní, hlavně se mi nelíbí jak zapírá. Kdyby nezapiral řekla bych, že je to jen hooodne hloupý nápad jí to vysvětlovat takhle. Ale dávej si pozor.

lidija1234
28. lis 2021

Byla jsem sexuálně zneužívána dědou jako mala. Určitě bych brala tohle jako nějaký náznak. Jak holky říkaly kdyby otec nezapíral tak bych se nad tím asi ani moc neppzastavila a řekla mu že takhle teda ne ale to že zapírá je fakt divné. Na druhou stranu je to malé dítě treba to někde jen zaslechla ale určitě je dobré být víc napozoru. Jinak bych asi naběhla na prarodiče a zeptala bych se jich. A psychologem taky nic nezkazis,podle mě by mohl poznat zda je v tom něco víc nebo je to nevinné.

aleks
28. lis 2021

@natalkamagic - a na co přesně chcete dostat odpověď?